Ο εμφύλιος στον ΠΑΟΚ, το bullying στον Τέλη, οι «κουβάδες» του dpg και η Ελευθεροτυπία


Ανάλυση από την Αθλητική διαπλοκή που δεν χάνεται...

Οι παραγραφές κατηγοριών για οπαδούς του ΠΑΟΚ, ο εμφύλιος στον δικέφαλο του βορρά, το bullying στον Μπενόγλου, ο πλειστηριασμός της Ελευθεροτυπίας, η βασιλόπιτα της ΚΑΕ ΠΑΟ, ο Κόλκας και το brand name ΠΟΑΚ, το 2-25 του ερασιτέχνη Ολυμπιακού και τα απανωτά sold out των Ερυθρόλευκων.

Διαβάστε όλο το προσκήνιο και παρασκήνιο των τελευταίων ημερών.

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΧΡΕΩΝ, ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΣ
- Η εβδομάδα ξεκίνησε με μία ενδιαφέρουσα είδηση. Αναβολές, καθυστερήσεις και γραφειοκρατία οδήγησαν σε παραγραφή των κατηγοριών που αντιμετώπιζαν οπαδοί του ΠΑΟΚ για επεισόδια που συνέβησαν πριν από οκτώ χρόνια στην Τούμπα, στο ντέρμπι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό:

Αυτή ήταν άλλη μία σκληρή αντιμετώπιση του «κράτους των Αθηνών» προς το «καμάρι του βορρά». Τροπολογίες, διαγραφές χρεών, χαρισμένα στρέμματα και τώρα παραγραφές...

ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕ ΠΑΝΑΚΑ ΚΑΙ «ΠΟΛΕΜΙΚΟ 4ΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ»
- Το απόγευμα της Δευτέρας, ο οπαδός του ΠΑΟΚ και πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ (που απέτυχε να εκλεγεί) Κωνσταντίνος Πανάκας, αναρωτήθηκε από τη σελίδα του, ποιος κρύβεται πίσω από τη σελίδα «Πολεμικός 4νταποκριτής ΠΑΟΚ», ο οποίος ασκεί κριτική στον Ιβάν Σαββίδη:

Στα σχόλια που ακολούθησαν στη σελίδα του κ. Πανάκα, είδαμε να διατυπώνονται σοβαρές απειλές:

Ο «Πολεμικός 4νταποκριτής» έκανε λόγο για «μπατσιλίκι» και παραπονέθηκε ότι «όποιος τολμήσει να γράψει κάτι που δεν συμβαδίζει με τη γραμμή πρέπει να τον σκοτώσουν»:

Από κοντά και η «Ποντιακή οπτασία» που σχολίασε στον «Πολεμικό 4νταποκριτή» ότι όποιος γράφει «Ιβάν», δέχεται 10 απειλητικά μηνύματα δημόσια και 150 στο inbox, για να απαντήσει ο «Πολεμικός 4νταποκριτής» ότι έμεινε να τους ρωτούν τι νούμερο τσιμέντο φοράνε για παπούτσια στο «λιμάνι το βαθύ» του Θερμαϊκού:

Στα σχόλια κάτω από τη δημοσίευση του «Πολεμικού 4νταποκριτή» διαβάσαμε σκληρές εκφράσεις για τον κ. Πανάκα, τις οποίες φυσικά και δεν υιοθετούμε. Δείτε τις:


Διαβάσαμε επίσης ότι ο κ. Πανάκας «μάλλον μέσω ΠΑΕ» βρήκε τηλέφωνο οπαδού και του έστειλε μήνυμα για να τον ψηφίσει:


Αυτά τα γεγονότα όμως είναι συνηθισμένα στον πλανήτη ΠΑΟΚ. Θυμίζουμε ότι η σελίδα του Ψύχρα έκλεισε κάποτε μετά από μία ήττα. Το ίδιο έγινε και μετά την τεσσάρα από τον Ολυμπιακό με το Looper5. Άλλωστε, ο λαός του ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρα ο πιο ιντερνετικός λαός σε σύγκριση με κάθε ομάδα. Δεκάδες σελίδες, δήθεν οπαδικές, που προωθούν όμως ξεκάθαρα προσωπικές ατζέντες...

ΤΟ BULLYING ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΜΠΕΝΟΓΛΟΥ
- Την ώρα που συμβαίνουν αυτά τα φαινόμενα στον πλανήτη ΠΑΟΚ (πιθανώς απόνερα της τεσσάρας από τον Ολυμπιακό), το βράδυ της Δευτέρας γίναμε μάρτυρες ενός δυσάρεστου γεγονότος.

Σε μία εποχή που ο λαός απαιτεί να εκριζωθούν το bullying και οι πάσης φύσεως εκφοβισμοί από την κοινωνία μας, παρακολουθήσαμε σε ένα βαζελο-space στο Twitter, έναν από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να επιτίθεται φραστικά στον Αριστοτέλη Μπενόγλου, λέγοντας τα εξής:

«ΣΚΑΣΕ ΡΕ Μ..ΚΑ, ΣΚΑΣΕ! ΣΚΑΣΕ! Γ...Ω ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥ ΣΚΑΣΕ ΣΟΥ ΛΕΩ! ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ... ΣΚΑΣΕ, ΣΤΑΜΑΤΑ! STEP BACK! ΣΚΑΣΕ Μ... ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, ΣΚΑΣΕ! ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ!»

Ο Αριστοτέλης έβαλε κάτω το κεφάλι και πολύ απλά έσκασε. Ίσως όμως ξυπνήσει η μηνυτική του ψυχή, δεν ξέρουμε...


ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ:
Ο «ΤΙΓΡΗΣ» ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ «ΓΑΤΑΚΙ»
Τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε δημόσιος πλειστηριασμός για τους τίτλους και το σήμα ενός από τα μεγαλύτερα brand names στην ιστορία των Ελληνικών media, αυτού της «Ελευθεροτυπίας».

Νικητής αναδείχθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης με προσφορά 8,1 εκατομμυρίων ευρώ. Ηττημένος, όπως διαβάσαμε σε δημοσιεύματα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Διαβάζουμε στη στήλη «Επίμονος κηπουρός» του «Business daily» όλο το παρασκήνιο του πλειστηριασμού:

Όπως βλέπετε, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν large καθώς ανέβαζε την προσφορά του κατά 50.000 ευρώ κάθε φορά, ενώ ο κ. Μελισσανίδης πρόσθετε μόλις ένα ευρώ σε κάθε προσφορά! Φοβισμένος ο «Τίγρης» που μάλλον έγινε γατάκι στη μάχη με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Εν τέλει, ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναδείχθηκε νικητής, όπως ακριβώς και στην περίπτωση του ΔΟΛ, τον οποίο απέκτησε το 2017, με προσφορά 22,89 εκατομμυρίων ευρώ, έναντι 21 εκατομμυρίων ευρώ κυπριακής εταιρείας συμφερόντων Δημήτρη Μελισσανίδη (βάσει δημοσιευμάτων) και 11,92 εκατομμυρίων εταιρείας συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη.

Νικητής είχε αναδειχθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης και στη δημοπράτηση του σήματος και της ταινιοθήκης του Mega το 2019, καθώς είχε καταθέσει προσφορά 34 εκατομμυρίων, έναντι 33 εκατομμυρίων που κατέθεσε η κοινοπραξία Ιβάν Σαββίδη-Βαρδινογιάννη-Κυριακού.

Δεν συνηθίζει να χάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όταν διεκδικεί ένα deal ή θέτει έναν στόχο. Είτε μιλάμε για ναυτιλία, είτε για Ολυμπιακό, είτε για Δήμο Πειραιά, είτε για Νότιγχαμ και Ρίο Άβε στο διεθνές ποδόσφαιρο, είτε για ΔΟΛ, Mega και Ελευθεροτυπία στα media. Μονίμως πετυχαίνει και μεγαλώνει διαρκώς...

Η ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΗΣ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ
- Τρεις μέρες πριν την Τσικνοπέμπτη έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Στο τσακ και θα έπρεπε να είναι νηστίσιμη. Αφού δεν την έκοψαν μαζί με το αρνί του Πάσχα, πάλι καλά να λέμε.

Ο κ. Γιαννακόπουλος προέβλεψε ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει πρωτάθλημα και ευρωπαϊκό, όπως είχε προβλέψει ότι, μέχρι τον Φλεβάρη, ο Ολυμπιακός θα είχε πάρει «πακέτο» Ιτούδη-Παπαγιάννη. Μπήκε ο Μάρτης και τίποτα ακόμα. Χαρτομαντεία με 100% επιτυχία...

Ήδη έχουν χαθεί σούπερ καπ και κύπελλο. Στους πραγματικούς τίτλους έχουν 0/2. Στους μελλοντικούς όμως, τα έχει σαρώσει όλα ο dpg.

Όσο τους αποδεικνύει η ζωή ότι η αλαζονεία είναι λάθος συνταγή, τόσο επιμένουν.

Ο ΚΟΛΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟ BRAND NAME «ΠΟΑΚ»
- Σειρά έχει ο Σταύρος Κόλκας, ο οποίος αποφάσισε να φτιάξει το βράδυ της Τρίτης μας, γράφοντας για το «παγκόσμιο brand» του ΠΑΟΚ:

Το παγκόσμιο brand βέβαια δεν είναι και τόσο παγκόσμιο. Πριν από λίγες μέρες, διαβάζαμε σε διεθνή ΜΜΕ για τον... ΠΟΑΚ που ετοιμάζεται να λάβει μέτρα κατά της Νιγηριανής ομοσπονδίας, επειδή «εξανάγκασε» τον Εκόνγκ να αγωνιστεί, παρότι τραυματίστηκε στο Κόπα Άφρικα:

ΤΟ 2-25 ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΧΕΣ
- Θα κάνουμε μία αναφορά και σε επίπεδο ερασιτέχνη. Το ότι ο Ολυμπιακός είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος πανευρωπαϊκά, είναι γνωστό και αποδειγμένο με αριθμούς. Ότι δεν έχει αντίπαλο στην Ελλάδα, είναι επίσης γνωστό.

Αλλά και 2-25 μέσα στη Θεσσαλονίκη;

Δεν χρειάζεται όμως να μιλήσουμε εμείς. Οι ίδιοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ σχολίασαν πιο εύστοχα:



ΤΟ ΕΝΑ SOLD OUT ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ
- Κλείνουμε με τα δύο sold out του Ολυμπιακού για το βράδυ της Πέμπτης, στους αγώνες με Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ποδόσφαιρο και Βίρτους Μπολόνια στο μπάσκετ. Η Ολυμπιακή πολιτεία του Φαλήρου θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα αύριο και επίκεινται και άλλα sold out.


Sold out έχει ήδη γίνει και εν όψει του επικείμενου αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για την Euroleague:

Τα sold out είναι απανωτά, κάτι λογικό, καθώς μιλάμε για έναν σύλλογο που στο Youth League της ομάδας νέων, είχε περισσότερο κόσμο από ό,τι ο Παναθηναϊκός στον αγώνα ανδρών με την Κηφισιά...

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου