Αποκαλύπτουμε τις σοκαριστικές ανακοινώσεις των ΣΦ ΠΑΟΚ



Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις με τις συλλήψεις οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ με την κατηγορία της εμπλοκής στη δολοφονία του 19ρονου Άλκη Καμπανού, η κοινή γνώμη βράζει. Η Αθλητική διαπλοκή θυμίζει τις σοκαριστικές ανακοινώσεις των ΣΦ ΠΑΟΚ και τα συνθήματα της ασπρόμαυρης εξέδρας τους μήνες και τα χρόνια που προηγήθηκαν για να διαπιστώσουμε όλοι το κλίμα που διαμορφωνόταν:

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2020: «Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ»

Μετά την έκδοση του πορίσματος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για την υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθης, το διχαστικό σύνθημα των φανατικών οπαδών του ΠΑΟΚ ήταν ότι «η Ελλάδα χωρίζεται στα 2».

ΣΦ ΠΑΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:

«ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΕΦΤΟΥΝ, ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ, ΑΥΓΝΚ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΜΑΣ»

«ΠΕΙΡΑΞΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ; ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ...
ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΔΙΟΔΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ»


ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2020: «ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΙΣ Π... ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ»

Στις 16/04/2020, οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ εκδίδουν οργισμένη ανακοίνωση με την οποία ζητούν την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος προκειμένου ο Ολυμπιακός να ανέβει στην Τούμπα για την 1η αγωνιστική των play off και να υποδεχτούν «τις π...ες του Πειραιά όπως τους αρμόζει» και να τους κάνουν την απονομή λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αδιαφορούν αν το παιχνίδι θα γίνει χωρίς κόσμο.


ΥΓ: Ο Ολυμπιακός νίκησε 0-1 στα play off...

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2020: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ VOL. 1»

Στις 22/12/2020 μετά τις καταγγελίες για απόπειρα χρηματισμού του ποδοσφαιριστή του Άρη Σιαμπάνη, οι ΣΦ ΠΑΟΚ εκδίδουν ανακοίνωση και επιτίθενται στην κυβέρνηση αναφέροντας ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί "τα δρώμενα" της χώρας, οπότε αναλαμβάνουν αυτοί (!) και κάνουν λόγο για πόλεμο.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2021: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ VOL. 2»

Η νέα ανακοίνωση της 05-04-2021 των ΣΦ ΠΑΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση Μητσοτάκη ότι αθωώθηκε ο Μαρινάκης για τα στημένα στο ποδόσφαιρο, αγνοώντας φυσικά επί των ημερών της ίδιας κυβέρνησης (λίγες μέρες μετά την αθώωση Μαρινάκη) απαλλάχθηκε και ο ΠΑΟΚ για την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας. Η ανακοίνωση κατέληξε με το γνώριμο: «Είμαστε έτοιμοι για τόσο πόλεμο που θα παρακαλάτε για Ειρήνη».



Γιατί δεν παρενέβη η οργανωμένη Πολιτεία ποτέ; Φοβήθηκαν στα αλήθεια τον πόλεμο ή το πολιτικό κόστος;

Τα πράγματα αλλάζουν. Το απόστημα σπάει. Το τάγμα εφόδου που δολοφόνησε ένα 19χρονο παιδί εξαρθρώνεται.

Και με το κλίμα που διαμορφώνεται, πολύ δύσκολα θα ξαναδούμε τέτοιες ανακοινώσεις.

Σε ό, τι αφορά εκείνους που συγκροτούν τέτοια τάγματα εφόδου (οι οποίοι προφανώς δεν είναι όλοι οι οργανωμένοι οπαδοί ούτε λέμε ότι είναι οι ΣΦ ΠΑΟΚ), το κλίμα των ημερών θυμίζει Σεπτέμβριο/Οκτώβριο 2013 και το κλίμα στις τάξεις της Χρυσής Αυγής μετά τη δολοφονία Φύσσα.

Ο πραγματικός κίνδυνος όμως είναι άλλος: Να καταλαγιάσουν κάποιες καταστάσεις λόγω της ατμόσφαιρας των ημερών και να επανέλθουν δριμύτερες λίγο αργότερα.

Αν η Ελληνική Πολιτεία δεν παρέμβει ούτε τότε, θα είναι συνένοχη.

Σχόλια