«Θα, θα, θα, θα»... Ένα χρόνο τέτοια μέρα πριν...

Ακριβώς ένα χρόνο πριν, την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος, εξέδωσε μία ανακοίνωση στην οποία ξεκαθάρισε ότι θα χτίσει αγωνιστικά τον νέο Παναθηναϊκό, θα επαναφέρει την κανονικότητα στο Ελληνικό μπάσκετ, ξεκαθαρίζοντας ότι τα καλύτερα έρχονται. Είχαν συμπληρωθεί δύο ημέρες από την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπάσκετ από τον Ολυμπιακό με «σκούπα» επί του Παναθηναϊκού, ενώ ο Ολυμπιακός είχε κατακτήσει και το κύπελλο, νικώντας στον τελικό τον αιώνιο αντίπαλο.

Η πρώτη αντίδραση έρχεται από την Θύρα 13 που ξέχασε τα όσα είχε πει εναντίον της ο Δ. Γιαννακόπουλος και έτεινε χείρα φιλίας, αφήνοντας τα πάντα «στη σκιά του χθες»:

Λίγη ώρα μετά, απανταχού σχολιαστές και τρολάκια ξεσπάνε και πανηγυρίζουν προκαταβολικά, παρότι η πίκρα του ερυθρόλευκου νταμπλ είναι πρόσφατη...


Στο ίδιο μήκος κύματος και οι προσκείμενοι στον Παναθηναϊκό δημοσιογράφοι:

Το τι έγινε τελικά το είδατε:

Σούπερ καπ ο Ολυμπιακός, κύπελλο ο Ολυμπιακός, πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, ευρωπαϊκό τελικό ο Ολυμπιακός.

Ο Παναθηναϊκός έμεινε άτιτλος στην Ελλάδα και τερμάτισε προτελευταίος στην Ευρωλίγκα. Το σερί του Ολυμπιακού επί του αιωνίου αντιπάλου, έφτασε στο 14-0 και το 16-1 λόγω της σφαγής στον δεύτερο τελικό με την σκανδαλώδη αποβολή του Γουόκαπ.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε φέτος από Περιστέρι, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρη, έφαγε 30άρα από τη χειρότερη ομάδα της Ευρωλίγκα (Άλμπα) και το χειρότερο ήταν ότι διασύρθηκε επανειλημμένα στο ΟΑΚΑ από τον Ολυμπιακό. Highlights ο πρωτοχρονιάτικος διασυρμός για την Ευρωλίγκα (71-95) και ο διασυρμός του τίτλου στον τέταρτο τελικό (35-63) με τους οπαδούς των γηπεδούχων να τα σπάνε για να διακοπεί ο αγώνας και να αποφύγουν την βέβαιη πενηντάρα, όπως οι ίδιοι ομολόγησαν:

Ένα χρόνο μετά, διαβάζουμε τα όσα έγραφαν για την «επιστροφή» Γιαννακόπουλου και γελάμε. Φέτος συνεχίζουν την ίδια τακτική... «Θα, θα, θα», «αμάν ο Αταμάν», «θα πάρουμε Ευρωλίγκα», παραγγελιές στον Νίνο και μεγαλοστομίες.

Κρατάμε ξανά τα printscreens στο αρχείο μας και θα επανέλθουμε στο θέμα του χρόνου τέτοια μέρα...

Σχόλια

  1. Όταν οπαδοί του Ολυμπιακού διακόπτουν τον αγώνα (αγανακτισμένοι και έξω φρενών από τις απανωτές διαιτητικές σφαγές και τη μακροχρόνια χούντα του Βασιλακόπουλου) πρόκειται για "αθλιότητα". Όταν διακόπτουν τον αγώνα οπαδοί του ΠΑΟ, όχι επειδή αδικήθηκαν, αλλά επειδή η διαφορά θα εκτοξευόταν σε δυσθεώρητα ύψη, τότε πρόκειται για "αυτονόητο", "'έκτακτη αντιμετώπιση" και "προστασία της ιστορίας του ΠΑΟ". Τα λένε και μόνοι τους! Προσθέτοντας ότι αυτό δεν αποτελεί "γαυροποίηση" αλλά... καθήκον και ηρωική αποστολή! Υπάρχει όμως μια μεγάλη διαφορά: Τα πράσινα Ορκ της στρούγκας του ΟΑΚΑ, δεν αρκούνται στη διακοπή του αγώνα. Εντελώς ακατανότητα καταστρέφουν και λεηλατούν και το γήπεδό "τους", που μόλις έγινε δικό τους με ευγενική χορηγία του κράτους! Οπότε καμιά... "γαυροποίηση". Μόνο απόλυτη ηλιθιοποίηση! Μήπως εδώ πρέπει να επέμβει ο Ολυμπιακός και να τους κάνει μήνυση για την καταστροφή του εξοχικού του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου