Συνειδητοποιήσατε τι έκανε ο Ολυμπιακός μέσα σε τέσσερις μέρες;

Από την Τετάρτη, μέχρι την Κυριακή το βράδυ, ο οργανισμός του Ολυμπιακού σάρωσε τα πάντα σε κάθε επίπεδο, διαλύοντας εμφαντικά κάθε πιθανό και απίθανο αντίπαλο στον ομαδικό αθλητισμό. Δείτε αναλυτικά:

ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Η αρχή έγινε την Τετάρτη με την σπουδαία εκτός έδρας νίκη του τμήματος πόλο ανδρών στην Ιταλία επί της Μπρέσια με 12-13 που φέρνει τους δις πρωταθλητές Ευρώπης πολύ κοντά στο final four του Champions League:


Την ίδια μέρα, ο Ολυμπιακός νίκησε τον Διομήδη Άργους για την εικοστή αγωνιστική του πρωταθλήματος χάντμπολ με 33-26 και την Θέτιδα Βούλας με 3-0 σετ στον πρώτο ημιτελικό του πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών.


ΠΕΜΠΤΗ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Το βράδυ της Πέμπτης, ήρθε το σπουδαίο διπλό μέσα στο Βελιγράδι για την Euroleague επί του Ερυθρού Αστέρα με 86-83, μετά από τρομερή μάχη που έκλεισε τα στόματα όσων μιλούσαν για «φιλικό», αφού άλλο είναι οι σχέσεις των οπαδών και άλλο οι επαγγελματίες αθλητές.


ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Το Σάββατο ο Ολυμπιακός νίκησε στη Βούλα τη Θέτιδα με 0-3 σετ και προκρίθηκε στους τελικούς του πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών:


Ο κόσμος του Ολυμπιακού έδωσε μαζικό και δυναμικό παρών στη Βούλα και πανηγύρισε την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος:


Αντίστοιχα, μαζικό παρών έδωσαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο final four του κυπέλλου στο βόλεϊ που διεξήχθη στη Λάρισα (κάποιοι άλλοι ήταν απόντες), όπως και στη Σερβία με τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά και στη Λαμία για τα playoffs του ποδοσφαίρου.

Την ίδια μέρα, οι Ερυθρόλευκοι συνέτριψαν τον ΠΑΟΚ με 22-5 στο πρωτάθλημα πόλο ανδρών:


Στο πόλο γυναικών, ο Ολυμπιακός νίκησε εκτός έδρας τη Γλυφάδα με 4-15 για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος:


ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Όπως είδαμε, το τμήμα πόλο γυναικών νίκησε εκτός έδρας την Γλυφάδα το Σάββατο. Ούτε 24 ώρες αργότερα, βρέθηκε στην Κρήτη και νίκησε με 12-17 τα Χανιά για την 18η αγωνιστική. Δύο σερί εκτός έδρας νίκες σε διαφορετικά σημεία της χώρας, μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες!


Χθες το τμήμα μπάσκετ γυναικών του ερασιτέχνη, διέλυσε με 83-48 τον Πρωτέα Βούλας στον πρώτο ημιτελικό του πρωταθλήματος:


Στο ΣΕΦ, οι Ερυθρόλευκοι νίκησαν με 91-83 το Περιστέρι για τον Γ' γύρο του πρωταθλήματος:


Η Κυριακή έκλεισε με την ξεγυρισμένη πεντάρα επί της Λαμίας για τα playoffs της Super League 1 στο ποδόσφαιρο:


Την προηγούμενη εβδομάδα ήρθε το κύπελλο στο βόλεϊ, η πρόκριση στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης στο χάντμπολ και το αήττητο πρωτάθλημα στο πινγκ πονγκ γυναικών με 4-0 επί του Παναθηναϊκού. Αυτή τη βδομάδα ήρθαν όσα είδατε σε αυτό το κείμενο.

Θυμίζουμε ότι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, ο Ολυμπιακός έχει προκριθεί και θα συμμετάσχει στα προημιτελικά του Conference League στο ποδόσφαιρο, στα playoffs της Euroleague στο μπάσκετ, στο final four του Champions League στο πόλο γυναικών, στα ημιτελικά του European cup στο χάντμπολ, στα ημιτελικά του Youth League στο ποδόσφαιρο και βρίσκεται πολύ κοντά στο final four του Champions League στο πόλο ανδρών.

Με λίγα λόγια, ο οργανισμός γιγαντώνεται διαρκώς. Οι επιτυχίες και οι θρίαμβοι είναι εμφατικοί και αποτελούν καθημερινό φαινόμενο στον κορυφαίο πολυαθλητικό οργανισμό της Ευρώπης!

ΥΓ: Παρότι οι ακαδημίες δεν προσφέρονται ούτε για καζούρα, ούτε για τιτλοθηρία, αξίζει μία αναφορά και στον χθεσινό θρίαμβο του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού με 85-66 στο τουρνουά μπάσκετ «Next Generation» της Euroleague, με ένα σκορ που φαντάζει πραγματικά κολακευτικό για το τριφύλλι, όπως εξελίχθηκε ο αγώνας...

Σχόλια