Σήμερα 29/10/21 η Ριζούπολη δικαιώθηκε από το αντιολυμπιακό στρατόπεδο...

Νέος πρόεδρος της Super League 1 εξελέγη πριν από λίγο ο Γιώργος Μποροβήλος. Ο πάλαι ποτέ διαιτητής και νυν πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης εξελέγη στην προεδρία ομόφωνα με ψήφους 15-0 (οι 14 ΠΑΕ και ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ) και διαδέχεται τον Γιώργο Μπουτσικάρη!

Θυμίζουμε ότι το 2014, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της είχε εκφράσει την αντίθεσή της με την ανάληψη της προεδρίας της Super League από τον Γιώργο Μποροβήλο, κάνοντας λόγο για... Μποροθρύλο! Σήμερα έγινε η κωλοτούμπα και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ψήφισε Μποροβήλο!


Ο λόγος που ο Μποροβήλος χαρακτηριζόταν ως Μποροθρύλος ήταν ότι είχε σφυρίξει τον περίφημο αγώνα της Ριζούπολης το 2003 ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό (3-0), τότε που ο Ολυμπιακός ήθελε νίκη με τουλάχιστον 2 γκολ διαφορά για να κατακτήσει το 7ο συνεχόμενο πρωτάθλημα και τα κατάφερε.

  • Ένα παιχνίδι με 2.500 οπαδούς του Παναθηναϊκού στο γήπεδο:


  • οι οποίοι προκαλούσαν διαρκώς επεισόδια...


  • Ένα παιχνίδι στο οποίο δεν χύθηκε αίμα όπως είχε χυθεί ένα χρόνο πριν στη Λεωφόρο με τον διαιτητή Ευθυμιάδη...

  • Ένα παιχνίδι που βρήκε τον Τύπο του Παναθηναϊκού να συγχαίρει τον Ολυμπιακό για τη νίκη του...


  • Ένα παιχνίδι που βρήκε τους οπαδούς του Τριφυλλιού εξοργισμένους με τους παίκτες της ομάδας τους για την απόδοσή τους  χωρίς δικαιολογίες!


  • Ένα παιχνίδι που ο Τύπος της εποχής το παρουσίαζε όπως ήταν, κάνοντας λόγο απλώς για «θερμή υποδοχή» και «πύρινο πάθος» (Εφημερίδα «Τα Νέα», 12/05/2003), παρότι σήμερα η προπαγάνδα το παρουσιάζει ως μίνι Χέιζελ...

  • Ένα παιχνίδι χωρίς κανένα διαιτητικό σφάλμα...

Σήμερα ήρθε οριστικά η ιστορική δικαίωση Μποροβήλου και μία ακόμα δικαίωση της Ριζούπολης με την απόφαση του Τριφυλλιού να τον ψηφίσει για πρόεδρο της λίγκας... Μία ακόμα απάντηση σε όσους είχαν το θράσος να μιλήσουν για Ριζούπολη σε εποχές που δεν μπορούσε να εκτελεστεί κόρνερ στην Τούμπα από τα τούβλα και σε εποχές που οι διαιτητές έφευγαν ματωμένοι από τη Λεωφόρο...

Σύσσωμο το αντιολυμπιακό στρατόπεδο (ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) ψήφισε λοιπόν για πρόεδρο της Super League 1 τον Γιώργο Μποροβήλο. Τα αφηγήματα για Μποροθρύλους βρίσκονται πλέον εκεί όπου ανήκουν, στον κάλαθο των αχρήστων της ιστορίας. Ο χρόνος κυλάει και αργά ή γρήγορα αποδίδει δικαιοσύνη.

Σχόλια