Κρίσιμη αθλητική εβδομάδα

Γεμάτη εξελίξεις αναμένεται η εβδομάδα που ξεκινάει.

- Σήμερα Δευτέρα 07/12 στις 19:00 (Novasports2HD) θα διεξαχθεί στη Ζυρίχη της Ελβετίας η κλήρωση των ομίλων για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2022 με την Εθνική μας να έχει τοποθετηθεί στο 3ο γκρουπ δυναμικότητας.
Εδώ θα βρείτε το αφιέρωμα της Αθλητικής Διαπλοκής στην κλήρωση.

- Την Τετάρτη 09/12 στις 15:00 είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί εκ νέου ενώπιον της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ η εκδίκαση της υπόθεσης πολυιδιοκτησίας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη μετά την αναίρεση από το CAS της περυσινής απόφασης.
Εδώ θα βρείτε το αφιέρωμα της Αθλητικής Διαπλοκής στη συγκεκριμένη υπόθεση.

- Την Τετάρτη 09/12 στις 22:00 (Cosmote sport 2HD), ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο γήπεδο Καραϊσκάκη την Πόρτο για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League όπου θα δώσει τη μάχη για την κατάκτηση της 3ης θέσης στον όμιλο που εξασφαλίζει τη φετινή ευρωπαϊκή του συνέχεια.

- Την Πέμπτη 10/12 στις 19:55 (Cosmote sport 3HD), ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την Γρανάδα και στις 22:00 (Cosmote sport 2 HD), η ΑΕΚ αγωνίζεται στην Αγγλία κόντρα στη Λέστερ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Μπορεί οι αγώνες και των δύο ελληνικών ομάδων στο Europa League να είναι βαθμολογικά αδιάφοροι λόγω αποκλεισμού τους, ωστόσο είναι κρίσιμοι σε μία προσπάθεια συγκράτησης της Ελληνικής κατάταξης στο ranking της ΟΥΕΦΑ.

Σχόλια