Σφυγμός των ΕΠΣ:Ανακοίνωση συνδυασμού για εμπλοκή του Δήμου Χίου υπέρ συνδυασμού στις εκλογές της ΕΠΣ


Πριν από λίγη ώρα ο συνδυασμός "Συνεργασία ΜΟΝΟ για το ποδόσφαιρο" με επικεφαλής τον γιατρό Στέλιο Βασιλάκη που θα συμμετάσχει στις επικείμενες εκλογές για την ΕΠΣ Χίου, εξέδωσε ανακοίνωση κάνοντας λόγο για εμπλοκή της Δημοτικής αρχής του Δήμου Χίου στις επικείμενες εκλογές της τοπικής ένωσης. Θυμίζουμε ότι ο συγκεκριμένος συνδυασμός θα αναμετρηθεί εκλογικά με συνδυασμό της νυν διοίκησης της ΕΠΣ με επικεφαλής τον νυν πρόεδρο της ένωσης, Κώστα Νικολαΐδη.

Στις καταγγελίες γίνεται λόγος για έντονο ενδιαφέρον της Δημοτικής αρχής της Χίου για τις γηπεδικές εγκαταστάσεις των ομάδων με μοναδικό σκοπό την προώθηση των συμφερόντων συνδυασμού που απαρτίζεται από οικεία πρόσωπα της παράταξης του Δημάρχου, κάνοντας λόγο και για "υποσχέσεις προσωπικού χαρακτήρα που δεν συνάδουν με ποδοσφαιρικά δρώμενα".

Να θυμίσουμε ότι αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Χίου είναι ο γιος του νυν Δημάρχου Χίου Γιώργος Κάρμαντζης, ενώ ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣ Χίου Στρατής Φεργαδιώτης ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου στις δημοτικές εκλογές του 2019.

Aνακοινωση συνδυασμού "Συνεργασία ΜΟΝΟ για το ποδόσφαιρο"

Παρακολουθούμε τελευταία το έντονο ενδιαφέρον της Δημοτικής αρχής και ιδιαίτερα κάποιων Δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας για τις γηπεδικές εγκαταστάσεις των ομάδων, για κάτι που θα έπρεπε να είχαν μεριμνήσει εδώ και πολύ καιρό όπως υποχρεούνται, δεδομένου ότι με την ανενεργή αθλητική χρόνια που είχαμε θα έπρεπε να είχαν ολοκληρωθεί όλες οι εργασίες που χρειάζονται τα γήπεδα των ομάδων μας. Υπάρχουν γήπεδα που δεν είναι καν λειτουργικά , υπήρξε μια μακροχρόνια αδράνεια που τον τελευταίο μήνα μετατράπηκε σε μια πυρετώδη κινητοποίηση κι έναν ορυμαγδό εξαγγελιών από την δημοτική αρχή κι μάλιστα άμεσα συνδεδεμένα με την προώθηση συγκεκριμένου συνδυασμού.

Παρόλο αυτά θεωρούμε ότι ποτέ δεν είναι αργά ....αρκεί να μην μείνουν απλά προεκλογικές υποσχέσεις .... Στηλιτεύουμε το γεγονός ότι οι άνωθεν υποχρεώσεις του Δήμου αποτελούν μοχλό πίεσης προς τα αθλητικά μας σωματεία, με μοναδικό σκοπό την προώθηση των συμφερόντων συνδυασμού που απαρτίζεται από οικεία πρόσωπα της παράταξης του Δημάρχου κι μέλη αυτής κι οι οποίοι δεν περιορίζονται μόνο σε αυτές τις εξαγγελίες , αλλά κι σε υποσχέσεις προσωπικού χαρακτήρα που δεν συνάδουν με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Καλούμε τον Δήμαρχο να δεσμευτεί δημόσια για τις υποσχέσεις του για τα γήπεδα αλλά και την οικονομική ενίσχυση που έχει υποσχεθεί εδώ και πολύ καιρό για τις ομάδες αποσυνδέοντας αυτές τις υποσχέσεις από την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση κι όπως τις δρομολογήσει αμέσως μετά τις εκλογές της Ε.Π.Σ. ΧΙΟΥ με οποιοδήποτε συνδυασμό και αν επικρατήσει στις εκλογές ! Επίσης καλούμε τον κ. Νικολαΐδη κι τους συνεργάτες του να αναλώσουμε το χρόνο μας σε δημόσια ανταλλαγή απόψεων για το μέλλον του Χιακού ποδοσφαίρου, παρά να τον αναλώνουν σε συναντήσεις με στελέχη δημοτικής αρχής για δρομολόγηση έργων αρμοδιότητας του Δήμου Χίου , προς αποκλειστική εξυπηρέτηση του συνδυασμού τους.

Υπενθυμίζουμε απλά ότι είμαστε σε προεκλογική περίοδο για την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χίου και όχι σε προεκλογική περίοδο δημοτικών εκλογών."

Σχόλια