Τα «πράσινα» παραμύθια για τον Αναστόπουλο-Ξεχνάτε τον Σαραβάκο και τη θυρίδα 202;


Η χθεσινή συνέντευξη του Νίκου Αναστόπουλου στην εκπομπή «The2Night Show» του ΑΝΤ1 και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, προκάλεσε πόνο στο επικοινωνιακό  και «ιστορικό» στρατόπεδο του Παναθηναϊκού.

Ο κορυφαίος Έλληνας επιθετικός όλων των εποχών και πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής ομάδας, ανέφερε ότι απέρριψε την πρόταση που είχε να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, λέγοντας χαρακτηριστικά: 

«Όταν συμπλήρωσα την πενταετία μου στον Ολυμπιακό, είχα πρόταση να πάω στον Παναθηναϊκό. Δεν πήγα. Στον Ολυμπιακό ανδρώθηκα και εκεί είχα αποφασίσει ότι θα τελειώσω την καριέρα μου».

Η αντίδραση ήρθε φυσικά από τον «ιστορικό», ο οποίος θέλησε να ειρωνευθεί τον Αναστόπουλο, ποστάροντας ένα πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αθλητική Ηχώ», βάσει του οποίου ο Αναστόπουλος είχε συναντηθεί το 1987 με τον Σαργκάνη, ζητώντας του να πάει στον Παναθηναϊκό:


Αμέσως υπήρξαν πράσινες σελίδες που αναπαρήγαγαν τα συγκεκριμένα επιχειρήματα:


Αυτό που παρέλειψε να γράψει ο «ιστορικός» είναι ότι τόσο ο Αναστόπουλος, όσο και ο Σαργκάνης, διέψευσαν κατηγορηματικά το συγκεκριμένο δημοσίευμα της εφημερίδας που στήριζε τον Παναθηναϊκό.


Για μία ακόμα φορά λοιπόν, πράσινες σελίδες στηρίχθηκαν σε ανυπόστατα ψεύδη, τα οποία διαψεύστηκαν εν τη γενέσει τους και από τις δύο πλευρές. Ο Αναστόπουλος ποτέ δεν πήγε στον Παναθηναϊκό και ποτέ δεν εκδήλωσε σχετική επιθυμία.

Αυτά για τον ερυθρόλευκο θρύλο Νίκο Αναστόπουλο.

Σε ό, τι αφορά το πράσινο ίνδαλμα, Δημήτρη Σαραβάκο, όχι απλά είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, αλλά είχε πάρει τα λεφτά στο σπίτι του!

Το σχετικό άρθρο του Zastro είναι συγκλονιστικό:

100 εκατομμύρια δρχ. σε μετρητά, 500 εκατομμύρια δρχ. σε επιταγή και 1 εκατομμύριο δρχ. τον μήνα. Το πρώτο λαχείο έχασε ο Σαραβάκος κορόιδα, αφού έπρεπε να τα επιστρέψει:

Τα δικά σας ινδάλματα αγαπούσαν το χρήμα και καλά έκαναν. Τα ερυθρόλευκα ινδάλματα δεν μπορείτε όμως να τα πιάσετε στο στόμα σας...

Σχόλια