Επειδή ξεχάσατε ποια είναι η Θεία Δίκη...

Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στον πιο αδιάφορο αγώνα της σύγχρονης αθλητικής ιστορίας του τόπου στο ΟΑΚΑ.

Το ρεκόρ με 7/7 τίτλους στην εποχή μετά τον Βασιλακόπουλο και 20-4 στις νίκες, πονάει. Τσούζει πολύ. Και είναι φυσικό ότι το σύστημα θα οργιάζει σε κάθε ευκαιρία.

Πριν από ακριβώς έναν μήνα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παραδεχόταν ότι η ήττα του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ έτσουξε, όπως είχαν τσούξει το Τελ Αβίβ και η Σαραγόσα.

Αντίστοιχο ήταν φυσικά το τσούξιμο και στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας στην Κρήτη πριν από δύο μήνες, όπως και στον τελικό του σούπερ καπ στη Ρόδο, αλλά και στην πρεμιέρα της Euroleague στο ΟΑΚΑ.

Η εικόνα της φετινής σεζόν είναι μέχρι στιγμής η εξής:
- Νίκες: 4-3.
- Τίτλοι: 2-0.

Προς όποιον θυμάται, ο Αταμάν είχε επιχειρήσει να μειώσει τη σημασία του τελικού του κυπέλλου, παρότι έκρινε τίτλο και οι ορδές των πράσινων προβάτων διαλαλούσαν στα σχόλια ότι δεν νοιάζονται για το κύπελλο και το σούπερ καπ, αλλά για τη βαθμολογία της Euroleague και το... έβδομο.

Τώρα όμως που νίκησαν σε αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα, μπούκαραν στο γήπεδο να πανηγυρίσουν, όπως έκαναν προχθές οι οπαδοί της Λεβερκούζεν. Ναι, αυτοί που δεν μετράνε νίκες, αλλά τίτλους. Ναι, αυτοί που δεν ράβουν λάβαρα και έχουν πανηγυρίσει τη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου περισσότερο και από τίτλο.

Λεβερκούζεν προχθές στη Γερμανία, Νεβερκούπεν χθες στην Ελλάδα! Δεν μπορούμε να περιμένουμε όμως κάτι διαφορετικό από τον λαό που έκανε πέρυσι φιέστα στη Λεωφόρο, επειδή τερμάτισαν δεύτεροι στη Super League.

Ο διδάκτωρ Αγγλικης φιλολογίας, ο Χρηστάκης ο Μπούκουρας έκανε λόγο για «Θεία Δίκη» για το φωτογραφικό κλικ με το τρίποντο του Σλούκα σε μαρκάρισμα του Παπανικολάου μπροστά στα μάτια του Μπαρτζώκα.

Μην είστε κορόιδα όμως, γνωρίζετε από πρώτο χέρι ποια ήταν η πραγματική, Θεία Δίκη.

- Μέσα στο σπίτι σας.
- Μπροστά στον κόσμο σας.
- Μπροστά στον αρχηγό σας.
- Στο τέλος της καριέρας του.
- Ακριβώς στην εκπνοή.
- Και κρίνοντας τίτλο:


ΥΓ1: Η Παναθηναϊκή παραμυθούπολη:


ΥΓ2: Απειλές Γιαννακόπουλου κατά του εφιάλτη του:



ΥΓ3: Ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός κατά παρκαδόρου:


ΥΓ4: Ο Παναθηναϊκός του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι η πιο λούζερ ομάδα του Ελληνικού αθλητισμού: Μηδέν final four σε 12 χρόνια και μηδέν τίτλοι χωρίς φάρο...

Σχόλια