Σοβαρές αποκαλύψεις Αυγενάκη εφ όλης της ύλης


Μιλώντας στην ιστοσελίδα new-economy.gr ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης έδωσε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Η πιο σημαντική αποκάλυψη που έκανε είναι ότι ο Άγγλος αρχιδιαιτητής Μαρκ Κλάτενμπεργκ του έχει εκμυστηρευθεί ότι δέχεται απειλές για τη ζωή του και την ακεραιότητα του.

Ο υπουργός ξεκαθάρισε ότι η ολιστική μελέτη έχει την υπογραφή του πρωθυπουργού και θα εφαρμοστεί είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι.

Αναφέρθηκε επίσης σε μέσα ενημέρωσης καθοδηγούμενα από διοικήσεις ομάδων που ονειρεύονται τον ανασχηματισμό του αλλά δεν το έχουν καταφέρει από το 2019 μέχρι σήμερα.

Έκανε επίσης σημαντικές αποκαλύψεις για τους ξένους διαιτητές, για το χειρισμό του στις εκλογές της ΕΠΟ, το αυτοδιοίκητο της ομοσπονδίας και για τον τορπιλισμό της Ελληνικής υποψηφιότητας για τον τελικό του conference League.

Η Αθλητική διαπλοκή εκτιμά ότι χρέος και του υπουργού και του κ. Κλάτενμπεργκ είναι να αποκαλύψουν από ποιους προέρχονται οι απειλές.

Όλη τη συνέντευξη του υφυπουργού αθλητισμού μπορείτε να την διαβάσετε σε αυτόν σε αυτόν τον σύνδεσμο και να την δείτε σε αυτό το βίντεο.

Σχόλια