Το σκυλομετάνιωσε το πανό ο Ολυμπιακός με πρωτάθλημα και ευρωπαϊκό στα 2 εξοχικά του!

Μία από τις πιο χρυσές σελίδες στην ιστορία του οργανισμού του Ολυμπιακού αποδείχθηκε η φετινή σεζόν του τμήματος βόλεϊ ανδρών του συλλόγου, που επισφραγίστηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος σήμερα μέσα στην Θεσσαλονίκη επί του ΠΑΟΚ.

O Ολυμπιακός είναι αναμφισβήτητος αυτοκράτορας στο βόλεϊ κάτι που μαρτυρούν και το πρωτάθλημα Ελλάδας και το ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Οι Ερυθρόλευκοι επέστρεψαν εμφατικά στην κορυφή του Ελληνικού βόλεϊ, ξεκάθαρα και αναμφισβήτητα, αφού πρώτα κατέκτησαν την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και στη συνέχεια υπέταξαν στους τελικούς τον ΠΑΟΚ με 3-1 νίκες. Μάλιστα αν δεν είχε προηγηθεί όσα έγιναν διαιτητικά στον δεύτερο τελικό στη Θεσσαλονίκη, ευνοώντας τον ΠΑΟΚ, τότε θα μιλούσαμε για καθαρή «σκούπα».

Πιο χαρακτηριστική απόδειξη για την ψυχή νικητή που διαθέτουν οι Ερυθρόλευκοι δεν υπάρχει από τη σύγκριση των δύο τελευταίων τελικών. Στον τρίτο τελικό στου Ρέντη, ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 0-2 σετ, αλλά ο Ολυμπιακός το πάλεψε και νίκησε με ανατροπή 3-2. Αντίθετα σήμερα, στον τέταρτο τελικό της Πυλαίας, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 0-2 σετ, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να αντέξει μία μεγάλη ανατροπή και υποτάχθηκε μέχρι το τέλος χάνοντας 0-3 σετ μπροστά στον σαστισμένο κόσμο του.

Είναι εντυπωσιακό ότι και οι δύο μεγάλοι στόχοι του Ολυμπιακού, επετεύχθησαν μέσα στο σπίτι των αντιπάλων του. Τον Φεβρουάριο ο Ολυμπιακός πέτυχε μέσα στον Άγιο Θωμά το έπος του 1-4 επί του Παναθηναϊκού στα ημιτελικά του Challenge cup, παίρνοντας την πρόκριση στον τελικό της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, παρότι θα μπορούσε να πάρει τον αγώνα στα χαρτιά.

Σήμερα νικώντας με 0-3 σετ μέσα στο χτισμένα με κρατικά χρήματα κλειστό της Πυλαίας, στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας επί του ΠΑΟΚ. Λέτε άραγε να έφταιγε πάλι η Αστυνομία;

Ο Ολυμπιακός έφτασε τα 31 πρωταθλήματα και κάθεται αναπαυτικά στον θρόνο του. Ακολουθούν ο Παναθηναϊκός με 20, ο Πανελλήνιος με 6, ο Ηρακλής με 5, ο ΠΑΟΚ με 3, ο Μίλωνας με 2 και ο Άρης με την Ε.Α. Πατρών που έχουν από ένα.

Και φυσικά, αυτό που πονάει πιο πολύ από όλα: Το ευρωπαϊκό που κατέκτησε ο Ολυμπιακός φέτος, «γκρεμίζοντας» τα «πράσινα» όνειρα. Οι Ερυθρόλευκοι παραμένουν η μοναδική Ελληνική ομάδα που έχει κατακτήσει ευρωπαϊκό τίτλο και μάλιστα τρεις φορές.


Δεν πήγε πολύ καλά αυτό...

Και θυμίζουμε ότι φέτος στον ερασιτέχνη ο Ολυμπιακός έχει επίσης κατακτήσει κύπελλο σε πόλο ανδρών και γυναικών, σούπερ καπ Ευρώπης στο πόλο γυναικών, πρωτάθλημα στο μπάσκετ γυναικών, σούπερ καπ στο χάντμπολ ανδρών και ευρωπαϊκό τίτλο στο πινγκ πονγκ, ενώ διεκδικεί είτε ως απόλυτο φαβορί, είτε με μεγάλες αξιώσεις πρωτάθλημα σε πόλο ανδρών και γυναικών, Τσάμπιονς λιγκ στο πόλο ανδρών, πρωτάθλημα και κύπελλο στο χάντμπολ, πρώτάθλημα στο πινγκ πονγκ και πολλούς ακόμα τίτλους!

Που λέτε, το μετάνιωσαν το πανό στον Ολυμπιακό... Τους τιμώρησε το κάρμα:

Σχόλια