Ένα αδιάκοπο τετραήμερο κάρμα...

Οι χάρτινες νίκες στα δικαστήρια, οι διαιτητικές σφαγές, η λάσπη, η συκοφαντία, οι προτάσεις μομφής  και οι πολιτικές παρεμβάσεις δεν αρκούν για να τα βάλουν με την καρδιά του πρωταθλητή. Η ζωή το αποδεικνύει διαρκώς εδώ και δεκαετίες. Το απέδειξε και αυτές τις μέρες ολοκληρωτικά.

Την Πέμπτη, δύο μέτρα και δύο σταθμά: Ο Ολυμπιακός στο άδειο Καραϊσκάκη, οι υπόλοιποι με κόσμο. Ολυμπιακός νίκησε και προκρίθηκε. Πέντε γκολ στην Μπάτσκα Τόπολα και ευρωπαϊκή συνέχεια. Ο Παναθηναϊκός ταπεινώθηκε από την Μακάμπι Χάιφα στη Λεωφόρο και αποκλείστηκε, όπως άλλωστε και η ΑΕΚ από τον Άγιαξ.

Το Σάββατο, δύο μέτρα και δύο σταθμά ξανά:

Ο Ολυμπιακός χωρίς κόσμο στον ερασιτέχνη, εξ αιτίας των κυβερνητικών αποφάσεων απέναντι στον Παναθηναϊκό, αναδείχθηκε νικητής με το σπαθί του, με 3-1 σετ για το πρωτάθλημα βόλεϊ ανδρών:

Η ΑΕΚ είχε όμως τον δικό της κόσμο στο πλευρό της, χάρη στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, αλλά ηττήθηκε στο κλειστό των Λιοσίων από τον Ολυμπιακό με 23-27 για το πρωτάθλημα χάντμπολ, ένα γήπεδο που η ίδια κυβέρνηση τής παραχώρησε το 2020 για είκοσι χρόνια...


Χθες, η θεία δίκη συνεχίστηκε στο ποδόσφαιρο με τον Παναθηναϊκό να χάνει με 3-2 σκορ στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα της Super League. Δύο πέναλτι, αλλά ούτε ένας βαθμός και η εσωστρέφεια χτυπάει πλέον κόκκινο στις τάξεις του τριφυλλιού.

Επίσης, ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός συνέχισε χθες σε νικηφόρα τροχιά σε μπάσκετ γυναικών και βόλεϊ γυναικών:


Σήμερα, οι Ερυθρόλευκοι βρέθηκαν στην κληρωτίδα των play offs της φάσης των «16» του UEFA Europa Conference League και μάλιστα είχαν μία κλήρωση που τους δίνει το δικαίωμα να σκέφτονται ότι μπορούν να προχωρήσουν περισσότερο στη διοργάνωση:

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε σήμερα το απόγευμα με το στραπάτσο της ΑΕΚ στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό (2-2) και τη νίκη του Ολυμπιακού στις Σέρρες απέναντι στον Πανσερραϊκό που έβγαλε μία «δύσκολη» έδρα από πάνω του.


Πλέον, η βαθμολογία της Super League 1 έχει ως εξής: ΠΑΟΚ: 32, Ολυμπιακός: 31, ΑΕΚ: 31, Παναθηναϊκός: 31. Κάποιοι αγχώθηκαν ξανά...

Φανταστείτε να μην είχε γίνει η αλλοίωση του αιώνα με τον Χουάνκαρ και η σφαγή του Πανθεσσαλικού. Το πρωτάθλημα θα είχε κριθεί ήδη...

Μελισσανίδης και Αλαφούζος μαζεύουν τα κομμάτια τους από τους ευρωπαϊκούς αποκλεισμούς και τις σοβαρές γκέλες στο πρωτάθλημα, την ώρα που ο Ολυμπιακός ανασυντάσσεται, παίρνει αποτελέσματα και ετοιμάζεται για τις διορθωτικές κινήσεις στις μεταγραφές.

Δεν πειράζει παιδιά, τουλάχιστον πήγε καλά η πρόταση μομφής!

Σχόλια