Πρωταθλητής και στον στίβο ο Ολυμπιακός!

 


Δεν έφτανε η ερυθρόλευκη αυτοκρατορία στον ομαδικό αθλητισμό με το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο, το νταμπλ στο μπάσκετ ανδρών, το νταμπλ στο μπάσκετ γυναικών, το νταμπλ στο πόλο ανδρών, το 4ple στο πόλο γυναικών και το πρωτάθλημα στο χάντμπολ.

Δεν έφταναν οι δύο ευρωπαϊκοί τίτλοι στο πόλο γυναικών (super cup Ευρώπης και back to back Ευρωλίγκα).

Δεν έφτανε η κυριαρχία σε ένα από τα δημοφιλέστερα ατομικά αθλήματα, το πινγκ πονγκ με νταμπλ στους άνδρες και πρωτάθλημα στις γυναίκες, αλλά και το πρωτάθλημα στην πυγμαχία.

Σήμερα ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την κυριαρχία του και στον κλασικό αθλητισμό, όπου κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου στους άνδρες που διεξήχθη στο Καυτανζόγλειο στάδιο της Θεσσαλονίκης.

Συνολικά οι αθλητές του Ολυμπιακού κατέκτησαν το διήμερο του πανελληνίου πρωταθλήματος 10 μετάλλια (5 χρυσά, 3 ασημένια και 2 χάλκινα) κατακτώντας την πρώτη θέση στη βαθμολογία που έδωσε το διασυλλογικό πρωτάθλημα στον σύλλογο του Ολυμπιακού.

Ήταν το 15ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού στον στίβο που είναι ο βασιλιάς του κλασικού αθλητισμού. Αντίθετα ο Παναθηναϊκός κατέκτησε τελευταία φορά το πρωτάθλημα το 1990...

Κάποιοι θριαμβεύουν στα... e-sports και σε τοπικά τουρνουά εφήβων σε διάφορες γειτονιές της Αττικής μετρώντας... 1.660 τίτλους και κάποιοι άλλοι αποδεικνύουν καθημερινά γιατί αποτελούν έναν από τους μεγαλύτερους πολυαθλητικούς οργανισμούς του πλανήτη!

Επόμενος στόχος του Ολυμπιακού είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης σε γενική βαθμολογία, σε άνδρες και σε γυναίκες. Από το 1969 μέχρι σήμερα, έχει χάσει 2 φορές το πρωτάθλημα! Δεν θα το χάσει ούτε φέτος.

Σχόλια