Ξεκίνησε η δίκη Σαββίδη για το όπλο! Κατάθεση-σοκ Βασίλη Δημητριάδη!


Ξεκίνησε πριν από λίγο η δίκη του Ιβάν Σαββίδη, της συνοδείας του και του Λούμπος Μίχελ στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, για την υπόθεση της εισόδου με όπλο στον αγωνιστικό χώρα της Τούμπας λίγο πριν τη λήξη του ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ το 2018.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΣΗΜΕΡΑ: ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΦΟΒΟ

Ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ ΑΕΚ Βασίλης Δημητριάδης καταθέτοντας ως μάρτυρας είπε τα εξής σύμφωνα με το Gazzeta.gr που ουσιαστικά δικαιώνουν τις θέσεις του ΠΑΟΚ. Υπήρχε μόνο ανησυχία για την τύχη του γκολ!


ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΤΟ 2018:

Το 2018, ο ίδιος άνθρωπος, ο Βασίλης Δημητριάδης είχε καταθέσει στα αθλητικά δικαστήρια που έκριναν την τύχη του αγώνα και κατ' επέκταση του τίτλου τα εξής:


«Φάνηκε ότι είχε όπλο... Η εικόνα του όπλου ήταν σοκαριστική... Φοβηθήκαμε όλοι. Πάθαμε σοκ. Όλη η αποστολή τρομοκρατήθηκε»...

Δηλαδή το 2018 στα αθλητικά δικαστήρια κατέθεσε ότι αντιλήφθηκε το όπλο και ότι σοκαρίστηκε, ενώ σήμερα στο ποινικό δικαστήριο κατέθεσε ότι δεν παρατήρησε το όπλο, ότι απλά υπήρχε μία φήμη για το όπλο και ότι δεν αισθάνθηκε φόβο, αλλά αντιθέτως αυτό που έκανε ο Σαββίδης λειτούργησε και κατευναστικά!!!

Τότε τα αθλητικά δικαστήρια δικαίωσαν τις θέσεις της ΑΕΚ η οποία κέρδισε τον αγώνα στα χαρτιά κάτι που της έδωσε ουσιαστικά το πρωτάθλημα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τη μεγάλη ένταση του 2018 οι διοικητικές σχέσεις ΠΑΟΚ-ΑΕΚ έκτοτε βελτιώθηκαν με αποκορύφωμα την απόφαση της ΠΑΕ ΑΕΚ να μην υποβάλει ένσταση για τα ληγμένα δελτία υγείας των παικτών του ΠΑΟΚ μετά τον αγώνα για τα play off της Super League 1 το καλοκαίρι του 2020.

Σχόλια