Στην τελική ευθεία η ανατρεπτική σεζόν στα μεγάλα ξένα πρωταθλήματα (βαθμολογίες-αγωνιστικές)


Η διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων ολοκληρώθηκε και πλέον τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης μπαίνουν στην τελική τους ευθεία σε μία σεζόν ανατρεπτική που υπόσχεται στο φινάλε της μεγάλες συγκινήσεις.

Η μοναδική Ιταλική ομάδα που συνεχίζει στην Ευρώπη είναι η Ρόμα που αγωνίζεται στα προημιτελικά του Europa League και κληρώθηκε με τον Άγιαξ.

ΙΤΑΛΙΑ

Μετά από μία αυτοκρατορία 9 συνεχόμενων πρωταθλημάτων από την Γιουβέντους, η Ίντερ είναι έτοιμη για το μεγάλο come back και βρίσκεται στην κορυφή με 65 βαθμούς. Ακολουθεί στους 59 βαθμούς η Μίλαν του Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς και με 55 βαθμούς ισοβαθμούν Αταλάντα και Γιουβέντους. Ίντερ και Γιούβε έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.
Μάχη για την 4άδα που οδηγεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θα δώσουν Νάπολι, Ρόμα, αλλά και Λάτσιο.
Δύο θέσεις από τη ζώνη του υποβιβασμού μάχονται να αποφύγουν Τορίνο, Κάλιαρι και Πάρμα, ενώ η Κροτόνε αποχαιρετάει τη Σέριε Α.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A ΔΕΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ:



H=Home (εντός έδρας), A=Away (εκτός έδρας)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΝΤΕΡ


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΙΛΑΝ


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΤΑΛΑΝΤΑ



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ



ΑΓΓΛΙΑ

Η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζεται να στεφθεί πρωταθλήτρια Αγγλίας για 7η φορά στην ιστορία της και ταυτόχρονα φαντάζει ως μεγάλο φαβορί να κατακτήσει και το Τσάμπιονς Λιγκ.
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λέστερ δύσκολα θα χάσουν την 4άδα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
Όπως έχει εξελιχθεί το πρωτάθλημα, το ενδιαφέρον έγκειται στην 4η θέση που οδηγεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και στη μάχη της σωτηρίας.
Την 4η θέση θα διεκδικήσουν Τσέλσι, Γουέστ Χαμ, Τότεναμ, Λίβερπουλ και Έβερτον, ενώ στην ουρά, Νιούκαστλ και Φούλαμ θα παλέψουν για την παραμονή και Γουεστ Μπρομ, Σέφιλντ αποχαιρετούν τα μεγάλα σαλόνια.

Στην Ευρώπη συνεχίζουν η Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι και Λίβερπουλ στα προημιτελικά του Champions League (κληρώθηκαν με Ντόρτμουντ, Πόρτο και Ρεάλ Μ. αντίστοιχα) και Μάντσεστερ Γ. , Τότεναμ στα προημιτελικά του Europa League (κληρώθηκαν με Γρανάδα και Σλάβια Πράγας αντίστοιχα).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE ΕΝΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ:


H=Home (εντός έδρας), A=Away (εκτός έδρας)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ



ΙΣΠΑΝΙΑ
Η Ατλέτικο Μαδρίτης οδηγεί την κούρσα και θα παλέψει για να σπάσει το δίπολο Ρεάλ-Μπαρτσελόνα όπως είχε κάνει και το 2014. Η τετράδα που οδηγεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ έχει κλείσει όπως όλα δείχνουν. (Ατλέτικο Μ. , Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μ. , Σεβίλλη).

Στην Ευρώπη συνεχίζει η Ρεάλ Μ. που θα αντιμετωπίσει την Λίβερπουλ στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και Γρανάδα, Βιγιαρεάλ στα προημιτελικά του Europa League (κληρώθηκαν με Μάντσεστερ Γ. και Ντιναμό Κιέβου αντίστοιχα).


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA ΔΕΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ


H=Home (εντός έδρας), A=Away (εκτός έδρας)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ



ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Η πρωταθλήτρια Γερμανίας, Ευρώπης και κόσμου, κυπελλούχος Γερμανίας και σούπερ κυπελλούχος Γερμανίας και Ευρώπης Μπάγερν Μονάχου παραμένει φαβορί για το 9ο συνεχόμενο πρωτάθλημα, αλλά η Λειψία παραμένει ζωντανή για το θαύμα στους 4 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο.

Στο αυριανό ντέρμπι Λειψία-Μπάγερν (03/04, 19:30, Cosmote Sport 3 HD), η ομάδα της Λειψίας θα έχει την ευκαιρία να μειώσει στον πόντο από την πρωτοπόρο βάζοντας φωτιά στη φετινή Μπουντεσλίγκα.
Η τετράδα του Τσάμπιονς Λιγκ φιλοξενεί αυτή τη στιγμή Μπάγερν, Λειψία, Βόλφσμπουργκ, Άιντραχτ, αλλά η Ντόρτμουντ του Χάλαντ που συνεχίζει και στο Τσάμπιονς Λιγκ ελπίζει να εκτοπίσει την Άιντραχτ μέχρι το τέλος της κούρσας.

Στην Ευρώπη συνεχίζουν η Μπάγερν και η Ντόρτμουντ στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ (κληρώθηκαν με Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Σίτι αντίστοιχα).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ BUNDESLIGA ΟΚΤΩ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ:


H=Home (εντός έδρας), A=Away (εκτός έδρας)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΜΠΑΓΕΡΝ



ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΛΕΙΨΙΑΣ




Στην κεντρική σελίδα της Αθλητικής Διαπλοκής μπορείτε να βλέπετε στα δεξιά σε real time τις βαθμολογίες από τα πρωταθλήματα Ελλάδας (Super League 1), Αγγλίας (Premier League), Ισπανίας (La Liga), Ιταλίας (Serie A), Γερμανίας (Bundesliga) και Γαλλίας (Ligue 1) 24 ώρες το 24ωρο.


Πίνακες: Transfermarkt

Σχόλια