Απουσία Σαββίδη: Τα σενάρια, οι αλήθειες και ο κόσμος του ΠΑΟΚ που βράζει!

 

Πριν από λίγες ημέρες διαβάσαμε σε φιλικά προς τον ΠΑΟΚ μέσα ότι ο Ιβάν Σαββίδης ήρθε για λίγο στην Ελλάδα. Η είδηση προκάλεσε αίσθηση και γιορτάστηκε από πολλούς στον δικέφαλο του βορρά. Δεν είναι λίγο πράγμα να εμφανίζεται ο ιδιοκτήτης της ομάδας που αγνοείται από την Ελλάδα εδώ και καιρό.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΣΑΒΒΙΔΗ

Ο Ιβάν Σαββίδης εμφανίστηκε για τελευταία φορά δραστήριος στη δημοσιότητα, τον Ιανουάριο του 2020, όταν έδωσε το παρών στη συνάντηση των ιδιοκτητών των big4 στην Αθήνα. Λίγο μετά ξέσπασε η υπόθεση της καταγγελλόμενης πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης. Έκτοτε, σιωπή...

Οι δημόσιες εμφανίσεις του ξαφνικά σταμάτησαν, οι επισκέψεις του στην Ελλάδα μειώθηκαν δραματικά, η παρουσία του στην Τούμπα δεν έγινε ποτέ, παρότι εκτίθηκε η ποινή του για την είσοδο στο γήπεδο της Τουμπας με όπλο το 2018 στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Η πρώτη επίσημη εκδοχή ήταν ότι ο Ιβάν Σαββίδης προστατεύεται λόγω της πανδημίας που ξέσπασε την Άνοιξη του 2020. Ακολούθως αναφέρθηκε ότι μετά τον εμβολιασμό του παραμένει σε καραντίνα, καθώς ο οργανισμός του δεν ανέπτυξε πολλά αντισώματα από το εμβόλιο.

Διαβάστε εδώ όλο το κείμενο της Αθλητικής διαπλοκής

Σχόλια