Σφυγμός των ΕΠΣ: Αποχώρηση υποψηφίου από τις εκλογές της ΕΠΣ Χίου με βαριές καταγγελίες


Όπως έγινε γνωστό σήμερα, ο υποψήφιος πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Χίου, Στέλιος Βασιλάκης αποχώρησε από την προεκλογική κούρσα για την ένωση, εκδίδοντας μία σκληρή ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για πολιτικές παρεμβάσεις και πραξικοπηματικές ενέργειες. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ποδοσφαιρικές εκλογές που εξαρτώνται από δημάρχους, αντιδημάρχους, παραδημάρχους, παρατρεχάμενους, δημοτικούς συμβούλους, ενδιάμεσους, εργολάβους, κούκλες βιτρίνας, κολαούζους και παράγοντες που κράζουν τα πάντα αλλά το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το προσωπικό τους συμφέρον και το  μαρούλι.

Δεν πρέπει να δηλώνεις ότι είσαι το διαφορετικό αλλά και να είσαι στην πράξη.

Λοιπόν, σας αδειάζω την γωνία, γιατί για να επιβιώσω θα πρέπει καταπατήσω τις αρχές μου!!!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που θέλουν να με στηρίξουν, αλλά βλέποντας την δύσκολη θέση που βρίσκονται οι παράγοντες και οι ομάδες μετά τις απειλές και τα… “ποδοσφαιρικά” κίνητρα, θέλω να τους βγάλω από την δύσκολη θέση!!!

Καταγγέλλω τις πραξικοπηματικές ενέργειες κάποιων “αρχόντων” για κατάληψη και σφετερισμό κάθε εξουσίας και φίμωσης κάθε ανεξάρτητης και υγιούς φωνής, σαπίλα και δυσωδία σε όλο το μεγαλείο.

Αν με ενδιέφεραν οι καρέκλες θα έκανα δεκτή την πρόταση από  το «γενικό κουμάντο» για 2 χρόνια προεδρίας (αλήθεια δεν ξέρω ποσό τιμά τον… πρόεδρο). Απλά, δεν είμαι καρεκλοκένταυρος και αδηφάγος λάτρης κάθε εξουσίας, όπως κάποιοι που χωρίς την εξουσία θα βυθιστούν στο σκοτάδι της ανυποληψίας. 

Μια διοίκηση που είναι ανίκανη και εξαφανισμένη, που είναι υπεύθυνη για την κατάντια να γίνονται εκλογές με 9 ομάδες, που μόλις χθες άνοιξε τα γραφεία της, που δεν έχει ενημερώσει κανέναν για το πώς θα γίνουν οι εκλογές.

Το ποδόσφαιρο που θα ήθελα να υπηρετήσω και να βοηθήσω να βγει από την ανυπαρξία του δεν είναι αυτό που συνάντησα, από την στιγμή που ανακοίνωσα την υποψηφιότητα μου. Εγώ θα είμαι στα γήπεδα και πάλι, ενώ άλλοι θα συνεχίσουν να είναι σε δημαρχεία  και πολιτικά γραφεία».

Σχόλια