Ερασιτέχνης ΠΑΟ: Μία διοίκηση που άγεται και φέρεται!

Πράξη πρώτη στους τελικούς του πρωταθλήματος μπάσκετ γυναικών και ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό με 72-69. Τι πιο σύνηθες θα πει κανείς..

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, έπιασαν δουλειά οι καθοδηγητές του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Το SDNA, διά χειρός Χρήστου Μπούκουρα, απέδωσε την ήττα στις ελεύθερες βολές, κάνοντας λόγο για «νέα τάξη πραγμάτων»:

Είναι προφανές ότι ο Χρήστος Μπούκουρας ακολουθεί την δοκιμασμένη συνταγή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Θυμίζουμε ότι πέρυσι τον Ιούνιο, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος μπάσκετ ανδρών στο ΣΕΦ που έφτασε το σερί νικών στο 14 - 0, σύσσωμος ο «πορτοκαλί στρατός» προχώρησε σε ένα ενορχηστρωμένο επικό ξεσάλωμα.

Το αποτέλεσμα ήταν η σφαγή στο γόνατο του Ολυμπιακού στον δεύτερο τελικό του ΟΑΚΑ με αποκορύφωμα την αστεία αποβολή Γουόκαπ. Μόνο έτσι μπορούσαν να σπάσουν το σερί.

Το μήνυμα ήταν σαφές και επαναλαμβάνεται και σήμερα: «Αν δεν μας παίζετε 100-0 μέχρι τέλους, θα σας κράζουμε δίχως αύριο!».

Ποιος ήταν διαιτητής σε εκείνον τον τελικό; Ο κ. Τηγάνης, ο οποίος ήταν και διαιτητής και στον χθεσινό πρώτο τελικό του πρωταθλήματος γυναικών!

Τι είδαν τα μάτια μας από τη διαιτησία χθες το απόγευμα; Μέχρι και δύο λεπτά πριν το τέλος του πρώτου τελικού, οι βολές ήταν 9 - 20 υπέρ του Παναθηναϊκού, δηλαδή μία διαφορά-σοκ που αλλοίωνε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Στο σημείο εκείνο, οι παίκτριες του τριφυλλιού σταματούσαν τον χρόνο με απανωτά σκόπιμα φάουλ που οδηγούσαν αυτομάτως τον Ολυμπιακό στη γραμμή των ελευθέρων βολών..

Από αυτό πιάστηκε ο Μπούκουρας για να δημιουργήσει το αφήγημά του και δεν επεκτεινόμαστε καν στα αντιαθλητικά φάουλ που δεν δόθηκαν ποτέ στον Ολυμπιακό.

Το πιο αστείο από όλα, ήταν η αντίδραση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού που εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, υιοθετώντας τα επιχειρήματα Μπούκουρα!

Το έχουμε ξαναπεί: Το SDNA φωνάζει και ο ερασιτέχνης ΠΑΟ ακολουθεί σαν ηχώ, υιοθετώντας πιστά την επικοινωνιακή γραμμή που χαράζει το site ειδικού σκοπού του Παπαθεοδώρου: 17:06 το άρθρο Μπούκουρα, 20:19 η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού!

Μέχρι στιγμής, η διοίκηση του ΠΑΟ άγεται και φέρεται αποδεδειγμένα, είτε από τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας, είτε από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τη θέση της απέναντι στην ομοσπονδία, είτε από την επικοινωνιακή γραμμή του SDNA.

Αναρωτιόμαστε:

- Πόσο σοβαρά μπορεί να πάρει κάποιος μία διοίκηση που άγεται και φέρεται;

- Πόσο σοβαρά μπορεί να σας αντιμετωπίσει κανείς, όταν το κουμάντο στην επικοινωνιακή σας γραμμή το κάνει ένα site που διευθύνεται από έναν καταδικασμένο συκοφάντη από τη δικαιοσύνη, αλλά έχει προσωπικούς/συναισθηματικούς λόγους να παθιάζεται με το τμήμα μπάσκετ γυναικών που συνεχώς βρίσκεται στο καναβάτσο;

- Πόσο αστείο είναι να μιλάτε στην ανακοίνωσή σας για συγχωνεύσεις, όταν η ίδια η ίδρυση του συλλόγου σας ήταν από μόνη της μία διαρκής συγχώνευση και όταν έχετε ακολουθήσει κατά το παρελθόν την τακτική των συγχωνεύσεων στο futsal, αλλά επί της ουσίας και στο μπέιζμπόλ;

- Με ποιο δικαίωμα μιλάτε για ανεκδιήγητες διαιτησίες, όταν από τότε που ιδρύθηκε το τμήμα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού, το μοναδικό πρωτάθλημα που έχετε κερδίσει, ήταν προϊόν σκανδάλου στα χαρτιά, ενώ ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει μέσα στο γήπεδο άλλα επτά πρωταθλήματα από το 2015 που ιδρύθηκε το τμήμα;

- Και τέλος, πόσο αυτογκόλ είναι να αντιγράφετε τη ρήση του τεράστιου Γιάννη Ιωαννίδη («τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι») για να κλείσετε την ανακοίνωσή σας;

ΥΓ: Ας ελπίσουμε ότι δεν θα τσιμπήσουν κάποιοι στην κλασική τακτική Τράκη-Λαλάκη-ερασιτέχνη ΠΑΟ και ότι θα δούμε διαιτησίες 50-50 στους επόμενους τελικούς..

Σχόλια