Τριήμερο ερυθρόλευκο ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ με «πράσινη» ταραχή...

Το ότι ο Ολυμπιακός είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός οργανισμός της Ευρώπης δεν προκύπτει μόνο επειδή είναι πρώτος πανευρωπαϊκά σε τίτλους, αλλά και με τη συνεχόμενη κυριαρχία του στο κορυφαίο επίπεδο. Αυτό το διαπιστώσαμε για μία ακόμα φορά τις τελευταίες ημέρες.

Την Παρασκευή, οι Ερυθρόλευκοι νίκησαν την Ζαλγκίρις με 89-72 για την δέκατη αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague, αποδίδοντας εξαιρετικό μπάσκετ σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ.


Την ίδια μέρα, στο πόλο γυναικών, ο Ολυμπιακός πέτυχε τεράστια εκτός έδρας νίκη στην Ουγγαρία επί της Ούιπεστ με 6-7, χάρη σε buzzer beater της Βάσως Πλευρίτου στην εκπνοή και έκανε το 4/4 στον όμιλο του Champions League και ένα ακόμα βήμα πρόκρισης στο final four της διοργάνωσης:


Το Σάββατο ήταν η μέρα του απόλυτου πάρτι για τον ερασιτέχνη που ξεκίνησε με το εντυπωσιακό διπλό στο κλειστό της Πυλαίας επί του ΠΑΟΚ με 55-74 για την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ γυναικών.

Στο πρωτάθλημα Α1 πόλο ανδρών, ο Ολυμπιακός διέλυσε τον Ναυτικό Όμιλο Πατρών με 19-5:

Στο πρωτάθλημα της Volleyleague ανδρών, οι πρωταθλητές Ελλάδας και κυπελλούχοι Ευρώπης νίκησαν με 3-0 σετ την Καλαμάτα για την 5η αγωνιστική:


Στο πρωτάθλημα της Volleyleague γυναικών, ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 σετ τον Α.Ο. Μαρκόπουλου για την 7η αγωνιστική.

Στο χάντμπολ ανδρών, οι Ερυθρόλευκοι πέτυχαν σπουδαία εκτός έδρας νίκη στην Κροατία, επί της Τρογκί με 26-27, κάνοντας ένα σπουδαίο βήμα για πρόκριση στους «16» του EHF European cup:

Στο ποδόσφαιρο, ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του, νικώντας με 3-1 τον Παναιτωλικό στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Την Κυριακή, στο πόλο γυναικών, ο Ολυμπιακός δεν φάνηκε κουρασμένος μετά την τεράστια ευρωπαϊκή νίκη της Παρασκευής στη Βουδαπέστη και διέλυσε την Ν.Ε. Πατρών με 29-3 για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1:


Ταυτόχρονα, την Κυριακή είδαμε έναν προβληματικό Παναθηναϊκό να κερδίζει πολύ δύσκολα τον Κολοσσό στη Ρόδο με 78-81 για την 8η αγωνιστική της basket league, παρότι κέρδισε 22 βολές, έναντι 10 του Κολοσσού.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η σφαλιάρα στο ποδόσφαιρο με τη νίκη του Άρη με 2-0 απέναντι σε έναν προβληματικό αγωνιστικά Παναθηναϊκό που όταν απομακρύνεται από τις δικαστικές αίθουσες, δείχνει να δυσκολεύεται...

Ένα «ερυθρόλευκο» τριήμερο δίνει τη σκυτάλη σε μία εβδομάδα που αναμένεται να ανοίξει με το πραγματικό γλυκό να σερβίρεται στον Πειραιά και κάποιους να τους ζώνουν τα φίδια...

Σχόλια