Θέμα τιμής για τους οπαδούς της ΑΕΚ να απαντήσουν στον Δημητριάδη

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, ο γενικός αρχηγός της ΑΕΚ Βασίλης Δημητριάδης κατέθεσε ουσιαστικά υπέρ του Ιβάν Σαββίδη στη δίκη του Ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης για την υπόθεση της εισόδου του με όπλο στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας λίγο πριν τη λήξη του ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ το 2018.

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΣΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Θυμίζουμε ότι το 2018 στα αθλητικά δικαστήρια που έκριναν την τύχη του ντέρμπι και κατ' επέκταση την τύχη του πρωταθλήματος, ο Βασίλης Δημητριάδης είχε καταθέσει εντελώς διαφορετικά πράγματα:

ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΤΟ 2018:

Το 2018, ο ίδιος άνθρωπος, ο Βασίλης Δημητριάδης είχε καταθέσει στα αθλητικά δικαστήρια που έκριναν την τύχη του αγώνα και κατ' επέκταση του τίτλου τα εξής:


«Φάνηκε ότι είχε όπλο... Η εικόνα του όπλου ήταν σοκαριστική... Φοβηθήκαμε όλοι. Πάθαμε σοκ. Όλη η αποστολή τρομοκρατήθηκε»...

Δηλαδή το 2018 στα αθλητικά δικαστήρια κατέθεσε ότι αντιλήφθηκε το όπλο και ότι σοκαρίστηκε, ενώ σήμερα στο ποινικό δικαστήριο κατέθεσε ότι δεν παρατήρησε το όπλο, ότι απλά υπήρχε μία φήμη για το όπλο και ότι δεν αισθάνθηκε φόβο, αλλά αντιθέτως αυτό που έκανε ο Σαββίδης λειτούργησε και κατευναστικά!!!

Τότε τα αθλητικά δικαστήρια δικαίωσαν τις θέσεις της ΑΕΚ η οποία κέρδισε τον αγώνα στα χαρτιά κάτι που της έδωσε ουσιαστικά το πρωτάθλημα!

ΘΕΜΑ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ!

Το θέμα αυτό είναι μείζον για την ιστορία της Ένωσης, καθώς η κατάθεση Δημητριάδη δικαιώνει τις θέσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ ότι το όπλο δεν φάνηκε και ότι δεν υπήρξε τρόμος και απειλή, άρα ήταν αδικαιολόγητο ότι οι παίκτες της ΑΕΚ δεν βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να ολοκληρωθεί το ντέρμπι!
Αν οι παίκτες της ΑΕΚ είχαν βγει στον αγωνιστικό χώρο, ο αγώνας θα ολοκληρωνόταν, οπότε η ΑΕΚ δεν θα τον κέρδιζε στα χαρτιά, ούτε θα αφαιρούνταν επιπλέον 3 βαθμοί από τον Δικέφαλο του Βορρά! Ουσιαστικά λοιπόν με βάση τη μαρτυρία του ίδιου του γενικού αρχηγού της ΑΕΚ, το πρωτάθλημα της Ένωσης προκύπτει ότι είναι χάρτινο και μάλιστα άδικα χάρτινο!

Αφού με βάση όσα κατέθεσε σήμερα ο Δημητριάδης, δεν υπήρξε φόβος για το όπλο του Σαββίδη, τότε γιατί οι παίκτες της ΑΕΚ δεν βγήκαν στο γήπεδο να τελειώσει ο αγώνας αλλά πήραν το ματς με 0-3, αφαιρέθηκαν 3 βαθμοί από τον ΠΑΟΚ και κατέκτησε η Ένωση το πρωτάθλημα;

ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ: ΑΕΚ - ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ!


Είναι πλέον θέμα τιμής για τους φίλους της ΑΕΚ να απαντήσουν...

Σχόλια