Γιαννακόπουλος, Αυγενάκης, Σενετάκης και οι καταγγελίες Καμμένου για κόκες στη Μύκονο


 

Προχτές ο Υπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης πήρε μία απόφαση αντίθετη με τη βούληση του επιχειρηματία Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Σήμερα το site Newsbomb ιδιοκτησίας Δημήτρη Γιαννακόπουλου μας ενημερώνει ότι ο εσωκομματικός αντίπαλος του Λ. Αυγενάκη στο Ηράκλειο Μάξιμος Σενετάκης παλεύει πραγματικά για τα προβλήματα της Κρήτης. Μπράβο στον άνθρωπο.


Ακριβώς φίλες και φίλοι. Το Newsbomb ιδιοκτησίας Δ. Γιαννακόπουλου ανακάλυψε τυχαία τον άνθρωπο που παλεύει για τα προβλήματα της Κρήτης. Μην φανταστείτε ότι η δημοσίευση αυτή σχετίζεται με το ότι ο Αυγενάκης δεν έκανε τη χάρη στον Γιαννακόπουλο αναφορικά με την ΕΟΚ. Όχι βέβαια. Απλώς έτυχε όντως οι δημοσιογράφοι του site να ανακαλύψουν τον άνθρωπο που παλεύει για τα προβλήματα της Κρήτης... Πραγματική, μαχητική δημοσιογραφία.

Θυμίζουμε ότι προχτές ο Δ. Γιαννακόπουλος είχε ξεκαθαρίσει ότι θα ξοδέψει όσα χρήματα χρειαστούν για να μην επανεκλεγεί ο Αυγενάκης στο Ηράκλειο:


Θυμίζουμε επίσης ότι το 2016, ο τότε υπουργός άμυνας της κυβέρνησης Τσίπρα και πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Πάνος Καμμένος, είχε καταγγείλει από το βήμα της Βουλής ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε ξεκινήσει πόλεμο εναντίον του από το site Newsbomb επειδή δεν είχε τοποθετηθεί στο Υπουργείο Υγείας εξωκοινοβουλευτικός υπουργός της αρεσκείας του φαρμακοβιομηχάνου. Μάλιστα, σύμφωνα με τις καταγγελίες Καμμένου ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος του είχε στείλει sms που έλεγε "Αν δεν σας ρίξω μέχρι τα Χριστούγεννα να μην με λένε Γιαννακόπουλο". Η κυβέρνηση φυσικά δεν είχε πέσει μέχρι τα Χριστούγεννα αλλά το όνομα Γιαννακόπουλος δεν άλλαξε.

Ο κ. Καμμένος κατήγγειλε επίσης ότι ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε συλληφθεί με κοκαΐνη στη Μύκονο και ο πατέρας του τηλεφωνούσε στο Αστυνομικό τμήμα του νησιού για να αφεθεί ελεύθερος.

Ακολουθεί το βίντεο με τις καταγγελίες Καμμένου τις οποίες φυσικά δεν υιοθετούμε:

Βίντεο: Καταγγελίες Καμμένου για Γιαννακόπουλο

Σχόλια