Καταιγισμός αθλητικών γεγονότων γλυκαίνει το lockdown! (Ώρες και κανάλια)

Το νέο αυστηρότερο lockdown μας έχει στερήσει λιανεμπόριο, εστίαση και σε μεγάλο βαθμό τις βόλτες και την ελευθερία μας. Η νυχτερινή κυκλοφορία απαγορεύεται και η ημερήσια κυκλοφορία έχει υποστεί σοβαρούς περιορισμούς και ισχύει μέχρι τις 7 το απόγευμα για τη μισή Ελλάδα και μέχρι τις 9 το βράδυ για την άλλη μισή.
Με αυτά τα δεδομένα, τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα φαντάζουν βάλσαμο, έστω και μόνο για τους τυχερούς που διαθέτουν συνδρομητική τηλεόραση.

Οι μεγάλες αθλητικές μάχες συνεχίζονται απανωτά μέχρι και την Πέμπτη!

Η αρχή έγινε χθες με το γερμανικό ντέρμπι της Μπάγερν με την Ντόρτμουντ που είχε 6 γκολ και ανατροπές και έληξε με σκορ 4-2 για τους Βαυαρούς.

Σήμερα η μέρα είναι γεμάτη με μεγάλα ντέρμπι.

Η αρχή γίνεται στις 17:15 (Cosmote Sport 2HD) με το ντέρμπι της Μαδρίτης όπου η  πρωτοπόρος Ατλέτικο (58 β.) υποδέχεται στο Wanda Metropolitano την τρίτη Ρεάλ (53 β). Δεύτερη είναι η Μπαρτσελόνα με 56 βαθμούς αλλά με έναν αγώνα περισσότερο από τη Ρεάλ.

Λίγο πιο μετά, στις 18:30 (Cosmote Sport 1 HD), στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, η πρωτοπόρος Σίτι (65 β.) υποδέχεται στο Emirates την τρίτη Γιουνάιτεντ (51 β.). Δεύτερη είναι η Λέστερ με 53 βαθμούς και έναν αγώνα περισσότερο.

Στα καθ' ημάς, στις 19:30 (Novasports1HD), στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ο τρίτος ΠΑΟΚ (46 β.) υποδέχεται τον δεύτερο Άρη (47 β.) και νωρίτερα ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός έχει εύκολη αποστολή κόντρα στη Λαμία (15:00 Novasports1HD), ενώ η ΑΕΚ υποδέχεται αύριο τον Απόλλων Σμύρνης (19:30, Novasports1HD).

Απόψε τη νύχτα στις 03:00 (Cosmote Sport 4 HD) θα διεξαχθεί στην Ατλάντα των ΗΠΑ το υπερθέαμα του all star game στο ΝΒΑ με την team Lebron να αντιμετωπίζει την team Durant και αν αύριο δεν εργάζεστε λόγω αναστολής είναι μία καλή ευκαιρία να το παρακολουθήσετε. Παρών φυσικά και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Νωρίτερα, στη 01:30 (Cosmote Sport 4 HD) ο διαγωνισμός τριπόντων.



Ακολουθούν αγώνες των ευρωπαϊκών διοργανώσεων στο ποδόσφαιρο μεσοβδόμαδα.

Την Τρίτη ξεκινούν οι επαναληπτικοί της φάσης των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ. Στις 22:00 (Cosmote Sport 1 HD) η Γιουβέντους υποδέχεται την Πόρτο στο Τορίνο (η Πόρτο είχε νικήσει 2-1 στην Πορτογαλία) και την ίδια ώρα (Cosmote sport 2 HD), η Μπορούσια Ντόρτμουντ υποδέχεται στη Γερμανία τη Σεβίλλη (η Ντόρτμουντ είχε νικήσει 2-3 στην Ισπανία).

Την Τετάρτη οι επαναληπτικοί συνεχίζονται. Στις 22:00 (Cosmote Sport 1 HD), η Λίβερπουλ "υποδέχεται" στην ουδέτερη (λόγω covid) έδρα της Βουδαπέστης την Λειψία. Οι Κόκκινοι είχαν νικήσει 0-2 στον πρώτο αγώνα και είναι το φαβορί παρότι στην Πρέμιερ Λιγκ καταποντίζονται. Την ίδια ώρα (Cosmote Sport 2 HD) η περσινή φιναλίστ Παρί υποδέχεται στη Γαλλία την Μπαρτσελόνα. Οι Γάλλοι μετά το εντυπωσιακό 1-4 του πρώτου αγώνα είναι το απόλυτο φαβορί.

Την Πέμπτη θα διεξαχθούν στις 20:00 και στις 22:00 οι πρώτοι αγώνες της φάσης των "16" του UEFA Europa League και θα μεταδοθούν από τα κανάλια της Cosmote TV. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 22:00 στο γήπεδο Καραϊσκάκη την Άρσεναλ (Cosmote Sport 2 HD).

Σχόλια