Να νομίζεις ότι έκανες την αποκάλυψη του αιώνα και να μην ασχολείται άνθρωπος...


Όταν το Πρώτο Θέμα δημοσίευσε αποσπάσματα από το ημερολόγιο της Καρολάιν όλα τα ΜΜΕ έσπευσαν να το αναδημοσιεύσουν. Γιατί; Γιατί ήταν πράγματι μία σοβαρή αποκάλυψη από μία δικογραφία που είχε συγκλονίσει την Ελλάδα...


Όταν το κανάλι One Channel είχε αποκαλύψει στοιχεία για πιθανές σχέσεις μεταξύ ΠΑΟΚ-Ξάνθης, όλα τα ΜΜΕ έσπευσαν να τις αναδημοσιεύσουν. Γιατί; Γιατί κατάλαβαν ότι είναι σοβαρές πληροφορίες που θα οδηγήσουν σε σοβαρές εξελίξεις.

Χθες το SDNA υποτίθεται ότι έκανε αποκάλυψη για τον ποδοσφαιριστή Ρόουζ και τη μεταγραφή του στη Λέγκια Βαρσοβίας. Δεν ασχολήθηκε άνθρωπος!  Ο λόγος είναι ότι το θέμα είναι τελείως αδιάφορο και νομικά και ηθικά.

Στην αρχή έκαναν λόγο για βόμβα μεγατόνων και μίλησαν για ηθικό θέμα καταλήγοντας να λένε: «Πως γίνεται όλοι οι ρεπόρτερ των δύο ομάδων να μην έχουν πάρει χαμπάρι μία τέτοια μετακίνηση»

Μάλλον ο Ολυμπιακός πρέπει να υποβιβαστεί για 7η συνεχόμενη χρονιά για ελλιπή ενημέρωση των ρεπόρτερς της ομάδας. Λες και απαγορεύεται ένας παίκτης να πάρει μεταγραφή από τον Ολυμπιακό στον Άρη και αντίστροφα.
Λες και δεν θα μπορούσε ο Ολυμπιακός αν κρυβόταν κάτι, να ανακοινώσει τον παίκτη και μετά από λίγο να διαρρεύσει ότι προκάλεσε επεισόδιο στην προπόνηση και τον διώξει αναγκαστικά!

Όσο και αν ψάξαμε στα μεγάλα αθλητικά ΜΜΕ δεν βρήκαμε καμία αναφορά (πλην sport-fm που είναι ιδιοκτησίας Αλαφούζου). Ήταν τόσο δυνατή η «βόμβα μεγατόνων» που απασχόλησε μόνο κάποιες οπαδικές σελίδες:


Σήμερα, διαπιστώνοντας ότι δεν ασχολείται άνθρωπος, άφησαν το ηθικό θέμα και έκαναν λόγο ευθέως για αλλοίωση του πρωταθλήματος (!) μήπως «σηκώσουν» λίγο το θέμα και ας τους ασκηθεί καμία αγωγή σαν τίμημα:

Στο τέλος, απευθύνουν έμμεσα έκκληση σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό να εκδώσουν καμία ανακοίνωση μήπως πάρει διαστάσεις η υποτιθέμενη αποκάλυψη:

Τότε ναι, ίσως γίνει θέμα... Αν βγάλει για παράδειγμα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καμία ανακοίνωση σε λίγο, η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα αναγκαστεί να απαντήσει και τότε η μεγάλη αποκάλυψη του SDNA θα απασχολήσει όλη τη χώρα, όχι φυσικά για την ουσία της αλλά για τον χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων.

Για να δούμε λοιπόν, θα μπούν ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός σε αυτό το πρωτάθλημα που παίζεται με αυτούς τους όρους; Πάντως για το περσινό πρωτάθλημα αξίζει να θυμηθούμε τον κουβά του αιώνα όταν ο Άρης ήθελε νίκη στα play off για τη 2η θέση στο πρωτάθλημα και τελικά ο αδιάφορος βαθμολογικά Ολυμπιακός του έκοψε τα φτερά:



Όλα αυτά ενώ χθες συμπληρώθηκαν 6 χρόνια από τις άλλες συνταρακτικές αποκαλύψεις που αποδείχθηκαν τζούφιες και οδήγησαν σε αθώωση του Ολυμπιακού:

Σχόλια