Η επέτειος της παύλας!

Συμπληρώνεται αυτές τις μέρες ένας χρόνος από τότε που ο δημοσιογράφος Σταύρος Κόλκας αναφέρθηκε στην "παύλα" λόγω πανδημίας ως τρόπο αναχαίτισης της εντυπωσιακής περυσινής σεζόν του Ολυμπιακού, ζητώντας να ακυρωθεί η σεζόν 2019-2020, προκειμένου να μην πάρει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα.

Με το πρώτο άρθρο του στο SDNA για το θέμα στις 10/03/2020, ο κ. Κόλκας προτείνει τη λύση της παύλας και αναφέρει:

"Δεν είναι και τόσο κακό άλλωστε, στην απάντηση ποιος ήταν πρωταθλητής 2019-20 να υπάρχει μία παύλα. Μπροστά στο καλό του ποδοσφαίρου τι λόγο μπορεί να έχει μία παύλα."


Με το δεύτερο άρθρο του στο SDNA για το θέμα στις 13/03/2020, ο κ. Κόλκας ενώ υποτίθεται ότι είναι ποδοσφαιρόφιλος, εν τούτοις ξεκαθαρίζει ότι δεν θέλει να διεξαχθούν αγώνες. Προτιμάει να μην γίνουν. Άλλωστε ο ΠΑΟΚ έχανε απανωτά πέρυσι. Χαρακτηριστικά αναφέρει:

"Μέσα σε αυτό το κλίμα εννοείται πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να διεξαχθεί κανένα παιχνίδι. Δεν θα πάθει κανένας τίποτα αν το λήξουμε εδώ και αν μπει μία παύλα στο τέλος".


Με το τρίτο άρθρο του στο SDNA για το θέμα στις 20/03/2020, ο κ. Κόλκας εμφανίζεται βέβαιος ότι θα μπει παύλα στη σεζόν και αναφέρει:

"Αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν άνθρωποι που είναι τόσο χορτάτοι από τίτλους, που έχουν παραστάσεις από τις μεγαλύτερες διασυλλογικές διοργανώσεις σε βάθος χρόνου, που έχουν δει παικταράδες όπως ο Ζιοβάνι, ο Ριβάλντο και τα άλλα παιδιά, να βγάζουν εκνευρισμό γιατί μία χρονιά θα μπει μία παύλα".


Σε δημόσια ανάρτησή του στις 11/03/2020 στο Facebook, ο κ. Κόλκας, απευθυνόμενος στον Κώστα Καραπαπά, αναφέρει:


"Παύλα θα μπει όσο και να σκούζεις" λοιπόν. Άραγε δικαιώθηκε ο Κόλκας; Βρήκε ο Ολυμπιακός μπροστά του τις "αλητείες";

Η αγάπη του Αθηναίου δημοσιογράφου για τη δημόσια υγεία (που είμαστε σίγουροι ότι θα ήταν ίδια τη σεζόν 2018-19 και θα ζητούσε επίσης παύλα) δεν δικαιώθηκε. Η σεζόν ολοκληρώθηκε κανονικά και ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 45ο πρωτάθλημα με τελική διαφορά 18 βαθμών από τον 2ο ΠΑΟΚ.

Όταν αποφασίστηκε η συνέχιση του πρωταθλήματος, το "όσο και να σκούζεις θα μπει παύλα", μετατράπηκε σε: "σας τρολλάραμε για να σας εκνευρίσουμε, δεν το εννοούσαμε".

Βέβαια το αν ο οργανισμός του ΠΑΟΚ τρόλλαρε ή όντως εννοούσε τα περί παύλας προκύπτει και από τις δηλώσεις του νομικού συμβούλου της ΠΑΕ Τάκη Μπαλτάκου ο οποίος είχε δηλώσει στις 24/03/2020"Πρωταθλητής δεν θα μπορεί να υπάρξει. Θα μπει παύλα".


Ακολούθως, όταν ο τελικός κυπέλλου περνούσε από χίλια κύματα, με τον πόλεμο ΕΠΟ-Ολυμπιακού για το γήπεδο διεξαγωγής και τα παλιά/νέα ρόστερ, ο Σταύρος Κόλκας πίστεψε ότι η παύλα θα μπει έστω στο κύπελλο:


Φυσικά ο Σταύρος Κόλκας αστόχησε και στις δύο παύλες. 

Η κατάληξη της πρώτης παύλας ήταν αυτή:


...και η κατάληξη της δεύτερης παύλας ήταν αυτή:



Σχόλια