Όλη η αλήθεια: Αποκαλύψεις Ουέμπερ, Dpg, Αναστόπουλος, Κουβόπουλος και 12-0!


Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος αστροφυσικός συνεργάτης του Σταμάτη Κριμιζή στη NASA, ούτε μεγαλοφυΐα για να αντιληφθεί την έκταση του πόνου που έχει προκαλέσει το σερί 12-0 του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ.

Δώδεκα συνεχόμενες φορές εδώ και ενάμιση έτος, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στήθηκαν στην τηλεόραση με μία κρυφή ελπίδα, να σταματήσει η ξεφτίλα και ο διασυρμός από τον αιώνιο αντίπαλο. Στις 30/12 έκαναν το μοναδικό sold out της χρονιάς στο ΟΑΚΑ για να σταματήσει το σερί. Εις μάτην. Έχασαν μέσα στο σπίτι τους με 71-95.

Τα χαστούκια διαδέχονται το ένα το άλλο και πλέον το σταμάτημα του σερί έχει μετατραπεί σε κυριολεκτική ψύχωση στις τάξεις του τριφυλλιού, λες και αν γίνει 12-1 θα έχει αλλάξει κάτι.

Απώλεια κυπέλλου, απώλεια σούπερ καπ, μειονέκτημα έδρας στο πρωτάθλημα, ήττες από Άρη, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, κατρακύλα στον πάτο της Ευρωλίγκα, ένα ΟΑΚΑ παγερά άδειο που ακούγονται οι σόλες από τα παπούτσια των αθλητών. Τίποτα από αυτά όμως δεν τσούζει όσο το 12-0 που είναι το φυσικό επακόλουθο του θριάμβου του «Μέχρι Τέλους».

Ο Δ. Γιαννακόπουλος προσπαθεί να ελιχθεί και ετοιμάζει την απάντησή του όντας σε διαρκή επικοινωνία με τον Νίνο για το νέο του κομμάτι με τίτλο «Μέχρι Τέλους»! Ναι, τους έχει γίνει εφιάλτης. Ελάτε λίγο στη θέση τους...

Χθες με αφορμή τη συνέντευξη του Μπριάντε Ουέμπερ στο basketnews.com αναφορικά με την εποχή της αποχώρησης του Ολυμπιακού από την Α1, ξεσάλωσαν πάλι! Ασχολήθηκαν ξανά με το «Μέχρι Τέλους». Όλος ο επικοινωνιακός μηχανισμός της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ασχολείται σε 24ωρη βάση με το «Μέχρι Τέλους».

Την ώρα που ο Ολυμπιακός προοδεύει, κατακτά απανωτά τίτλους, παραμένει αήττητος εντός των συνόρων εδώ και 2 χρόνια και έγινε η πρώτη ομάδα στην Ευρώπη που εξασφάλισε πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της Euroleague, στον Παναθηναϊκό ασχολούνται συνέχεια με το «Μέχρι Τέλους»! Από τον Νίνο, μέχρι τις διαρροές και μέχρι τα άρθρα δημοσιογράφων που πρόσκεινται στον Παναθηναϊκό...

ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ...

Με αφορμή λοιπόν τη συνέντευξη Ουέμπερ, στην οποία δήλωσε ότι ήταν «απλήρωτος για 3 μήνες», κάποιοι ξεσάλωσαν, ισχυριζόμενοι ότι ο Ολυμπιακός αποχώρησε από την Α1 λόγω οικονομικών προβλημάτων και όχι για να κάνει επανάσταση απέναντι στην ΕΟΚ του Βασιλακόπουλου. Ξαναζεσταμένο φαγητό των όσων διαβάζαμε τότε για το ηχητικό Πρίντεζη...

Κάποιοι μάλιστα μετέφρασαν κατά το δοκούν τις δηλώσεις του, παραφράζοντας τα όσα είπε και κάνοντας λόγο για στημένη αποχώρηση από την Α1.

Τη σφαλιάρα την έφαγαν από τον ίδιο το δημοσιογράφο που πήρε τη συνέντευξη από τον Ουέμπερ ο οποίος διευκρίνισε ότι το «προαποφασισμένο» στο οποίο αναφέρθηκε ο Ουέμπερ αφορούσε απλώς ότι ο 1ος αντιμετώπιζε τον 8ο στα playoffs της basket league και όχι τίποτα παραπάνω όπως γράφτηκε:
Από κει και πέρα η συνέντευξη είχε και άλλα κωμικά στοιχεία, όπως ότι ο Ουέμπερ ήταν απλήρωτος για... τρεις μήνες από τον Ολυμπιακό, ενώ αγωνίστηκε μόλις δύο μήνες!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ Ο ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ!
Ο πρώην διαιτητής Αναστόπουλος, ο άνθρωπος που σφύριξε αγώνες στους οποίους κρίθηκαν τίτλοι και διαμορφώθηκε ιστορία στο Ελληνικό μπάσκετ, εκδηλώθηκε ξανά, σχολιάζοντας τη συνέντευξη Ουέμπερ!

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Α1 ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΛΕΦΤΑ!»

Και περνάμε και στον αγαπημένο μας κ. Κουβόπουλο. Το αφήγημα που επανέφερε χθες με αφορμή τις δηλώσεις Βέμπερ, είναι ότι ο Ολυμπιακός αποχώρησε από την Α1 επειδή είχε οικονομικές δυσκολίες το 2019 και όχι για να κάνει επανάσταση απέναντι στην ΕΟΚ.


Ο κ. Κουβόπουλος έγραψε ότι ο Ολυμπιακός έφυγε από την Α1 για να γλιτώσει χρήματα! Το site στο οποίο γράφει, μας έλεγε το ακριβώς αντίθετο!

Τελικά διαλέξτε ρε παιδιά: Έφυγε ο Ολυμπιακός για να γλιτώσει οικονομικά όπως μας λέτε τώρα ή ζημιώθηκε όπως λέγατε τότε; Το έκανε εσκεμμένα; Γιατί τότε μιλούσαν πολλοί από εσάς για επικείμενη κωλοτούμπα των Αγγελόπουλων;

Ποιο ήταν το οικονομικό όφελος της αποχώρησης του Ολυμπιακού από την Α1;
  • Μήπως η απώλεια των τηλεοπτικών της Cosmote για τους αγώνες του πρωταθλήματος της Α1, ύψους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως;
  • Μήπως η δημιουργία μίας Β' ομάδας (της αναπτυξιακής που αγωνίστηκε στην Α2) με ξεχωριστό μπάτζετ ύψους 500.000 ευρώ;
  • Μήπως η μείωση εσόδων από χορηγίες λόγω μη συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α1;
Συνολικά 3 εκατομμύρια ευρώ ζημιά ετησίως!
  • Ποια συμβόλαια γράφτηκαν «στο χιόνι», αφού ο Πρίντεζης συνέχισε κανονικά;
  • Γιατί λοιπόν ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Σλούκα μετά την αποχώρηση από την Α1, ενώ δεν συμμετείχε στο πρωτάθλημα; Μήπως του είπε «Έλα να υπογράψεις συμβόλαιο με μηδέν ευρώ γιατί δεν παίζουμε Α1 και όλα γράφονται στο χιόνι»;
  • Μήπως ξεχνάτε τον κουβά που φάγατε εκείνη την περίοδο;

Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που τα διαβάζουμε αυτά... Τα ίδια επιχειρήματα είχε και τότε ο Δ. Γιαννακόπουλος ότι οι Αγγελόπουλοι θέλουν να φύγουν από τον Ολυμπιακό και λίγο καιρό μετά έβαλε ο ίδιος πωλητήριο στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός...

Μήπως μπερδεύτηκαν κάποιοι με τον Δεκέμβριο του 2012, όταν ο ίδιος ο Δ. Γιαννακόπουλος μας έλεγε ότι ο Ομπράντοβιτς έφυγε γιατί του χρωστούσε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος «πάρα πολλούς μισθούς»;


Εν κατακλείδι:
  • Είτε σας αρέσει, είτε όχι...
  • Όσα τραγούδια και cd singles και αν βγάλετε...
  • Όσα άρθρα και αν γράψετε...
  • Ακόμα και να χτυπιέστε κάτω ουρλιάζοντας...
  • Το «Μέχρι Τέλους» ΣΑΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ DNA!
  • Ζείτε με την ελπίδα και νιώθετε πόνο.
  • Μας γράφατε το καλοκαίρι ότι λούζει κρύος ιδρώτας τον Ολυμπιακό για την επιστροφή Γιαννακόπουλου και το χειμώνα ανοίγετε μαύρα κουτιά!

Είστε Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ που διαλύθηκε μόλις έπεσε η διοίκηση μίας ομοσπονδίας!

Το «Μέχρι Τέλους» είναι μία Ριζούπολη διαρκείας, που τη νιώθετε αργά και βασανιστικά κάθε μέρα να σας καίει τα σωθικά! Κάθε καλοκαίρι ελπίζετε και όλη τη σεζόν γονατίζετε!

Το «Μέχρι Τέλους» ήταν η απόφαση των Αγγελόπουλων με τη Θύρα 7 να φτύσουν κατάμουτρα το σύστημα που έτρεμε στην ιδέα να σφυρίζουν τα ντέρμπι ξένοι διαιτητές όπως στο ποδόσφαιρο, γιατί ήξεραν ότι όπως και στην Ευρώπη (με το 15-7), έτσι και στην Ελλάδα, θα έρθουν διασυρμοί!

Γιατί φοβήθηκαν τότε τους ξένους διαιτητές; Για όσα ακολούθησαν.

Θέλετε να τα θυμηθείτε; Πάρτε το να έχετε:

12-0 και 4/4 τίτλοι ο ένας, άδεια γήπεδα και αγωνιστικές ταπεινώσεις παντού ο άλλος! Αυτό έφερε το Μέχρι Τέλους και καμία πένα δεν θα αλλάξει την ιστορική αλήθεια!

Το Μέχρι Τέλους ήταν η Νέμεσις που θα σας στοιχειώνει για πάντα!

🔴 23/12/2021, Euroleague: ΠΑΟ-Ολυμπιακός 65-84

🔴 20/02/2022, τελικός κυπέλλου: Ολυμπιακός-ΠΑΟ 81-73

🔴 17/03/2022, Euroleague: Ολυμπιακός-ΠΑΟ 101-73

🔴 11/04/2022, Α1: ΠΑΟ-Ολυμπιακός 62-68

🔴 11/06/2022, 1ος τελικός Α1: Ολυμπιακός-ΠΑΟ 74-61

🔴 14/06/2022, 2ος τελικός Α1: ΠΑΟ-Ολυμπιακός 72-78

🔴 17/06/2022, 3ος τελικός Α1: Ολυμπιακός-ΠΑΟ 93-74

🔴 02/10/2022, Σούπερ καπ: Ολυμπιακός-ΠΑΟ: 67-52

🔴 05/12/2022, Α1: Ολυμπιακός-ΠΑΟ 68-66

🔴 30/12/2022, Euroleague: ΠΑΟ-Ολυμπιακός 71-95

🔴 18/02/2023, Κύπελλο Ελλάδας: Ολυμπιακός-ΠΑΟ 81-65

🔴 19/03/2023, Α1: ΠΑΟ-Ολυμπιακός 74-76.

Σχόλια