Η συλλογή ανακοινώσεων των Συνδέσμων Φίλων ΠΑΟΚ-Τι έκαναν από όσα είπαν!

Ένα 24ωρο μετά την βαριά ήττα του ΠΑΟΚ με 3-0 στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό, οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ εξέδωσαν ανακοίνωση εναντίον της κυβέρνησης προειδοποιώντας για... πόλεμο. Η ανακοίνωση καταλήγει ως εξής: Είμαστε έτοιμοι για τόσο πόλεμο που θα παρακαλάτε για Ειρήνη".

Με μία πρώτη ανάγνωση, ένας ανυποψίαστος αναγνώστης θα μπορούσε να τρομάξει και να φοβηθεί με τις αιμοβόρικες απειλές. Θα είχε όμως δίκιο; Πάμε να δούμε τις ανακοινώσεις των συνδέσμων φίλων ΠΑΟΚ κατά το παρελθόν με τις απειλές που εκτόξευσαν προκειμένου να διαπιστώσουμε αν τις υλοποίησαν.

1) ΟΥΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΜΑΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

Στις 28/11/2018 οι Σ.Φ. ΠΑΟΚ εξέδωσαν ανακοίνωση παίρνοντας νηφάλια και πολιτισμένη θέση για το ενδεχόμενο η εθνική Ελλάδας να χρησιμοποιήσει ως έδρα της το γήπεδο της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αυτό δεν θα γίνει "ούτε πάνω από το πτώμα τους".


ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ

Στις 30/03/2021 η εθνική Ελλάδας αγωνίστηκε στην Τούμπα κόντρα στην Γεωργία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022. Στο στιγμιότυπο που ακολουθεί, η σέντρα του αγώνα με φόντο το όνομα του ΠΑΟΚ στις άδειες λόγω πανδημίας κερκίδες της Τούμπας. Δεν χρειάστηκε κανένα πτώμα τελικα:



2) ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤ... ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ

Στις 16/04/2020, οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ εκδίδουν οργισμένη ανακοίνωση με την οποία ζητούν την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος προκειμένου ο Ολυμπιακός να ανέβει στην Τούμπα για την 1η αγωνιστική των play off και να υποδεχτούν "τις π...ες του Πειραιά όπως τους αρμόζει" και να τους κάνουν την απονομή λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αδιαφορούν αν το παιχνίδι θα γίνει χωρίς κόσμο.



ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ

Στις 07/06/2020 η επιθυμία των Συνδέσμων Φίλων ΠΑΟΚ γίνεται πράξη. Ο Ολυμπιακός ανεβαίνει στην Τούμπα για την 1η αγωνιστική των play off. Η υπόσχεση για υποδοχή στις "π...ες του Πειραιά" δεν γίνεται πράξη. Ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί ένα ξεκούραστο διπλό. Ακόμα και μέχρι σήμερα, οι ΣΦ ΠΑΟΚ δεν έχουν εξηγήσει γιατί δεν τήρησαν "την υπόσχεσή τους".



3) ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ VOL. 1

Στις 22/12/2020 μετά τις καταγγελίες για απόπειρα χρηματισμού του ποδοσφαιριστή του Άρη Σιαμπάνη, οι ΣΦ ΠΑΟΚ εκδίδουν ανακοίνωση και επιτίθενται στην κυβέρνηση αναφέροντας ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί "τα δρώμενα" της χώρας, οπότε αναλαμβάνουν αυτοί (!) και κάνουν λόγο για πόλεμο.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ

Και εκεί που περιμένουν όλοι να μοιραστούν τα υπουργεία ανάμεσα στους Συνδέσμους Φίλων ΠΑΟΚ που δήλωσαν ότι αναλαμβάνουν λόγω αδυναμίας της κυβέρνησης να διαχειριστεί τα δρώμενα, διαπιστώνουμε ότι 4 μήνες μετά, το πραξικόπημα δεν γίνεται, ο πόλεμος αποφεύγεται και η κυβέρνηση παραμένει στην εξουσία...


4) ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ VOL. 2

Η νέα ανακοίνωση της 05-04-2021 των ΣΦ ΠΑΟΚ κατηγορεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη ότι αθωώθηκε ο Μαρινάκης για τα στημένα στο ποδόσφαιρο, αγνοώντας φυσικά επί των ημερών της ίδιας κυβέρνησης (λίγες μέρες μετά την αθώωση Μαρινάκη) απαλλάχθηκε και ο ΠΑΟΚ για την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας. Αποφεύγουν να κατηγορήσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το 3-0 στο Καραϊσκάκη και το 3-0 στη Λεωφόρο και η ανακοίνωση καταλήγει με το γνώριμο: "Είμαστε έτοιμοι για τόσο πόλεμο που θα παρακαλάτε για Ειρήνη".


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

Η πρώτη ανακοίνωση μιλάει για πτώματα, η δεύτερη ανακοίνωση μιλάει για πουτ...ες, η τρίτη ανακοίνωση μιλάει για πόλεμο και κάνει λόγο ουσιαστικά για πραξικόπημα και η τέταρτη ανακοίνωση κάνει λόγο πάλι για πόλεμο.

Άραγε τα εννοούσαν όταν τα έλεγαν ή ήταν λόγια του χαβαλέ ή της ρετσίνας ή οτιδήποτε άλλο; Η ιστορία έχει αποδείξει ότι δεν κάνουν τίποτα από όσα λένε. Αυτό όμως δεν αρκεί για να δικαιολογήσει την αδιαφορία των εισαγγελικών αρχών της χώρας.

Σχόλια