Έρευνα: Όλη η αλήθεια για το πρωτάθλημα της σεζόν 2014/15

Η Αθλητική διαπλοκή τολμάει ένα μεγάλο βήμα που δεν έχει τολμήσει κανένας μέχρι σήμερα. Αναλύει διαιτητικά και παρασκηνιακά όλα τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου στη χώρα μας από το 1996 μέχρι σήμερα.

Παρουσιάζουμε όσα συνέβησαν την εποχή 1996/97 - 2021/22 (συνολικά 26 σεζόν), αφιερώνοντας ένα άρθρο για κάθε σεζόν, αναλύοντας όλα τα διαιτητικά λάθη που ευνόησαν ή αδίκησαν τους μεγάλους και ενδεχομένως έκριναν τα πρωταθλήματα, αγωνιστική προς αγωνιστική και βαθμό προς βαθμό με βίντεο, φωτογραφίες, δημοσιεύματα και ντοκουμέντα από τον Τύπο της εποχής. 

Συνεχίζουμε σήμερα με τη σεζόν 2014/15.

Η σεζόν είχε κυριολεκτικά τα πάντα:

  • Ο Ολυμπιακός βρέθηκε στο ξεκίνημα ενός δικαστικού κυκεώνα.
  • Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ δέχτηκε μαφιόζικη επίθεση χωρίς ποτέ να συλληφθεί κανείς.
  • Η ΑΕΚ της Β' εθνικής ήπιε πικρό ποτήρι των 65.000 «αγαλμάτων» στον ημιτελικό του κυπέλλου.
  • Ο Παναθηναϊκός προσέφυγε στο CAS για να αποκλειστεί ο Ολυμπιακός από το Champions League και βγήκε... κουρεμένος.
  • Αγωνιστικά ο Ολυμπιακός, που ξεκίνησε στα μέσα της σεζόν με τον Μίτσελ και συνέχισε με τον Βίτορ Περέιρα, κατέκτησε το νταμπλ και πέτυχε ιστορικές Ευρωπαϊκές νίκες επί των πρωταθλητριών Ισπανίας και Ιταλίας...
  • Κερασάκι στην τούρτα το δημοσίευμα της «Πράσινης» για... Ατλέτικο Κερατσινίου για την πρωταθλήτρια Ισπανίας και φιναλίστ του Τσάμπιονς λιγκ! Δύο μέρες πριν η εφημερίδα είχε προβλέψει... γλέντια της Ατλέτικο στον Πειραιά!
  • Οι διαιτησίες είχαν τη δική τους ιστορία: Αποκορύφωμα ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Εργοτέλη όπου οι Ερυθρόλευκοι δεν πήραν 4 (!) πέναλτι!

Αναλυτικά:

(1) 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
30/08/2014: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1
Διαιτητής: Ανδρέας Παππάς (Αθηνών)
Δύο πέναλτι δεν καταλογίστηκαν από τον διαιτητή Παππά υπέρ του Ολυμπιακού στον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Το πρώτο, σε διπλό μαρκάρισμα του Μαζουακού εντός περιοχής στο 66' και το δεύτερο, σε κεφαλοκλείδωμα του Κασάμι στο 82'. Σαν συνέπεια, ο Ολυμπιακός έχασε δύο βαθμούς από την δεύτερη αγωνιστική...
Το πρώτο πέναλτι που δεν δόθηκε:

Το δεύτερο πέναλτι που δεν δόθηκε:

(2) 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
30/08/2014: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2-1
Διαιτητής: Μιχάλης Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
Στην ίδια αγωνιστική, ο Παναθηναϊκός θα πάρει τη νίκη επί του Πανιωνίου με σκορ 2-1, ωστόσο στο 22' δεν καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ του Πανιωνίου σε «γκρέμισμα» του Κολοβού από τον Σίλντελφελντ του Παναθηναϊκού. Δείτε το βίντεο με το replay της φάσης:

(3) 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
27/09/2014: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0
Διαιτητής: Σταύρος Τριτσώνης (Αθηνών)
Ο Ολυμπιακός γνώρισε την πρώτη του ήττα στον αγώνα της πέμπτης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Σκόρερ; Ο δανεικός από τον Ολυμπιακό Τάσος Καραμάνος! Αντίθετα, στις υπόλοιπες ομάδες οι δανεικοί, όχι απλώς δεν σκόραραν, αλλά συνήθως ήταν και εκτός αποστολής!
Στον ίδιο αγώνα, στο 68', υπήρξε δολοφονικό τάκλιν του Ταυλαρίδη στον Αφελάι για κόκκινη κάρτα. Ο διαιτητής Τριτσώνης δεν υπέδειξε καν φάουλ:

(4) 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
28/09/2014: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1-0
Διαιτητής: Απόστολος Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)
Την ίδια αγωνιστική, στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Νίκη Βόλου στο γήπεδο της Λεωφόρου για την 5η αγωνιστική της σεζόν, δεν καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων στο 67' με το οποίο θα μπορούσαν να έχουν ισοφαρίσει το σκορ:

Στον ίδιο αγώνα, δεν αποβλήθηκε ο Κουτρουμπής του Παναθηναϊκού με απευθείας κόκκινη κάρτα, παρότι στο 49' κλότσησε τον πεσμένο παίκτη της Νίκης Βόλου Κυζιρίδη...

(5) 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
01/11/2014: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-0
Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας (Πειραιά)
Στον αγώνα της Τρίπολης ανάμεσα σε Αστέρα και Ολυμπιακό για την 9η αγωνιστική, υπήρξαν πέντε (!) λανθασμένες υποδείξεις οφσάιντ για τους παίκτες του Αστέρα Τρίπολης από τους βοηθούς Σωτηρόπουλο και Κοντιζά, ενώ η αποβολή του Μάσα ήταν λανθασμένη.

(6) 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
30/11/2014: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ 2-1
Διαιτητής: Γιώργος Κύζας (Δράμας)
Στον αγώνα της Λεωφόρου ανάμεσα σε ΠΑΟ και Βέροια για την 12η αγωνιστική, ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο 26' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πράνιτς. Το πέναλτι κέρδισε ο Μπεργκ σε ανατροπή του από τον Μαλόν ο οποίος αποβλήθηκε και έτσι η Βέροια αγωνίστηκε με 10 παίκτες από εκείνο το σημείο του αγώνα. Οι υποδείξεις ήταν σωστές, ωστόσο στο ξεκίνημα της φάσης του πέναλτι, έπρεπε να υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ ο Μάρκους Μπέργκ που κέρδισε στη συνέχεια το πέναλτι:

Στη σημερινή εποχή του var, η φάση θα ήταν μη γενόμενη λόγω οφσάιντ.

(7) 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
03/12/2014: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 1-2
Στην εξ αναβολής 6η αγωνιστική που διεξήχθη την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, ο ΠΑΟΚ νίκησε στο γήπεδο Καραϊσκάκη με 1-2 και έφτασε στο +5 τη διαφορά του από τον Ολυμπιακό. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατεβαίνει στα αποδυτήρια του γηπέδου Καραϊσκάκη και δίνει συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ αποδεικνύοντας το ψέμα για «την ψύχωση του οργανισμού του Ολυμπιακού με τις νίκες».

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, πολλοί πίστεψαν ότι θα γίνει το θαύμα και το πρωτάθλημα θα πάει στη Θεσσαλονίκη μετά από 30 χρόνια:

Αντίστοιχες ελπίδες γεννήθηκαν και στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού:

(8) 13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
07/12/2014: ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ 4-2
Τα όνειρα του ΠΑΟΚ διαλύθηκαν στην αμέσως επόμενη αγωνιστική με την τεσσάρα από την Ξάνθη... Καμία διαιτησία, καμία εγκληματική, καμία παράγκα. «Γιατί ρε ΠΑΟΚ; Ναυάγιο στα Πηγάδια από την καλύτερη Ξάνθη». Μόνο χαρακίρι...

(9) 13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
07/12/2014: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1-1
Διαιτητής: Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Την ίδια αγωνιστική, στον αγώνα του Αστέρα με τον Παναθηναϊκό στην Τρίπολη που έληξε ισόπαλος 1-1, υπήρξαν συνολικά τρεις (!) λανθασμένες υποδείξεις οφσάιντ παικτών των γηπεδούχων, στο 19', στο 55' και στο 86':

(10) 15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
18/12/2014:
ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 4-2 / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ 3-0
Με το ίδιο σκορ (4-2) η Ξάνθη διαλύει και τον Παναθηναϊκό για την 15η αγωνιστική. Την ίδια μέρα, ο ΠΑΟΚ δέχεται... «τρίμπαλο» στα Γιάννενα από τον ΠΑΣ. «Γυμνός ο ΠΑΟΚ» γράφει η Metrosport, «Όλα στραβά κι ανάποδα» γράφει η «Πράσινη». Καμία διαιτησία, καμία εγκληματική, καμία παράγκα. Μόνοι τους αυτοκτόνησαν. Σήμερα αν τους ρωτήσει κανείς, θα μιλήσουν για «πέτσινα» του «διορισμένου» που... «έπαιρνε τα λεφτά του Τσάμπιονς λιγκ και κατέστρεφε το Ελληνικό ποδόσφαιρο»...

(11) 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
14/01/2015: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-0
Διαιτητής: Λιαχούδης (Μακεδονίας) - βοηθός: Δημητριάδης (Καστοριάς)
Το γκολ της νίκης του Παναθηναϊκού. σημειώθηκε από τον Πέτριτς στο 28' έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Πράνιτς. Ο Πέτριτς ήταν εμφανώς σε θέση οφσάιντ, αλλά παρόλα αυτά η «κόκκινη παράγκα» δεν ακύρωσε το τέρμα:

(12) 24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
14/02/2015: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 3-0
Διαιτητής: Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών)
Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά τέσσερα πέναλτι (!) δεν καταλόγισε υπέρ του Ολυμπιακού ο διαιτητής Τάσος Παπαπέτρου στον αγώνα με τον Εργοτέλη για την 24η αγωνιστική στο γήπεδο Καραϊσκάκη!

- Στο 24' ο Χάρα σουτάρει, η η μπάλα βρίσκει μέσα στην περιοχή των φιλοξενουμένων το χέρι του Γκοργκς του Εργοτέλη (που δεν είναι στη φυσική του θέση), αλλά ο Παπαπέτρου δεν καταλογίζει πέναλτι.

- Στο 33', ο Πίτσος του Εργοτέλη ανατρέπει το Χάρα του Ολυμπιακού μέσα στην περιοχή. Ο παίκτης των φιλοξενούμενων βρήκε μόνο πόδια και το μαρκάρισμά του ήταν εντός περιοχής. Ο Παπαπέτρου υπέδειξε κόρνερ.
 
- Στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου, ο Φιντέλεφ του Εργοτέλη βρίσκει την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή της ομάδας του, χωρίς να είναι το χέρι στη φυσική του θέση. Και πάλι ο Παπαπέτρου δεν υπέδειξε πέναλτι.
 
- Στο 56', ο Καζναφέρης του Εργοτέλη σπρώχνει μέσα στην περιοχή τον Μανιάτη του Ολυμπιακού έπειτα από σέντρα του Τσόρι. Ούτε εδώ έδωσε πέναλτι ο Παπαπέτρου!

Και οι τέσσερις φάσεις έγιναν με το σκορ στο 0-0...


(13) 23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
08/02/2015: ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-0
Διαιτητής: Θανάσης Γιάχος (Χίου)
ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έμειναν στο μηδέν σε έναν αγώνα που διεξήχθη σε συνθήκες ζούγκλας, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να δέχονται σίδερα, πέτρες και μπουκάλια και παρόλα αυτά να κάνουν πλάκα στον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα:

Επίσης, η... «Ε.Ο.» μάλλον κοιμήθηκε και δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι στον Ολυμπιακό υπέρ του Σαντάνα στο 84'.

(14) 24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
15/02/2015: ΟΦΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2-3
Διαιτητής: Αλέξανδρος Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)
Την ίδια αγωνιστική, ο Παναθηναϊκός θα πάρει ένα σημαντικό «διπλό» στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ. Στο 17' της αναμέτρησης δεν είχε καταλογιστεί καθαρό πέναλτι υπέρ του ΟΦΗ σε ανατροπή του Τζορτζ από τον Τριανταφυλλόπουλο του Παναθηναϊκού. Δείτε τη φάση:
Στον ίδιο αγώνα, ο Παναθηναϊκός διαμαρτυρήθηκε για το πέναλτι από το οποίο προήλθε το δεύτερο γκολ του ΟΦΗ.

Διαιτητική σύνοψη
Παναθηναϊκός (7 ΥΠΕΡ - 1 ΚΑΤΑ) :
Ευνοήθηκε σε 7 αγώνες 
(εντός έδρας με Πανιώνιο, Νίκη Βόλου, Βέροια, Λεβαδειακό και εκτός έδρας με Αστέρα Τρίπολης), αδικήθηκε σε 0 αγώνες, μοιρασμένα διαιτητικά λάθη σε 1 αγώνα (εκτός έδρας με ΟΦΗ).
Τερμάτισε δεύτερος.

Ολυμπιακός (1 ΥΠΕΡ - 4 ΚΑΤΑ) :
Ευνοήθηκε σε 1 αγώνα (εκτός έδρας με Αστέρα Τρίπολης), αδικήθηκε σε 4 αγώνες (εντός έδρας με Εργοτέλη, εκτός έδρας με Παναιτωλικό, Ατρόμητο, ΠΑΟΚ).
Κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Η τελική βαθμολογία των πέντε πρώτων θέσεων της κανονικής περιόδου:
1. Ολυμπιακός 78 (πρωταθλητής)
2. Παναθηναϊκός: 66
3. ΠΑΟΚ: 65
4. Αστέρας Τρίπολης: 59
5. Ατρόμητος: 54.

Η ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΖΩΓΡΑΦΟ
Στις 14/11/2014, ο τότε αναπληρωτής πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ Χριστόφορος Ζωγράφος, δέχθηκε μαφιόζικη επίθεση από δύο αγνώστους στον Κολωνό, οι οποίοι τον τραυμάτισαν χτυπώντας τον στο κεφάλι με ρόπαλο.
Σε αντίθεση με την υπόθεση Τζήλου, στην υπόθεση Ζωγράφου, πέρασαν οκτώ ολόκληρα χρόνια και δεν συνελήφθη ποτέ κανείς!

Η ένταση των ημερών, οδήγησε σε προσωρινή αναβολή των πρωταθλημάτων και αντιπαράθεση μεταξύ Μαρινάκη-Μελισσανίδη με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός να καταγγέλλει ότι ο Μελισσανίδης απειλούσε τον Ζωγράφο.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης λίγες μέρες μετά το περιστατικό έσπευσε να δώσει συνέντευξη Τύπου, όπου κατακεραύνωσε το σύστημα της ΕΠΟ και του Ελληνικού ποδοσφαίρου, συμπληρώνοντας όμως ότι... οι διαιτησίες της ΑΕΚ από το σύστημα αυτό ήταν... άψογες, άρα δεν θα είχε λόγο να απειλήσει τον Ζωγράφο. Είπε χαρακτηριστικά:

«Η ΑΕΚ δεν έχει κανένα παράπονο από τη διαιτησία, ποιος ο λόγος να ασχοληθούμε με τον κ. Ζωγράφο. Γιατί να τον απειλήσω; Τι μου έκανε εμένα; Η ΑΕΚ δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη διαιτησία».

Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ
Στις αρχές Δεκεμβρίου 2014, και με αφορμή δύο ανώνυμες καταγγελίες, ξεκινάει το δικαστικό κυνήγι εναντίον του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη για μία δικαστική υπόθεση που κράτησε σε ομηρία όλο τον σύλλογο του Ολυμπιακού μέχρι τον Ιανουάριο του 2021 με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος! Συνολικά 6 χρόνια και 1 μήνας ομηρίας και εν τέλει άπαντες απαλλάχθηκαν ομόφωνα στα πειθαρχικά και ποινικά δικαστήρια με αμετάκλητες αθωωτικές αποφάσεις!
Στην περίοδο αυτή, ο Ολυμπιακός συνέβησαν τα εξής:
  • Οι ιδιωτικές τηλεφωνικές συνομιλίες του Μαρινάκη έβγαιναν σε τηλεοπτικές εκπομπές χωρίς σεβασμό στα προσωπικά δεδομένα του.
  • Κλήθηκε σε απολογία από τον ανακριτή και του επιβλήθηκαν βαρύτατοι περιοριστικοί όροι.
  • Αντιμετώπισε βαριά πρόστιμα από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.
  • Ο Παναθηναϊκός έκανε καταγγελίες σε ΟΥΕΦΑ και CAS για να μην αγωνιστεί στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός.
  • Υπήρξε εισήγηση υποβιβασμού από την επιτροπή δεοντολογίας της ΕΠΟ.
Εν τέλει, Μαρινάκης και Ολυμπιακός απαλλάχθηκαν και στο ποινικό δικαστήριο και στο πειθαρχικό δικαστήριο και στην ΟΥΕΦΑ και στο CAS με ομόφωνες αποφάσεις!

Σύμφωνα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο δικέφαλος του βορρά έχασε το πρωτάθλημα της σεζόν 2019/20 με 18 (!) βαθμούς διαφορά, γιατί... επηρεάστηκε από το πολύμηνο δικαστικό κυνήγι για την υπόθεση της καταγγελλόμενης πολυιδιοκτησίας με την Ξάνθη.

Ο Ολυμπιακός τι θα έπρεπε να πει για το εξαετές (!) δικαστικό κυνήγι που έληξε με αμετάκλητες και ομόφωνες αθωωτικές αποφάσεις;

Στο τέλος της σεζόν 2014/15, ο Παναθηναϊκός προσέτρεξε στην ΟΥΕΦΑ για να καταγγείλει τον Ολυμπιακό για τις δικαστικές του περιπέτειες, ελπίζοντας να πάρει τη θέση του στο Champions League:


Ο Ολυμπιακός δικαιώθηκε πλήρως και από τα πειθαρχικά όργανα της ΟΥΕΦΑ και από το CAS:

Και ο Παναθηναϊκός πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος...

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Ο Ολυμπιακός πέτυχε για μία ακόμα φορά στην ιστορία του νταμπλ νικώντας στον τελικό του ΟΑΚΑ την Ξάνθη με 3-1. Στα προημιτελικά είχε αποκλείσει την ΑΕΚ με το γκολ του Χάρα και τα περίφημα «αγάλματα» που γέμισαν το ΟΑΚΑ.

ΕΥΡΩΠΗ
Στο Τσάμπιονς λιγκ, ο Ολυμπιακός εντυπωσίασε συγκεντρώνοντας 9 βαθμούς σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο με αντιπάλους την πρωταθλήτρια Ισπανίας και φιναλίστ του Τσάμπιονς λιγκ Ατλέτικο Μαδρίτης του Τσόλο Σιμεόνε και την πανίσχυρη Γιουβέντους που κατέκτησε το νταμπλ στην Ιταλία και έφτασε επίσης στον τελικό του Τσάμπιονς λιγκ. Ο Ολυμπιακός τις νίκησε και τις δύο, όπως και την Μάλμε ενώ αν δεν αντιμετώπιζε σφαγιαστική διαιτησία, θα έπαιρνε αποτέλεσμα με τους Σουηδούς και στην έδρα τους...
Ο Ολυμπιακός έγινε η μοναδική Ευρωπαϊκή ομάδα όλων των εποχών που νίκησε μέσα στην ίδια ημερολογιακή χρονιά (2014) τις πρωταθλήτριες Αγγλίας, Ισπανίας και Ιταλίας...

Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
Αλησμόνητα έχουν μείνει τα δημοσιεύματα της «Πράσινης» για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την πρωταθλήτρια Ισπανίας και φιναλίστ του Τσάμπιονς λιγκ Ατλέτικο Μαδρίτης. Δύο μέρες πριν τον αγώνα διαβάζαμε ότι η Ατλέτικο μετά την εκτός έδρας νίκη στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» έρχεται Πειραιά για μεγάλα γλέντια!
Εφημερίδα «η Πράσινη», 14/09/2014


Εφημερίδα «η Πράσινη», 16/09/2014
Η μέρα έφτασε και ο «Πρασινοφρουρός» ξεσάλωσε. «Σήμερα ο θίασος ξεκινά τις κωμωδίες του στο Champions League! Σήμερα θα γελάσουμε περισσότερο χάρη στον περίγελο της Ευρώπης».

Εφημερίδα «η Πράσινη», 17/09/2014
Τελικά η Ατλέτικο ήρθε στον Πειραιά και τα γλέντια έγιναν, μόνο που ήταν... ερυθρόλευκα και στην «Πράσινη» τα απόλαυσαν από τον καναπέ τους. Την επόμενη μέρα μιλούσαν ανερυθρίαστα για... Ατλέτικο Κερατσινίου!

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου