"Θα παρακαλάτε να είχε μετρήσει" Vs "23/02": Η πίκρα που κρύβουν τα trends των φίλων του ΠΑΟΚ


Μετά τη χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ για τα play off της Supe League 1 με σκορ 1-2 (που ακολούθησε τις 3 νίκες του Δικεφάλου του Βορρά επί της Ένωσης στον 1ο γύρο των play off και στους 2 αγώνες των ημιτελικών του κυπέλλου), το νέο δημοφιλές trend των φίλων του Δικεφάλου του Βορρά είναι το περίφημο: Θα παρακαλάτε να είχε μετρήσει. Μάλιστα το trend συνήθως συνοδεύεται με την ατάκα "μην τα ξαναλέμε..." ενώ στην πράξη το ξαναλένε.

Αναφέρονται φυσικά στο γκολ του Βαρέλα στο 90΄ του ντέρμπι πρωταθλήματος ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στις 11/03/2018 που εν τέλει ακυρώθηκε από τον διαιτητή Κομίνη προκαλώντας την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας του εξάλλου Ιβάν Σαββίδη ο οποίος μάλιστα φωτογραφήθηκε να έχει στη ζώνη του όπλο.
Τα υπόλοιπα τα θυμόμαστε όλοι: Ο ΠΑΟΚ όχι απλά δεν πήρε τη νίκη, αλλά έχασε και τον αγώνα στα χαρτιά, ενώ του αφαιρέθηκαν και 3 βαθμοί. Στον δε Ιβάν Σαββίδη, η αθλητική δικαιοσύνη επέβαλε 3ετή ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα η οποία εκτίθηκε αγόγγυστα, ενώ η υπόθεση εκκρεμεί και στα ποινικά δικαστήρια και ενδεχόμενη καταδίκη ενδέχεται να δημιουργήσει κώλυμα συμμετοχής του κ. Σαββίδη στα διοικητικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το ερώτημα που ανακύπτει είναι το εξής: Τι σχέση έχει η ακύρωση του γκολ του Βαρέλα και η απώλεια του τίτλου για τον ΠΑΟΚ το 2018 με τις νίκες του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ τη συγκεκριμένη περίοδο; Γιατί οι φίλοι της ΑΕΚ θα πρέπει να παρακαλάνε να είχε μετρήσει το γκολ του Βαρέλα και να είχαν χάσει τον τίτλο;
  • Αν είχε μετρήσει το γκολ του Βαρέλα ο ΠΑΟΚ δεν θα έπαιρνε νίκες επί της ΑΕΚ;
  • Θα δυσκολευόταν ο ΠΑΟΚ απέναντι στη φετινή ΑΕΚ;
  • Σχετίζεται η απόδοση του Δικεφάλου του Βορρά με την απόφαση Κομίνη;
  • Θα είχε διαφορετική απόδοση ο ΠΑΟΚ 3 χρόνια μετά αν η απόφαση Κομίνη ήταν διαφορετική;




ΤΟ TREND... 23/02

Αυτό είναι το δεύτερο μαζικό trend στις τάξεις των φίλων του ΠΑΟΚ. Το πρώτο ήταν το περίφημο 23/02 που αναπαρήγαγαν στα social media πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας στις 23/02/2020. Είχαν προηγηθεί οι καταγγελίες των Ερυθρόλευκων στην Ε.Ε.Α. για τις σχέσεις μεταξύ ΠΑΟΚ-Ξάνθης και ο κόσμος του ΠΑΟΚ έβραζε για εκδίκηση. Το trend εκείνο δεν είχε καλό τέλος. Ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα 0-1 στην κατάμεστη Τούμπα και έκανε το μεγάλο βήμα για το περσινό πρωτάθλημα. Λίγο αργότερα, η σιγουριά της ατάκας 23/02 , έδωσε τη θέση της στο... γύρισμα μπιφτεκιού με τη φράση: Χάσαμε γιατί ήμασταν επηρεασμένοι από τη δικαστική περιπέτεια της πολυιδιοκτήσιας.

Το νέο trend λοιπόν: Θα εύχεστε να είχε μετρήσει αναφέρεται σε κάτι παρελθοντικό. Δεν γνωρίζουμε πως σχετίζεται η απόφαση Κομίνη με τις μελλοντικές αναμετρήσεις ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, αλλά σίγουρα η συγκεκριμένη φράση κρύβει πολύ πόνο.

Και δεν είναι κιτρινόμαυρος...

Σχόλια