Μία κρίσιμη αθλητική εβδομάδα σε όλους τους τομείς ξεκινάει σε λίγες ώρες

Γεμάτη εξελίξεις αναμένεται η εβδομάδα που ξεκινάει σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο:

-Αύριο Δευτέρα 14/12, ώρα 13:00 (Cosmote sport 1 HD) θα διεξαχθεί στη Νιόν της Ελβετίας η κλήρωση της φάσης των 16 του Champions League.
Εδώ θα βρείτε την ανάλυση της Αθλητικής Διαπλοκής για την κλήρωση.

-Επίσης, αύριο Δευτέρα 14/12, ώρα 14:00 (Cosmote sport 1 HD) θα διεξαχθεί στη Νιόν της Ελβετίας η κλήρωση της φάσης των 32 του Europa League με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού.
Υποψήφιοι αντίπαλοι των ερυθρόλευκων είναι 4 Αγγλικές ομάδες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τότεναμ, Άρσεναλ, Λέστερ), 3 Ιταλικές ομάδες (Μίλαν, Ρόμα, Νάπολι), 2
Γερμανικές ομάδες (Λεβερκούζεν, Χοφενχάιμ), 2 Ολλανδικές ομάδες (Άγιαξ, Αϊντχόβεν) και 1 ομάδα από Ισπανία (Βιγιαρεάλ), από Βέλγιο (Κλαμπ Μπριζ), από Ουκρανία (Σαχτάρ Ντόνετσκ), από Κροατία (Ντιναμό Ζάγκρεμπ) και από Σκωτία (Ρέιντζερς).

- Αύριο Δευτέρα 14/12 λήγει η προθεσμία που έχει θέσει η TEAM για λογαριασμό της UEFA για την υποβολή προτάσεων αναφορικά με το διαγωνισμό τηλεοπτικών δικαιωμάτων στην Ελλάδα για το Champions League, το Europa League και το Conference League από του χρόνου και μέχρι το 2024. Αναμένεται σκληρή μάχη ανάμεσα σε Cosmote TV μου θέλει να κρατήσει το φιλέτο στο μπουκέτο της και Nova που ετοιμάζεται δυναμικά να μπει ξανά στο παιχνίδι μετά την αλλαγή ιδιοκτησίας της Forthnet.
Το τίμημα αναμένεται να αυξηθεί από τα 100 εκατομμύρια ευρώ που δίνει η Cosmote για την τριετία που ολοκληρώνεται φέτος. Δεν αποκλείεται να υπάρξει σπάσιμο των διοργανώσεων και να μοιραστούν τους αγώνες και οι δύο συνδρομητικές πλατφόρμες.

- Την Τετάρτη 16/1219:30 (Novasports1HD), θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ το εξ αναβολής ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακού που είχε οριστεί για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος αλλά είχε αναβληθεί λόγω του τελικού κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων στον Βόλο.

- Την ίδια ημέρα, Τετάρτη 16/12 θα κατατεθούν στην Επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ τα υπομνήματα των διαδίκων για την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης και θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την έκδοση της απόφασης.

- Την Πέμπτη 17/12 είναι προγραμματισμένη η συνέχεια της Δίκης των 28 Ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών με την αγόρευση του εισαγγελέα της έδρας Χ. Λακαφώση ο οποίος θα προτείνει στο Δικαστήριο επί της ενοχής ή επί της αθωότητας των κατηγορουμένων με ανοιχτό το ενδεχόμενο νέας διακοπής λόγω κορονοϊού.
Εδώ θα βρείτε την ακτινογραφία της δίκης και την εκτίμηση της ιστοσελίδας μας για την έκβασή της.

- Αγωνιστικά θα υπάρχει μεσοβδόμαδα πλούσια αθλητική δράση με εμβόλιμες αγωνιστικές στην Αγγλία και την Ισπανία (Cosmote TV) καθώς και με αγώνες της Ευρωλίγκα στο μπάσκετ (Novasports).

Σχόλια