Έρευνα: Όλη η αλήθεια για το πρωτάθλημα της σεζόν 2012/13

Η Αθλητική διαπλοκή τολμάει ένα μεγάλο βήμα που δεν έχει τολμήσει κανένας μέχρι σήμερα. Αναλύει διαιτητικά και παρασκηνιακά όλα τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου στη χώρα μας από το 1996 μέχρι σήμερα.

Παρουσιάζουμε όσα συνέβησαν την εποχή 1996/97 - 2021/22 (συνολικά 26 σεζόν), αφιερώνοντας ένα άρθρο για κάθε σεζόν, αναλύοντας όλα τα διαιτητικά λάθη που ευνόησαν ή αδίκησαν τους μεγάλους και ενδεχομένως έκριναν τα πρωταθλήματα, αγωνιστική προς αγωνιστική και βαθμό προς βαθμό με βίντεο, φωτογραφίες, δημοσιεύματα και ντοκουμέντα από τον Τύπο της εποχής. 

Συνεχίζουμε σήμερα με τη σεζόν 2012/13.

Ο υγιέστατος Ολυμπιακός της εποχής Μαρινάκη ξεκίνησε με τον Ζαρντίμ στον πάγκο και συνεχίζοντας στα μέσα της σεζόν με τον Μίτσελ (μετά από 16 μέρες με υπηρεσιακό προπονητή τον Αντώνη Νικοπολίδη).

Η χρονιά όμως ήταν κομβική, καθώς στο ξεκίνημα άλλαξε το ιδιοκτησιακό καθεστώς στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ και στο τέλος άλλαξε το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΑΕΚ. Οι τύχες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πέρασαν στον Γιάννη Αλαφούζο και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Ιβάν Σαββίδη. Στο τέλος της σεζόν η ΑΕΚ υποβιβάστηκε αγωνιστικά στη Β' εθνική και διοικητικά στην Γ' εθνική και οι τύχες της πέρασαν στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Η πορεία του Παναθηναϊκού στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος εξηγεί πως «ο διορισμένος» πήρε από νωρίς κεφάλι για «άλλο ένα πέτσινο».

  • 2η αγωνιστική: Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1
  • 3η αγωνιστική: Πανθρακικός - Παναθηναϊκός 1-0
  • 4η αγωνιστική: Παναθηναϊκός - Πανιώνιος 1-1
  • 5η αγωνιστική: Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης 0-0.
Κάπως έτσι, ο Παναθηναϊκός βγήκε από νωρίς από τη μάχη του τίτλου «πληγώνοντας» τον λαό του...

(1) 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
26/08/2012: ΒΕΡΟΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-2
Διαιτητής: Μιχάλης Βοσκάκης (Ρεθύμνου) - βοηθός διαιτητή: Σταύρος Τσολάκης (Αθηνών)
Το διαιτητικό κομμάτι της σεζόν ξεκινάει νωρίς, από την πρώτη αγωνιστική.
Στο δέκατο λεπτό του αγώνα της πρεμιέρας Βέροια-Ολυμπιακός, ακυρώθηκε γκολ που σημείωσε ο Ιωάννου της Βέροιας λόγω υπόδειξης σε θέση οφσάιντ. Η υπόδειξη ήταν λανθασμένη και ο βοηθός διαιτητή Σταύρος Τσολάκης τιμωρήθηκε πειθαρχικά.

Στον ίδιο αγώνα όμως, δεν αποβλήθηκε ο Γεωργέας της Βέροιας που ανέκοψε σκόπιμα με το χέρι αντεπίθεση του Ολυμπιακού, ενώ είχε ήδη κίτρινη κάρτα:

(2) 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
21/10/2012: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ 1-1
Διαιτητής: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθηνών)
Στον αγώνα Παναθηναϊκού-Άρη για την 7η αγωνιστική, η θεαματική πτώση του Σισοκό στο 74', υποδείχθηκε πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού που μπόρεσε έτσι να ανοίξει το σκορ. Ο Παπαζαχαρίας του Άρη αποβλήθηκε, αλλά παρόλα αυτά η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπόρεσε να ισοφαρίσει σε 1-1 στα λίγα λεπτά που απέμεναν, με κακή ψυχολογία και με παίκτη λιγότερο.

SportDay, 22-10-2012

(3) 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
29/10/2012: ΑΡΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-2
Διαιτητής: Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Ο Άρης διαμαρτύρεται για δύο φάσεις:
Α. Το πέναλτι που κέρδισε ο Ολυμπιακός για χέρι του Πουλίδο εντός περιοχής και με το οποίο ισοφάρισε σε 1-1 ο Αμπντούν στο 9'. Το χέρι υπήρξε, αλλά οι γηπεδούχοι ισχυρίζονται ότι ήταν ακούσιο. Ακολουθεί το βίντεο της φάσης για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας αν ήταν καθαρό πέναλτι, αν ήταν κάποιο σκάνδαλο ή αν ήταν μία δύσκολη, αμφισβητούμενη φάση:

Β. Επίσης, ο Άρης διαμαρτυρήθηκε για μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ του, σε χτύπημα του Μοντεστό στον Καζναφέρη. Η φάση έγινε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με το σκορ ισόπαλο 1-1. Ο Μοντεστό φαίνεται να ακουμπάει την μπάλα, ενώ η φάση έγινε στα όρια της μεγάλης περιοχής. Δείτε το βίντεο:

(4) 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
04/11/2012: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ 1-2
Διαιτητής: Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Ο ΠΑΟΚ πήρε το διπλό στη Ν. Σμύρνη, ωστόσο προηγήθηκε με πέναλτι που δεν έπρεπε να καταλογιστεί:

(5) 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
27/01/2013: ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2-1
Διαιτητής: Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στα Χανιά από τον καλύτερο Πλατανιά, όμως οι Πράσινοι είχαν δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία, καθώς στο 58' (και ενώ το σκορ ήταν ήδη 1-0), ο Πλατανιάς κέρδισε ανύπαρκτο πέναλτι με τον Καλαϊζιτς να πέφτει μόνος του δίπλα στον Βύντρα.

(6) 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
19/01/2013: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 1-1
Διαιτητής: Δελφάκης (Αρκαδίας)
Στο 41' της αναμέτρησης ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Πανθρακικό στο ΟΑΚΑ, με το σκορ 0-0, ο Ζέκα του Παναθηναϊκού βρίσκει την μπάλα εντός περιοχής με απλωμένο χέρι, αλλά δεν καταλογίζεται πέναλτι υπέρ του Πανθρακικού:


(7) 19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
27/01/2013: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0-2
Διαιτητής: Δημήτρης Θάνος (Γρεβενών) - βοηθός διαιτητή: Ποντίκης
Το δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού στο 78' της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, έπρεπε να ακυρωθεί ως οφσάιντ, ωστόσο δεν ακυρώθηκε, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να κλειδώσει τη νίκη στο Περιστέρι.

(8) 20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
02/02/2013: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2-2
Διαιτητής: Θανάσης Γιάχος (Χίου)
Στο βίντεο που ακολουθεί θα δούμε τον Βιτόλο του Παναθηναϊκού, ο οποίος είχε παρατηρηθεί με κίτρινη κάρτα από το 42', να ανατρέπει από πίσω τον Ράγιο του Αστέρα Τρίπολης, αλλά ο διαιτητής Γιάχος δεν τον απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

(9) 22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
17/02/2013: ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1-0
Ο Παναθηναϊκός χάνει από τον Άρη και κατρακυλάει στο -31 από τον Ολυμπιακό. Η «Πράσινη» είναι σαφής: «Ανίκανοι, άνιωθοι, ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΑΜΠΑΛΟΙ!». Σήμερα αν τους ρωτήσεις φταίνε «τα πέτσινα» του «διορισμένου»...

(10) 23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
23/02/2013: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΦΗ 3-1
Διαιτητής: Γιώργος Λιαχούδης (Μακεδονίας)
Στο 17' της αναμέτρησης και με το σκορ στο 0-0, ο Μαρίνος του Παναθηναϊκού ανέτρεψε τον Περογαμβράκη του ΟΦΗ σε μαρκάρισμα που ξεκίνησε εκτός και κατέληξε εντός περιοχής. Δεν υποδείχθηκε ούτε φάουλ, ούτε πέναλτι, ενώ ήταν και αποβολή του Μαρίνου.

(11) 24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
03/03/2013: ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 4-2
Διαιτητής: Γεράσιμος Δίτσος (Πρέβεζας)
- Στο 26' (0-0) ο Ιτάνζ γκρεμίζει τον Καπάνταη, αλλά δεν δίνεται πέναλτι στον Πανιώνιο.
Στο 62' (2-1) ο Κατσουράνης κάνει πέναλτι στον Καπάνταη που καταλογίζεται, αλλά ο Ντίτσος δεν αποβάλλει τον Κατσουράνη που ως τελευταίος παίκτης του ΠΑΟΚ κάνει εσκεμμένο φάουλ στον επιθετικό που είναι σε θέση για γκολ.
- Στο 80' (2-2) ο Κατσουράνης που δεν αποβλήθηκε δίνει το προβάδισμα με 3-2 στον ΠΑΟΚ.

(12) 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
10/03/2013: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ 3-0
Μετά το 0-4 του πρώτου γύρου, ο Ολυμπιακός νικάει την ΑΕΚ και με 3-0 στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Συνολικό σκορ και τους δύο αγώνες 7-0! Έτσι, ο Ολυμπιακός κατακτά μαθηματικά το 40ο πρωτάθλημα και η ΑΕΚ ετοιμάζεται σταδιακά για τον υποβιβασμό...

(13) 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
09/03/2013: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ 1-0
Διαιτητής: Μιχάλης Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
Την ίδια αγωνιστική, το γκολ της νίκης του Παναθηναϊκού επί της Κέρκυρας στη Λεωφόρο προήλθε από πέναλτι για χέρι του Έντερ στο 77'. Ωστόσο στη φάση αυτή, ο ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας σπρώχτηκε ξεκάθαρα από τον Σο του Παναθηναϊκού πριν βρει την μπάλα με το χέρι και έπρεπε να υποδειχθεί επιθετικό φάουλ:

Διαιτητική σύνοψη σεζόν
Παναθηναϊκός (6 ΥΠΕΡ - 1 ΚΑΤΑ) :
Ευνοήθηκε σε 5 αγώνες (εντός έδρας με Άρη, Πανθρακικό, ΟΦΗ, Κέρκυρα και εκτός έδρας με Ατρόμητο, Αστέρα Τρίπολης), αδικήθηκε σε 1 αγώνα (εκτός έδρας με Πλατανιά).
Τερμάτισε έκτος.

ΠΑΟΚ (2 ΥΠΕΡ - 0 ΚΑΤΑ) :
Ευνοήθηκε σε 2 αγώνες 
(εντός έδρας με Πανιώνιο και εκτός έδρας με Πανιώνιο), αδικήθηκε σε 0 αγώνες.
Τερμάτισε δεύτερος.

Ολυμπιακός (2 ΥΠΕΡ - 0 ΚΑΤΑ) :
Ευνοήθηκε σε 2 αγώνες (εκτός έδρας με Βέροια, Άρη), αδικήθηκε σε 0 αγώνες.
Κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Η τελική βαθμολογία των πέντε πρώτων θέσεων της κανονικής περιόδου:
1. Ολυμπιακός 77 (πρωταθλητής)
2. ΠΑΟΚ: 62
3. Αστέρας Τρίπολης: 56
4. Ατρόμητος: 46
5. ΠΑΣ Γιάννινα: 44.
6. Παναθηναϊκός: 40.


PLAY OFFS
6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
02/06/2013: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-0
Διαιτητής: Τάσος Κάκος
Στα playoffs κατάταξης δόθηκε η μάχη για την κορυφή του πίνακα που έδινε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς λιγκ. Το κέρδισε ο ΠΑΟΚ με 2 βαθμούς διαφορά από τον Ατρόμητο (13-11). Η ομάδα του Περιστερίου ήθελε μόνο νίκη στον εντός έδρας αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης. Έμεινε όμως στο 0-0. Στο 86' μία λανθασμένη υπόδειξη για ανύπαρκτο οφσάιντ σταμάτησε τον Ναπολεόνι του Ατρομήτου στο τετ α τετ και το πιθανό γκολ που θα έστελνε τους Περιστεριώτες στα προκριματικά για το σεντόνι του Τσάμπιονς λιγκ!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΕΥΡΩΠΗ
Ο Ολυμπιακός πέτυχε για μία ακόμα φορά νταμπλ, νικώντας στον τελικό του ΟΑΚΑ τον Αστέρα Τρίπολης με τις εύλογες διαμαρτυρίες της ομάδας της Αρκαδίας για το πέναλτι που δεν υποδείχθηκε σε χέρι του Μανιάτη στο 69' με το σκορ στο 1-1.

Παρόλα αυτά, πρέπει να σημειωθεί ότι στον ίδιο αγώνα, στο πρώτο ημίχρονο, ο διαιτητής Γιάχος είχε χαριστεί στο σκληρό παιχνίδι του Αστέρα (Περόνε, Κοντοέ, Πιπίδης) όταν θα μπορούσε να έχει αποβάλλει παίκτες των Αρκάδων.

Στην Ευρώπη, ο Ολυμπιακός ήταν για μία ακόμα φορά η κορυφαία Ελληνική ομάδα συγκεντρώνοντας 9 βαθμούς σε όμιλο του Τσάμπιονς λιγκ με Άρσεναλ, Σάλκε και Μονπελιέ. Ο Ολυμπιακός νίκησε την Άρσεναλ και τη Μονπελιέ εντός και εκτός έδρας.

Ο ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ

Όλοι θυμούνται ότι το 2013 η ΑΕΚ υποβιβάστηκε στην Γ' εθνική πετυχαίνοντας έτσι να διαγράψει το 90% των υπέρογκων χρεών της προς το Δημόσιο. Χρέη τα οποία ήδη είχαν ρυθμιστεί από το 2004 με την υπαγωγή της ΠΑΕ στο περίφημο άρθρο 44...

Κάπως έτσι, με την πάροδο των χρόνων παγιώνεται η εντύπωση ότι η «λεηλατημένη» ΠΑΕ ΑΕΚ χρεωκόπησε εξ αιτίας του Ψωμιάδη και «αναγκάστηκε» να υποβιβαστεί στη Γ' εθνική και να ταλαιπωρηθεί 2 χρόνια για να εξυγιανθεί.

Σε αυτό βοηθάνε ακόμα και οπαδοί άλλων ομάδων με το λάθος επιχείρημα ότι «σας έριξε ο Μελισσανίδης για να σας πάρει χωρίς χρέη και δεν αντιδράσατε».

Όχι η ΑΕΚ δεν «αναγκάστηκε» να υποβιβαστεί.

Η ΑΕΚ υποβιβάστηκε αγωνιστικά! Γιατί ήταν μία εξαιρετικά κακή ομάδα επιπέδου Β' εθνικής που συγκέντρωσε μόλις 27 βαθμούς και τερμάτισε προτελευταία στο πρωτάθλημα της Super League.

Από κει και πέρα, ο περαιτέρω υποβιβασμός στην Γ' εθνική ήταν όντως διοικητική απόφαση Μελισσανίδη για το ξεχρέωμα και είχε τη λογική: «Αφού υποβιβαστήκαμε ούτως ή άλλως, ας θυσιάσουμε άλλον ένα χρόνο τουλάχιστον να ξεχρεώσουμε. Άλλωστε η Δ' εθνική καταργήθηκε, πάμε μέχρι τη Γ' μόνο».

Ο αρχικός υποβιβασμός ήταν αγωνιστικός και ξεκάθαρος. Στην ΑΕΚ δεν τους συμφέρει να θυμούνται ότι υποβιβάστηκαν γιατί ήταν μία κάκιστη ομάδα.

Και όμως τείνουμε να ξεχάσουμε ότι η ΑΕΚ του 2012/13 ήταν μία ομάδα κακή, μία ομάδα που υποβιβάστηκε στα γήπεδα, όχι στα χαρτιά! Σε μία σεζόν έκανε μόλις 8 νίκες, είχε 6 ισοπαλίες και ηττήθηκε 16 φορές, ενώ τερμάτισε προτελευταία, 5 βαθμούς πίσω από τον ΟΦΗ!

Φυσικά άνθισαν και οι θεωρίες συνωμοσίας ότι η ΑΕΚ δήθεν «τρυπήθηκε» για να υποβιβαστεί επειδή εισέβαλαν οπαδοί της στο ΟΑΚΑ μετά το γκολ του Πανθρακικού!

Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι η ΑΕΚ θα έκανε ανατροπή στα 2 λεπτά που απέμεναν και η εισβολή των οπαδών την απέτρεψε! Εν τω μεταξύ, ακόμα και αν έκανε η ΑΕΚ την ανατροπή, και πάλι θα υποβιβαζόταν, αφού έχασε και την τελευταία αγωνιστική από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι!

Ακολουθεί ο ποταμός από ήττες της ΑΕΚ που «την έριξαν κατηγορία» τη σεζόν 2012/13:

  • ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης 0-1
  • Ξάνθη - ΑΕΚ 1-0
  • ΟΦΗ - ΑΕΚ 2-1
  • Πανιώνιος - ΑΕΚ 1-0
  • ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 1-0
  • Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 1-0
  • ΑΕΚ - Ολυμπιακός 0-4
  • ΑΕΚ - Λεβαδειακός 0-1
  • Πανθρακικός - ΑΕΚ 1-0
  • Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ 3-1
  • Πλατανιάς - ΑΕΚ 2-1
  • ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 0-2
  • Ολυμπιακός - ΑΕΚ 3-0
  • ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ 2-0
  • ΑΕΚ - Πανθρακικός 0-3
  • Ατρόμητος - ΑΕΚ 1-0.
Μην ξεχνάμε επίσης, ότι η διαιτησία στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στα playoffs της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, στέρησε από την ΑΕΚ την έξοδο στο Τσάμπιονς λιγκ με ό, τι συνεπάγεται αυτό αγωνιστικά και οικονομικά. Τότε που η «Ώρα» μιλούσε για «λαμόγια» με πράσινα γράμματα...

Και όμως, παρότι η σφαγή ήταν πράσινη, ο Κώστας Κετσετζόγλου έγραψε στο SDNA κάποια χρόνια αργότερα ότι «τους έριξαν κατηγορία και αυτοί μάζευαν τα εκατομμύρια του Τσάμπιονς Λιγκ, διορισμένοι 20 χρόνια» μιλώντας για τον Ολυμπιακό:


Φυσικά είχε λησμονήσει τη σφαγή στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό μία σεζόν πριν τον υποβιβασμό, αλλά και ότι ο Μαρινάκης είχε δώσει το 2010 το Καραϊσκάκη στην ΑΕΚ για να αγωνιστεί στο Europa League και να αποφύγει τον Ευρωπαϊκό αποκλεισμό και η ΠΑΕ ΑΕΚ τον ευχαριστούσε δημόσια...

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΕΚ
Η σεζόν εκείνη ήταν κομβική, καθώς άλλαξε το ιδιοκτησιακό καθεστώς τριών μεγάλων ομάδων. Ο Ιβάν Σαββίδης απέκτησε το πλειοψηφικό μετοχικό πακέτο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Αλαφούζος μπήκε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ στο τέλος της σεζόν, όταν υποβιβάστηκε η ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης μπήκε στην ομάδα, η οποία εν τέλει υποβιβάστηκε στη Γ' εθνική και απαλλάχθηκε από το 90% των χρεών της.

Η περίοδος Αλαφούζου ξεκίνησε με λατρεία:

Όμως, η έλλειψη τίτλων οδήγησε σε μίσος τα επόμενα χρόνια:

Σήμερα ο Παναθηναϊκός διεκδικεί το πρωτάθλημα και η λατρεία δειλά-δειλά επανέρχεται...

Σταδιακά πάντως, το Ελληνικό ποδόσφαιρο πέρασε στην εποχή της τριπλής συμμαχίας της λεγόμενης «εξυγίανσης» απέναντι στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό.

Θα τα κατάφερναν;

Σχόλια

  1. παοκ αστερας τριπ 2 1 ανύπαρκτο πέναλτυ ο παοκ, πας γιαννινα παοκ 1 3 δίνεται ανύπαρκτο έμμεσο στον παοκ με το οποίο ανοίγει το σκορ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου