Αίσχος Τριανταφυλλόπουλου: Να κρεμάσουν τον «Άντε γεια» από το πόδι!

Προσκεκλημένος στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη στο Open του Ιβάν Σαββίδη ήταν χθες ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση στην οπαδική εκπομπή «Άντε γεια», λέγοντας ότι ο παρουσιαστής της πρέπει να κρεμαστεί ανάποδα από το πόδι:

«Μα εδώ έχουμε τηλεόραση στην Ελλάδα και έχουμε εκπομπή ο Άντε Γεια, αυτός του Ολυμπιακού, ο οποίος υβρίζει χυδαία μάνες, πατεράδες, γονείς και αυτό το πράγμα, εντάξει μέχρις ενός σημείου έχει την πλάκα του, αλλά αυτό διδάσκεται στα παιδιά και αυτόν θα έπρεπε να τον έχουν κρεμασμένο ανάποδα από το πόδι, όχι να κάνει εκπομπές και να μιλάει με αυτή τη γλώσσα και να δημιουργεί αυτό το κλίμα προς τα έξω, είναι η ντροπή του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Δείτε το βίντεο:

Link εκπομπής.

Προφανώς διαφεύγει στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο ότι η εκπομπή «Άντε γεια» δεν είναι τηλεοπτική, αλλά διαδικτυακή και ότι οι ύβρεις που ακούγονται, είναι εναντίον των παρουσιαστών από αντιολυμπιακά τρολάκια.

Σε ό,τι αφορά τις αιτιάσεις της Μαίρης Μπενέα για το Ε.Σ.Ρ., το οποίο έχει αρμοδιότητα για τη ραδιοτηλεόραση και όχι το διαδίκτυο, θα αναρωτηθούμε εμείς αν το Ε.Σ.Ρ. θα παρέμβει στην εκπομπή τους για τη φράση: «να κρεμαστεί ο Άντε Γεια ανάποδα από τα πόδια».

Αλήθεια, η φράση αυτή δεν στοχοποιεί; Δεν δημιουργεί κλίμα;

Γιατί ο κ. Θωμαΐδης παρέλειψε να πει την αγαπημένη του ατάκα «δεν μπορώ να υιοθετήσω αυτές τις απόψεις», την οποία λέει διαρκώς, όταν ακούγεται το παραμικρό στην εκπομπή του; Να υποθέσουμε ότι τις υιοθετεί;

Σχόλια