Η υπόθεση Γκαρσία και οι εθισμένοι ψεύτες!


Και τι δεν διαβάσαμε αυτές τις μέρες. Για «το νόμο της Ριζουπόλης», για «τη ρετσινιά του Γκαρσία» και άλλα πολλά. Την ίδια ώρα, οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ εξαπολύουν απειλές κατά πάντων χωρίς να ασχολείται κανένας Εισαγγελέας...

Ειδικά όμως για την υπόθεση Γκαρσία, αξίζει να παραθέσουμε ένα πρόχειρο κολλάζ φωτογραφιών για την πραγματική κόλαση της Τούμπας:

Κλικ για μεγέθυνση


Ναι λοιπόν, η κόλαση δεν ήταν η Ριζούπολη. Η κόλαση ήταν πάντα η Τούμπα. Και μάλιστα οι φίλοι του ΠΑΟΚ καμαρώνουν γι αυτό.

Εδώ μπορείτε να δείτε ένα ενδεικτικό βίντεο της πραγματικής κόλασης.

Τι να πρωτοθυμηθεί  ο Έλληνας φίλαθλος; Καπνογόνα, φωτοβολίδες, μπουκάλια, καφέδες, πέτρες, τούβλα, λαμπαδιασμένοι τερματοφύλακες, κόρνερ που δεν εκτελέστηκαν ποτέ και με κερασάκι στην τούρτα (στην καρδιά της υποτιθέμενης Ε.Ο.) τον μετέπειτα σχολιαστή του OPEN Τάσο Κάκο να κάνει τα στραβά μάτια σε γροθιά που δέχτηκε ο Εντινγκά από τον Ινσουαράλδε.

Η Τούμπα ήταν πάντα πεδίο πολέμου. Και όμως αυτή η ομάδα δεν δίστασε να πάρει βαθμούς στα χαρτιά για ένα άδειο κουτάκι μπύρας!


Όταν το γήπεδό σου είναι διαχρονικά πεδίο μάχης αλλά παρόλα αυτά δεν διστάζεις να πάρεις χάρτινους βαθμούς για ένα κουτάκι μπύρας, τότε ναι: Το σβηστό 0-3 του Ολυμπιακού με το ρολό της ταμειακής στον Γκαρσία ήταν μία από τις στιγμές που η Δικαιοσύνη σε αυτή τη χώρα θριάμβευσε:


Και φυσικά μην ξεχνάμε και αυτό:

Σχόλια