Ποδοσφαιριστή αφορά το κρούσμα covid στον ΠΑΟΚ-Σε ποια περίπτωση αναβάλλεται ο τελικός


Όπως έγινε γνωστό, σε έλεγχο που υπεβλήθησαν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ, εντοπίστηκε θετικό κρούσμα στον Covid-19. Τα υπόλοιπα τεστ ήταν αρνητικά, αλλά όπως είναι φυσικό θα επαναληφθούν καθώς υπάρχει ανησυχία μήπως ο ιός έχει διασπαρεί στις τάξεις της ομάδας 3 ημέρες πριν τον τελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, καθώς πέραν των προπονήσεων, οι παίκτες έχουν συναντηθεί άπαντες και σε γεύμα με πρωτοβουλία Βιερίνια.

Το κρούσμα δεν αφορά μέλος του επιτελείου της ομάδας, αλλά ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου και το όνομά του κρατιέται προς το παρόν ως επτασφράγιστο μυστικό.
Θυμίζουμε ότι απών λόγω τραυματισμού θα είναι από τον τελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό το Σάββατο θα είναι και ο Ίνγκασον λόγω τραυματισμού.

Για να αναβληθεί ένας αγώνας, πρέπει να έχουν εντοπιστεί πέντε τουλάχιστον θετικά κρούσματα σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο πρωτόκολλο της Υγειονομικής επιστημονικής επιτροπής της ΓΓΑ.

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος να πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 21:00 στο ΟΑΚΑ και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά απευθείας από την Cosmote TV και σε μαγνητοσκόπηση από την ΕΡΤ3 στις 23:00.

Σχόλια