Η ασυνέπεια λόγων και πράξεων των Συνδέσμων Φίλων ΠΑΟΚ!



16/04/2020


Μετά την έκδοση της απόφασης της επιτροπής εφέσεων για την πολυιδιοκτησία ΠΑΟΚ-Ξάνθης, οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ εκδίδουν οργισμένη ανακοίνωση με την οποία ζητούν την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος προκειμένου ο Ολυμπιακός να ανέβει στην Τούμπα και να υποδεχτούν "τις π...ες του Πειραιά όπως τους αρμόζει" και να τους κάνουν την απονομή λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αδιαφορούν αν το παιχνίδι θα γίνει χωρίς κόσμο.


07/06/2020


Η επιθυμία των Συνδέσμων Φίλων ΠΑΟΚ γίνεται πράξη. Ο Ολυμπιακός ανεβαίνει στην Τούμπα για την 1η αγωνιστική των play off. Η υπόσχεση για υποδοχή στις "π...ες του Πειραιά" δεν γίνεται πράξη. Ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί ένα ξεκούραστο διπλό, όπως ακριβώς είχε γίνει στην πολυθρύλητη 23/02 και λίγο καιρό πριν έρθει και η άνετη πρόκριση στον τελικό κυπέλλου. Ακόμα και μέχρι σήμερα, οι ΣΦ ΠΑΟΚ δεν έχουν εξηγήσει γιατί δεν τήρησαν την υπόσχεσή τους.


22/12/2020


Οι ΣΦ ΠΑΟΚ με νέα ανακοίνωσή τους, θορυβημένοι από τις καταγγελίες για απόπειρα δωροδοκίας παίκτη του Άρη πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, απειλούν ξανά, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Είμαστε έτοιμοι για τόσο πόλεμο που θα παρακαλάτε για ειρήνη".

Τους πιστεύει κανείς;

Σχόλια