Απορία



27/04/2017: Σε ημιτελικό κυπέλλου ΠΑΟΚ-ΠΑΟ στην Τούμπα με διαιτητή τον κ. Κύζα, ο δικέφαλος του βορρά κάνει διαιτητική επίδειξη δύναμης εις βάρος του Παναθηναϊκού, ο οποίος αντιδρά οργισμένα.
(Θα ακολουθήσει διαιτητική επίδειξη δύναμης και στον τελικό του Βόλου κόντρα στην ΑΕΚ).

Ο Αλαφούζος αντιδρά και η ΠΑΕ ΠΑΟ εκδίδει ανακοίνωση με τίτλο: «Διαιτητική σφαγή από τα πιο σκοτεινά χρόνια της ΕΠΟ ζήσαμε σήμερα στην Τούμπα».


30/04/2017: Ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαΐδης που τότε παρουσίαζε την εκπομπή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ του κ. Αλαφούζου αποφασίζει 3 μέρες μετά από εκείνη τη διαιτησία να δώσει στη δημοσιότητα κασέτες της ΕΥΠ με διαλόγους που αποκαλύπτουν σχέσεις πρώην στελέχους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με εμπρηστές αυτοκινήτων ποδοσφαιρικών παραγόντων (ανάμεσα στα θύματα ο μάνατζερ Ευαγγελόπουλος, που ο ΠΑΟΚ δυσκολευόταν να αποκτήσει με μεταγραφή πελάτες του ποδοσφαιριστές) ενώ αποκάλυψε και έρευνες των αρχών στο λογιστήριο της ΠΑΕ για την υπόθεση.

Μάλιστα ένα χρόνο μετά (με τις σχέσεις ΠΑΟΚ-ΠΑΟ να παραμένουν κακές), ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι η διαμονή των εμπρηστών στην Αθήνα όπου πήγαν για τους εμπρησμούς, είχαν πληρωθεί με τιμολόγια της Dimera.
Η Dimera είναι offshore εταιρεία ιδιοκτησίας Σαββίδη, η οποία μεταξύ άλλων είναι μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στην οποία ανήκει το κανάλι OPEN.

Είναι τυχαίο ότι οι αποκαλύψεις για τους εμπρησμούς που είχαν άρωμα "ΠΑΟΚ" έγιναν από το κανάλι του κ. Αλαφούζου 3 μέρες μετά τη διαιτητική σφαγή της ομάδας του κ. Αλαφούζου;

Για ποιο λόγο ο κ. Θωμαΐδης δεν ασχολείται πια με αυτές τις υποθέσεις; 
Παίζει κάποιο ρόλο ότι πλέον η εκπομπή προβάλλεται στο κανάλι OPEN του κ. Σαββίδη;

Οι αποκαλύψεις της εκπομπής αυτής βρίσκονται σε συνάρτηση με το ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του καναλιού όπου παρουσιάζονται οι εκπομπές;

Σχόλια