Το ομολογούν: Ο αιώνιος δεύτερος του Ελληνικού αθλητισμού!

Η πρώτη θέση  δείχνει την κυριαρχία. Δείχνει την ψυχή του νικητή. Η δεύτερη θέση έχει τη δική της αξία. Δείχνει τη "μαχητική" ψυχή.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού πρέπει να αισθάνονται υπερηφάνεια για τα επιτεύγματα του μεγάλου συλλόγου τους που αποδεικνύεται διαρκώς ο αιώνιος δεύτερος του Ελληνικού αθλητισμού!

Πληροφορηθήκαμε λοιπόν ότι ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός βαδίζει για νέο ρεκόρ εγγραφής μελών, καθώς πλησιάζει τις 10.000!

Δεν διευκρινίζουν βέβαια τι θα πει «πλησιάζει». Εννοούν π.χ. 9.993; Η 8.800; Έχουν μία δυσκολία στο να γίνουν ξεκάθαροι.

Στον Ολυμπιακό πάντως αρκεί μία απλή επίσκεψη στην επίσημη σελίδα του ερασιτέχνη όπου ο αριθμός των μελών φαίνεται και είναι ξεκάθαρος και συγκεκριμένος: Εγγεγραμμένα μέλη 2022/23: 15.884. Αν μάλιστα αναφερθούμε και στις κάρτες φιλάθλου, υπάρχει ευρύτερη κυριαρχία με άλλες 19.000 εγγραφές... Σύνολο: 35.000. Αλλά ας μείνουμε στα μέλη του ερασιτέχνη:


Άρα λοιπόν ο πρώτος πλησιάζει στις 16.000 και ο δεύτερος πλησιάζει στις 10.000. Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι οι 10.000 αναφέρονται ως ρεκόρ για τον Παναθηναϊκό αθλητικό όμιλο.

Αντίθετα στον Ολυμπιακό το ρεκόρ είναι πολύ μεγαλύτερο...

Καταρχάς, μόλις πριν από δυο χρόνια, τα εγγεγραμμένα μέλη της σεζόν 2019/20 ήταν 23.586 και μαζί με τις κάρτες φιλάθλων, οι εγγραφές είχαν φτάσει τις 90.000!

Αλλά αν πάμε και στο παρελθόν σε ανθηρές οικονομικές εποχές, το ρεκόρ του Ολυμπιακού ήταν 83.000 μέλη το 2004... Νούμερα απλησίαστα για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό που δεν υστερεί μόνο σε τίτλους συγκριτικά με τον Ολυμπιακό, αλλά και στην έμπρακτη στήριξη του κόσμου που βάζει πλάτες.

Παραδοσιακά η στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού ήταν πολύ μεγαλύτερη και πιο δυναμική συγκριτικά με τον Παναθηναϊκό.

Ούτε η πρωτοβουλία Αλαφούζου με την «Παναθηναϊκή συμμαχία» πέτυχε, ούτε το PAO Alive πέτυχε, όπως δήλωσε επανειλημμένα και ο ίδιος ο εμπνευστής του Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

Αντίθετα στο Ολυμπιακό πέραν των μελών, πέραν της κάρτας φιλάθλου, όταν ο κόσμος κλήθηκε να στηρίξει, έβαλε πλάτη σε αντίθεση με τις αποτυχημένες πράσινες εκστρατείες...

Και όμως τα μέσα της προπαγάνδας προσπαθούν να περάσουν τεχνητά στην κοινή γνώμη το τερατώδες ψέμα ότι ο κόσμος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στηρίζει την ομάδα του περισσότερο από ό,τι στον Ολυμπιακό παραθέτοντας επιλεγμένες εικόνες από γήπεδα σε συγκεκριμένους αγώνες.

Όπως έχουμε πει όμως επανειλημμένα, το ψέμα έχει κοντά ποδάρια...

Σχόλια