Εκτέθηκε τριπλά χθες ο Σταύρος Κόλκας!


Και τι δεν διάβασαν τα μάτια μας στο χθεσινό άρθρο του Σταύρου Κόλκα στο SDNA...

1. ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΩΙΝΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΟΛΚΑ

Πριν περάσουμε στα σοβαρά, ας ξεκινήσουμε από τα ανάλαφρα. Διαμαρτυρήθηκε ο κύριος Κόλκας ότι τον ξύπνησαν οι δοκιμαστικές σειρήνες της άσκησης Παρμενίων. Εν τω μεταξύ οι σειρήνες ήχησαν στις 11 το πρωί.

Και το ερώτημα γεννιέται αβίαστα: Τι ώρα ξυπνάει επιτέλους ο Σταύρος; Στις 2;


Κατά την άποψη μας, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας οφείλει μία συγγνώμη στον Σταύρο Κόλκα για το δύσκολο πρωινό ξύπνημα στις 11 τα ξημερώματα.


2. ΑΤΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ

Περνώντας στα πιο σοβαρά, ο Σταύρος Κόλκας μίλησε για το γηπεδικό του ΠΑΟΚ και εκτέθηκε τριπλά αναφέροντας τα εξής:

  • «Ο Ολυμπιακός παίζει στο εξοχικό μας πόσο καιρό, το οποίο το πήρε έτοιμο... Στην περίπτωση του ΠΑΟΚ ποια ακριβώς είναι η βοήθεια της Πολιτείας;»


Ψέμα 1ο:

Είναι άραγε «εξοχικό του ΠΑΟΚ» το γήπεδο Καραϊσκάκη;

Τα στατιστικά των αγώνων Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ σε παλιό και νέο γήπεδο Καραϊσκάκη σε πρωτάθλημα και κύπελλο συνολικά είναι αυτά (πίνακας Αθλητικής διαπλοκής) :



Αν θυμηθούμε ειδικά την περσινή χρονιά, ο Ολυμπιακός νίκησε 3-0 στο πρωτάθλημα και 1-0 στα play off...

Ε λοιπόν όχι. Με 47 - 10 - 10, δεν χτίζεις εξοχικά...


Ψέμα 2ο:

Το πήρε έτοιμο το γήπεδο ο Ολυμπιακός;

Αλήθεια αν ο Ολυμπιακός πήρε έτοιμο δωράκι με το κλειδί στο χέρι το «Καραϊσκάκη», τότε γιατί η δημοσιογραφική παρέα του κ. Κόλκα ισχυρίζεται ότι ο Ολυμπιακός χρωστάει δόσεις του δανείου του γηπέδου στην τράπεζα;

Πώς γίνεται μία ομάδα που πήρε κάτι ως δώρο να το χρωστάει κιόλας;

Φυσικά ο κ. Κόλκας είπε συνειδητά χονδροειδέστατο ψέμα. Ο Ολυμπιακός έχτισε το γήπεδο Καραϊσκάκη με συνολικό κόστος 60 εκατομμύρια ευρώ (20 εκατομμύρια από τον Σωκράτη Κόκκαλη και 40 εκατομμύρια τραπεζικό δανεισμό).

Η μελέτη του ΙΟΒΕ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 σε γράφημα της Καθημερινής. Το «Καραϊσκάκη» ήταν από τα ελάχιστα αυτοχρηματοδοτούμενα Ολυμπιακά έργα. Η Πολιτεία το πήρε έτοιμο σε χρόνο-ρεκόρ για την Ολυμπιάδα χωρίς να ξοδέψει ούτε ένα ευρώ:



Ψέμα 3ο:

Δεν παρέχει βοήθεια στον ΠΑΟΚ η Πολιτεία;

Αρκεί όλοι να θυμηθούμε την Πυλαία:


Η πολιτεία λοιπόν την εποχή του επάρατου ΠΑΣΟΚ που υποτίθεται ότι ήλεγχε ο Κόκκαλης (αλλά με πάντα ισχυρή τη Θεσσαλονίκη στην κυβέρνηση με τον αλήστου μνήμης πρώην μπασκετμπολίστα του ΠΑΟΚ Άκη Τσοχατζόπουλο, αλλά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο), δαπάνησε 10 δισεκατομμύρια δραχμές για να χτίσει γήπεδο που παρέδωσε στον ΠΑΟΚ ως περιουσιακό του στοιχείο με τα έξοδα συντήρησης να ανήκουν στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού!!!!

Αυτοί οι άνθρωποι κατηγορούν τον Ολυμπιακό ότι δεν πληρώνει ενοίκιο για το Καραϊσκάκη (λησμονώντας ότι το ενοίκιο είναι ποσοστό επί των εισπράξεων και το γήπεδο ήταν κλειστό 2 χρόνια λόγω lockdown) και λένε ψέματα ότι το γήπεδο παραδόθηκε στον Ολυμπιακό έτοιμο από την Πολιτεία ενώ το έχτισε ο Ολυμπιακός και ανήκει στην κυριότητα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής!

Για να καταλάβετε τη διαφορά:

  • ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ: Ανήκει στην Πολιτεία - το έχτισε ο Ολυμπιακός
  • ΠΥΛΑΙΑ: Ανήκει στον ΠΑΟΚ - το έχτισε η Πολιτεία!

Αυτοί οι άνθρωποι τολμάνε και μιλάνε. Τα σχόλια ανήκουν σε σας...

Σχόλια