Τελεσίδικη απόφαση:Καταδικάστηκε ως συκοφάντης του Μαρινάκη ο διευθυντής του SDNA


Όπως μόλις μετέδωσε to10.gr, ο διευθυντής του SDNA Βασίλης Παπαθεοδώρου καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 6 μηνών με απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά για συκοφαντική δυσφήμιση του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη μέσω της ιστοσελίδας www.sdna.gr.

Πρόκειται για εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό μετά από έφεση του κ. Παπαθεοδώρου. Συνεπώς πλέον η απόφαση είναι τελεσίδικη!

Δεν γνωρίζουμε αν ο κ. Παπαθεοδώρου θα προσφύγει στον Άρειο Πάγο (υπάρχει δυνατότητα μόνο για συγκεκριμένα νομικά ζητήματα και όχι για εκδίκαση επί της ουσίας), αλλά επί του παρόντος, με τελεσίδικη απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης σε δεύτερο βαθμό, ο διευθυντής του SDNA είναι καταδικασμένος συκοφάντης.

Πως τα φέρνει έτσι η ζωή; Πριν από λίγες εβδομάδες το SDNA πανηγύριζε για την αθώωση του Βασίλη Παπαθεοδώρου σε άλλη μήνυση του κ. Μαρινάκη (αφορούσε τη δημοσίευση από το SDNA δεδομένων που αφορούσαν τον Β. Μαρινάκη από τη δικογραφία για τα στημένα όπου ο πρόεδρος του Ολυμπιακού απαλλάχθηκε). Ωστόσο, ο εισαγγελέας της έδρας άσκησε έφεση κατά της απόφασης που αθώωσε τον Β. Παπαθεοδώρου και η υπόθεση θα δικαστεί ξανά από την αρχή... Σήμερα η Δικαιοσύνη τον καταδίκασε για άλλη υπόθεση.

Περιττό να αναφέρουμε ότι εκκρεμούν και άλλες αγωγές και μηνύσεις εναντίον του κ. Παπαθεοδώρου από τον κ. Μαρινάκη και την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Σχόλια