Φουλ επίθεση Καραπαπά κατά SDNA! Τι είχαν πει Άρης, ΑΕΛ και ΑΕΚ για το site!

Ολομέτωπη επίθεση εναντίον της αθλητικής ιστοσελίδας SDNA και του διευθυντή της Βασίλη Παπαθεοδώρου εξαπέλυσε ο Κώστας Καραπαπάς από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Στην ανάρτησή του, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κάνει λόγο για καθημερινές επιθέσεις που γίνονται από την εν λόγω ιστοσελίδα εναντίον δημοσιογράφων, αθλητών, παραγόντων, ακόμα και δικαστών, ισχυρίζεται ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι χρηματοδότης του συγκεκριμένου σάιτ, παραθέτει το...πράσινο παρελθόν του διευθυντή του και πετάει το μπαλάκι στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το κατά πόσον εγκρίνει το μίσος που κατά τον κ. Καραπαπά διαχέει το συγκεκριμένο μέσο.

Θυμίζουμε ότι κατά το παρελθόν ο Άρης, ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, ακόμα και η ΑΕΚ η οποία σήμερα στηρίζεται από το σάιτ αυτό, έχουν επιτεθεί εναντίον του SDNA καταγγέλλοντας το ρόλο που παίζει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα και αφήνοντας σοβαρά υπονοούμενα αλλά και ευθείες κατηγορίες. Ας τα δούμε όλα αναλυτικά.

14/04/2021: ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ ΚΑΤΑ SDNA

"Μια τους παίρνεις στην πλάκα, μια σοβαρεύει το πράγμα. Ο ιντερνετικός βόθρος sdna, που διευθύνει ο Βασίλης Παπαθεοδώρου (δε θα παίξουμε με ψευδώνυμα τύπου Αυλακιώτη, Καρλή, Αϊβαλιώτη ή ότι άλλο κατεβάζει το αρρωστημένο μυαλό σας) καθημερινά θίγει ανθρώπους, οικογένειες, επαγγελματίες, δημοσιογράφους, αθλητές, παράγοντες, ακόμη και δικαστές!

Όλο αυτό που κάνει τόσα χρόνια αυτή η ιστοσελίδα που χρηματοδοτεί ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει γεννήσει βία; Τόσα ψέματα, τόση σπίλωση, τόση στοχοποίηση, τόσο μίσος;

Δεν γεννάει βία το πόσο προσβάλει τους φιλάθλους (του Ολυμπιακού και όχι μόνο) με δεκάδες άρθρα αυτή η ιστοσελίδα;

Και ο Παπαθεοδώρου αυτό κάνει. Ένας εργολάβος είναι που κάποτε πληρώθηκε για να φτιάξει ένα σάιτ να είναι κατά του Ολυμπιακού και του Μαρινάκη.

Ο περίφημος «πρασινοφρουρός» και αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πράσινη» ξαφνικά έγινε προστάτης του ΠΑΟΚ και του κόσμου του. Προκειμένου να κερδίζει χρήματα προσέγγισε τον Σαββίδη και κατά καιρούς προσφέρει υπηρεσίες και αβαντάρει Μελισσανίδη και Αλαφούζο.

Άλλωστε υπάρχει ένα ολόκληρο «σύστημα» δημοσιογράφων-φίλων του Παπαθεοδώρου που η τσέπη τους γεμίζει όταν πατάνε σε δύο βάρκες ή και σε τρεις. Αλλο όμως, ξαναλέω, να υπερασπίζεται κάποιος τη μια ομάδα ή τον ιδιοκτήτη του ΜΜΕ που εργάζεται και άλλο να σπιλώνει κάθε μέρα με άρρωστο μίσος και να γεννά σιχαμάρα και βία.

Δεν περιμένω κάτι από τον Παπαθεοδώρου. Ο άνθρωπος έγραφε κάποτε ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι «ασπόνδυλα». Το κόμπλεξ του, για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, για όλους μας, είναι απύθμενο.

Το ερώτημα είναι: Καταλαβαίνουν όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό ότι αυτό γεννά οργή στους φιλάθλους;

Επίσης, η επιλογή αυτής της τακτικής είναι επιλογή Ιβάν Σαββίδη; Διότι αυτός εκ των πραγμάτων χρεώνεται τα όσα κάνει ο Παπαθεοδώρου και το ιντερνετικό του απόβρασμα. Εγκρίνει δηλαδή ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ όλο αυτό το μίσος που διαχέεται από αυτό το μέσο;

ΥΓ. Ελπίζω αυτές τις γραμμές να τις διαβάσουν κάποιοι με ανοιχτά μάτια και μυαλά. Ελπίζω επίσης και ο κύριος Φωτιάδης να μεταφράσει αυτές τις γραμμές".


12/02/2021: ΑΡΗΣ ΚΑΤΑ SDNA



"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ διατηρεί, διαχρονικά, καλές σχέσεις με όλα τα Μ.Μ.Ε. και επιδιώκει η συνεργασία της να είναι αγαστή, κατανοώντας ότι είναι αναγκαίο αυτό, για το συμφέρον, προπάντων, της έγκυρης και αντικειμενικής ενημέρωσης της κοινής γνώμης.


Κινούμενη σε αυτά τα πλαίσια, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποδέχεται πάντα την κριτική των Μ.Μ.Ε., όταν αυτή είναι καλόπιστη και γίνετε σύμφωνα με τους κανόνες της «δημοσιογραφικής δεοντολογίας». Αποδεχόμαστε κάθε κριτική, ακόμη κι αν θεωρούμε ότι αδικεί την ομάδα μας, εφόσον δεν ξεφεύγει από τα όρια της «δημοσιογραφικής δεοντολογίας» και δεν μας προσβάλει.

Όλα αυτά, γνωρίζοντας πολύ καλά τι συμβαίνει σήμερα, περισσότερο από ποτέ, στο χώρο των Μ.Μ.Ε. και τι κρύβεται πίσω από τους «τίτλους».

Εδώ και μήνες ακόμα και ο πιο αδαής φίλαθλος έχει καταλάβει ότι υπάρχει συγκεκριμένο Μ.Μ.Ε., που προφανώς δεν μπορεί να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι ο ΑΡΗΣ δεν είναι πια ο «φτωχός συγγενής» των παλαιότερων χρόνων. Ενοχλείται που ο ΑΡΗΣ επέστρεψε δυνατός και πρωταγωνιστεί.

Και προσπαθεί σε καθημερινή, σχεδόν, βάσει, με ύποπτα, ύπουλα και καθοδηγούμενα δημοσιεύματα να προκαλέσει τριγμούς στην ομάδα μας. Μπροστά σε τέτοια φαινόμενα, λοιπόν, δεν μπορούμε πια, να μείνουμε απαθείς.

Στο sdna έχουν ξεπεράσει προ πολλού τα όρια της αντικειμενικής, δίκαιης και έντιμης δημοσιογραφίας απέναντι στον ΑΡΗ. Το συγκεκριμένο site απαξιώνει σκοπίμως και καθημερινά την πορεία της ομάδας μας και στοχοποιεί -σκοπίμως σε μόνιμη βάση- μέλη της οικογένειάς μας.

Φυσικά και γνωρίζουμε τα κίνητρα του συγκεκριμένου site και πολύ περισσότερο του διευθυντή του, Βασίλη Παπαθεοδώρου. Είναι χρόνια δημοσιογράφος ο «κύριος» Παπαθεοδώρου και… «οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ» γνωρίζουν καλά το παρελθόν του συγκεκριμένου «κυρίου». Τί σκοπούς εξυπηρετεί και ότι είναι πάντα «πρόθυμος» να εκτελεί τις εντολές των εργοδοτών του.

Γνωρίζουν άπαντες στο χώρο του ποδοσφαίρου πως δεν έχει ηθικούς φραγμούς, αφού φροντίζει η αμοιβή του να είναι παχυλή, ώστε να… αξίζει τον κόπο. Αν είχε ηθικά διλήμματα, δεν θα άλλαζε «αφεντικά» σαν τα πουκάμισα, ώστε να «πουλάει» οπαδιλίκι αναλόγως με το «χρώμα» των Μ.Μ.Ε. που ενίοτε εκπροσωπεί.


Ο Παπαθεοδώρου έχει στοχοποιήσει τον ΑΡΗ και τον κ. Καρυπίδη για λόγους που όλοι στην οικογένεια του ΑΡΗ αντιλαμβανόμαστε. Είναι τόσο προφανείς. Είναι ολοφάνερο ότι του χαλάμε το αφήγημα τα τελευταία χρόνια και δεν μπορεί να συμβιβαστεί με αυτό. Δεν το αντέχει. Τα κίνητρα του είναι, επίσης, γνωστά. Όπως και οι «εντολείς» του. Τα δημοσιεύματα του σε βάρος του ΑΡΗ αναρίθμητα. Όπως και τα ψέματα.

Καιρός, λοιπόν, να τον ενημερώσει κάποιος, ότι κανείς δεν τον παίρνει στα σοβαρά. Εδώ και πολύ καιρό… Πως άλλωστε, να τον πάρει στα σοβαρά όταν παρουσίασε σε βίντεο τον πρόεδρο μας σε άλλη πτήση από αυτή που βρισκόταν (η ΕΣΗΕΑ θα επέμβει ποτέ;), μόνο και μόνο για να τον πλήξει και να δημιουργήσει εντυπώσεις προς χάριν των «αφεντικών» του.

Αλήθεια, όμως, θα μας μιλήσει ποτέ για τα «αφεντικά» του; Αλλά πως να μιλήσει, όταν όσοι εργοδότες συνεργάστηκαν μαζί του, τον έδιωχναν κακήν κακώς. Γιατί άραγε;

Αλήθεια, θα γράψει ποτέ στο «έγκριτο» site του για τα δρομολόγια των παικτών της ομάδας για την οποία τώρα κόπτεται ότι νοιάζεται; (γιατί ξέρει όλος ο κόσμος τις αληθινές του οπαδικές πεποιθήσεις και φυσικά δεν συνάδουν με τα χρώματα καμίας ομάδας της Θεσσαλονίκης).

Αν δεν θέλει να γράψει για τα δρομολόγια των παικτών της «δικής» του ομάδας, ας μας αποκαλύψει τα δικά του δρομολόγια Αθήνα–Θεσσαλονίκη. Στην προ covid εποχή. Για τα νυχτοπερπατήματά του και με ποιους διασκέδαζε τα βράδια πρώτο τραπέζι πίστα; Εμείς ξέρουμε… Όλη η Θεσσαλονίκη ξέρει… Του συνιστούμε, λοιπόν, να είναι πιο διακριτικός όταν ανοίξουν ξανά τα νυχτερινά μαγαζιά και ανέβει στη Θεσσαλονίκη.

Επίσης, για εκείνο το περίφημο γκάλοπ θα μας γράψει ποτέ την αλήθεια; Δεν νομίζουμε… Αν τυχόν, βρει ποτέ το θάρρος και την τόλμη για να γράψει κάτι από όλα τα παραπάνω, να το γράψει επωνύμως. Όχι με… ψευδώνυμο, όπως είναι η προσφιλή του τακτική. Χρόνια τώρα σε όλα τα Μ.Μ.Ε. που εργάστηκε.

Μπορούμε να γράψουμε κι άλλες αλήθειες για τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο. Δεν έχει νόημα όμως. Γιατί δεν θα τις αντέξει (θα το κάνουμε προσεχώς εφόσον χρειαστεί, πάντως).

Σημασία έχει να καταλάβει επιτέλους, ο τύπος αυτός, ότι η οικογένεια του ΑΡΗ, από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο φίλαθλο, δεν ασχολείται με κατακάθια της δημοσιογραφίας (δανεισμένος ο όρος από δικό του άρθρο για τον ΑΡΗ). Κανείς δεν μπορεί ούτε να μας εκφοβίσει, ούτε να μας εκβιάσει.

Το πιο σημαντικό που πρέπει να καταλάβει, όμως, είναι ότι η οικογένεια του ΑΡΗ είναι περισσότερο συσπειρωμένη από ΠΟΤΕ, απέναντι σε «δημοσιογράφους» σαν αυτόν και site σαν το δικό του. Δεν μας αγγίζουν τα ψεύδη του, ούτε μας πιάνει η λάσπη του.

Τέλος, είμαστε βέβαιοι ότι ο «κύριος» Παπαθεοδώρου θα συνεχίσει την «εργολαβία» που ανέλαβε κατά του ΑΡΗ. Του δίνουμε όμως την εξής υπόσχεση: Όσο αυτός θα συνεχίζει να σπιλώνει στελέχη της οικογένειας του ΑΡΗ, εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε ο εφιάλτης του. Θα μας βλέπει κάθε βράδυ στα όνειρά του..."

05/01/2021: ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΤΑ SDNA



"Το πιο βρώμικο site που εμφανίστηκε ποτέ στον αθλητικό χώρο, με τους πιο βρώμικους δημοσιογράφους, κατά την δική μου κρίση, που έχουν κάνει τις λέξεις δημοσιογράφος και δημοσιογραφία συνώνυμο των σκουπιδιών το SDNA, που επικεφαλής του είναι ο Παπαθεοδώρου, αυτόν που τον έστειλε στο νοσοκομείο το πρώην αφεντικό του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δικαίως, εδώ και λίγη ώρα έχει αναρτήσει παραβαίνοντας την ποινική νομοθεσία, πράξη για την οποία θα τον κλείσω στην φυλακή, την είδηση ότι δήθεν ο Μελισσανίδης, βγάζει στον πλειστηριασμό ένα από τα 28 ακίνητα των οποίων είμαι ιδιοκτήτης σε όλη την Ελλάδα και τα οποία όλα είναι στο όνομα μου και όχι, είτε σε ελληνικές, είτε σε ξένες εταιρείες, όπως είναι τα ακίνητα του Μελισσανίδη που δεν έχει ούτε ένα στο όνομα του".

02/09/2018: ΑΕΚ ΚΑΤΑ SDNA

"Την παραμικρή έκπληξη δεν μας δημιουργεί πλέον η πλήρης όσο και απότομη μεταστροφή του αθλητικού σάιτ SDNA σε όργανο προπαγάνδας υπέρ του ΠΑΟΚ, αλλά και η μεθοδευμένη, συστηματική και βάναυση πολεμική εναντίον της ομάδας μας με αποκορύφωμα τη χθεσινή μέρα κατά την οποία έσπευσε πρώτα να υποδαυλίσει την όποια αντίδραση των φιλάθλων μας για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, χωρίς κίνηση ενίσχυσης της τελευταίας στιγμής, και στη συνέχεια να αμφισβητήσει με πολεμική αρθρογραφία την πεντακάθαρη νίκη μας στην Τρίπολη.

Είναι άλλωστε γνωστό τοις πάσι και το ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου σάιτ, αλλά και οι σκοπιμότητες, που εξυπηρετεί, λειτουργώντας πλέον ξεκάθαρα ως άτυπο γραφείο προώθησης των θέσεων και των συμφερόντων του ΠΑΟΚ υπό το μανδύα του δήθεν αντικειμενικού σάιτ, όπως τουλάχιστον ξεκίνησε τη λειτουργία του. Αποδεικνύεται, όμως, ότι επρόκειτο για εικονική πραγματικότητα!

Έχουμε ανεχθεί εδώ και πολύ καιρό τις απανωτές προσβλητικές αναφορές στην ομάδα μας, στους οπαδούς μας και στην ιστορία μας από το συγκεκριμένο site και από συγκεκριμένους υπάλληλους – αρθρογράφους, που απλώς αναπαράγουν το μένος του αφεντικού τους για την ΑΕΚ και τις επιτυχίες της σε όλα τα επίπεδα.

Διαβάσαμε πρόσφατα στο SDNA μέχρι και να χαρακτηρίζεται «γήπεδο με χρήματα του ελληνικού Δημοσίου» το όνειρο των φιλάθλων μας για το «σπίτι» μας στη Νέα Φιλαδέλφεια, το μοναδικό που πραγματοποιείται με ιδιωτικά κεφάλαια. Μέχρι και το ότι το υπό ανέγερση γήπεδό μας... ευθύνεται για την τραγωδία στο Μάτι! Πόσα ακόμα ψέματα να δεχθούμε αδιαμαρτύρητα;

Η ΠΑΕ ΑΕΚ αποδέχεται την κριτική, δεν διαθέτει δικά της media, δεν έχει ποτέ αποπειραθεί να ποδηγετήσει την ενημέρωση, αλλά δεν είναι δυνατόν να παραμείνει απαθής στα συνεχόμενα στημένα δημοσιεύματα, από ένα αθλητικό σάιτ που παρουσιάστηκε ως αντικειμενικό και εξελίχθηκε σε κατάφωρα οπαδικό παραβιάζοντας κάθε δεοντολογία και με το οποίο κανείς, πλέον, από την οικογένεια της ΑΕΚ δεν θέλει να έχει την παραμικρή σχέση, ούτε ως απλός αναγνώστης. Έως εδώ!

Θέλουμε απλώς να γνωρίζουν οι φίλαθλοί μας τους εμπνευστές τέτοιων δημοσιευμάτων και τον βρώμικο πόλεμο από μέσα ενημέρωσης συγκεκριμένης ιδιοκτησίας με ξεκάθαρη σκοπιμότητα. Ας μείνουν μακριά! Αυτός άλλωστε είναι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο δημιουργήθηκαν: για να υμνούν το αφεντικό τους, για να προσπαθούν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη και κυρίως να υποτιμούν και στη συνέχεια να απειλούν τους αντιπάλους τους. Παλαιομοδίτικες ρωσικές μεθοδεύσεις...

Όλα αυτά δεν μας αγγίζουν. Μας είναι αδιάφορα. Τα έχουμε συνηθίσει. Η πορεία της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια και η απόλυτη δικαίωση της στρατηγικής της αποδεικνύουν στην πράξη κατά πόσο μας έχουν επηρεάσει.

Συνεχίστε το παιχνίδι που σας υπαγορεύουν τα αφεντικά σας!

Εμείς δεν θέλουμε να έχουμε την παραμικρή σχέση με εσάς και την προπαγάνδα σας!

Την ΑΕΚ δεν μπορείτε ούτε να την αγγίξετε!"

Σχόλια