«ΒΡΑΖΟΥΝ» οι σελίδες και ο κόσμος του ΠΑΟΚ κατά του SDNA: «Ιβάν κλείστο το μπ...ο»!


Η Αθλητική διαπλοκή ανέλυσε τις προηγούμενες μέρες ότι η περίοδος της ακμής του ΠΑΟΚ έδυσε και πλέον τα σκήπτρα της δεύτερης θέσης στο ποδοσφαιρικό στερέωμα πίσω από τον Ολυμπιακό αναμένεται να περάσουν από τον δικέφαλο του βορρά στον Παναθηναϊκό.

Η απουσία Σαββίδη από την διοικητική καθημερινότητα του ΠΑΟΚ και από τις σουίτες της Τούμπας, η χρονιά που πέρασε χωρίς κανέναν τίτλο, το γερασμένο ρόστερ, η στασιμότητα στο θέμα της ανακατασκευής της Τούμπας και οι προβληματικές εμφανίσεις με 11 συνεχόμενους αγώνες χωρίς νίκη σηματοδοτούν τη στροφή του ΠΑΟΚ προς τις μέρες της παρακμής.

Μία βόλτα από τα social media και διάφορες δημοφιλείς σελίδες του διαδικτύου αποδεικνύει ότι οι φίλοι του ΠΑΟΚ εμφανίζονται εξοργισμένοι και «βράζουν» κυριολεκτικά με το SDNA θεωρώντας ότι η ιστοσελίδα εγκαταλείπει πλέον το καράβι του ΠΑΟΚ και στρέφεται ξεκάθαρα προς τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο δημοσιογράφος Σταύρος Κόλκας δεν έγραψε άρθρο στη στήλη του στο SDNA μετά τον τελικό του κυπέλλου κάτι που προκάλεσε μεγάλη συζήτηση...

Η Αθλητική διαπλοκή έχει σταχυολογήσει δεκάδες αναρτήσεις δημοφιλών σελίδων που στηρίζουν τον ΠΑΟΚ και σχόλια φίλων της ομάδας που έχουν τεράστιο ενδιαφέρον και σας τα παρουσιάζει:

ΣΕΛΙΔΑ «ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΟΠΤΑΣΙΑ»




ΣΕΛΙΔΑ «ΨΥΧΡΑΣ-ΠΑΟΚ»

ΣΕΛΙΔΑ «LOOPER5»
Η σελίδα «Looper5» σατιρίζει τη στροφή του SDNA προς τον Παναθηναϊκό:

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΛΚΑΣ
Αίσθηση προκάλεσε ότι ο βασικός blogger του ΠΑΟΚ στο SDNA, ο δημοσιογράφος Σταύρος Κόλκας δεν ανέβασε κανένα άρθρο μετά τον τελικό του κυπέλλου! Οι σχολιαστές της προσωπικής του σελίδας στο Facebook εξέφρασαν την απορία τους και ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι... έσπασε δύο δάχτυλα και δεν μπορεί να γράψει! Αν είναι έτσι, στο PAOK24 πως τα κατάφερε να γράψει άρθρο; Εμείς πάντως στην Αθλητική διαπλοκή έχουμε γράψει άρθρο ακόμα και φωνητική πληκτρολόγηση!

Θυμίζουμε ότι ο Σταύρος Κόλκας είχε επικαλεστεί κορωνοϊό πριν τον αγώνα με τον Άρη στην Τούμπα όταν είχε γίνει η εισβολή των οπαδών του ΠΑΟΚ μετά την ήττα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που στα δύσκολα ο Σταύρος Κόλκας πάντα παθαίνει κάτι...



ΦΙΛΟΙ ΠΑΟΚ:
«Ο ΙΒΑΝ ΤΑΙΖΕΙ ΤΟ SDNA - ΙΒΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΜΠ...Ο»

«ΣΒΗΣΤΕ ΤΟ SDNA - ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ»



«Ο ΙΒΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΣΤΟ SDNA - ΕΙΝΑΙ ΒΑΖΕΛΟΣΑΙΤ»


ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ TWITTER:


Είναι γεγονός ότι το πράσινο χρώμα είναι ιδιαίτερα έντονο στο SDNA τελευταία. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός κατέκτησε στον ερασιτέχνη 4 τίτλους (πρωτάθλημα βόλεϊ ανδρών, λιγκ καπ βόλεϊ ανδρών, πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών, κύπελλο βόλεϊ γυναικών) και ο ΠΑΟΚ κατέκτησε επίσης 4 τίτλους (πρωτάθλημα ποδοσφαίρου γυναικών, κύπελλο βόλεϊ ανδρών, πρωτάθλημα χάντμπολ γυναικών, κύπελλο χάντμπολ γυναικών).
Ωστόσο στους πράσινους τίτλους είδαμε κυριολεκτικό «ξεσάλωμα» της ιστοσελίδας:

Πράσινος παροξυσμός στην κεντρική σελίδα του SDNA μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών από τον Παναθηναϊκό. Για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ έγινε μικρή αναφορά παρότι το άθλημα είναι δημοφιλέστερο...

Η υπερπροβολή των τεσσάρων τίτλων του ΠΑΟ στα ερασιτεχνικά ομαδικά αθλήματα (σ.σ. ο Ολυμπιακός φέτος έχει ήδη 7 και είναι θέμα χρόνου να προστεθούν άλλοι δύο στο πόλο) ίσως εξηγείται και λόγω της συνεργασίας ερασιτέχνη ΠΑΟ-SDNA με τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Πέραν όμως αυτής της προβολής, παρατηρείται και μία μείωση της δραστηριότητας των ασπρόμαυρων bloggers (Κόλκα-Βασιλόπουλου). Όλο αυτό οδηγεί πολλούς στο συμπέρασμα ότι το SDNA στηρίζει πλέον ευθέως Παναθηναϊκό.

Η περίοδος θυμίζει το 2018. Τότε το SDNA στήριξε τον ΠΑΟΚ στη διαμάχη με την ΑΕΚ (ήταν το πρωτάθλημα με την είσοδο Σαββίδη στο γήπεδο) και εν τέλει αυτό οδήγησε στη σκληρή ανακοίνωση της ΑΕΚ κατά του site και στην αποχώρηση δημοσιογράφων όπως ο Άρης Ασβεστάς και ο Κώστας Κετσετζόγλου παρότι σήμερα η ατμόσφαιρα έχει εξομαλυνθεί σε μεγάλο βαθμό. Μένει να δούμε αν και τώρα θα δημιουργηθεί ένα αντίστοιχο σχίσμα.

Όσο το δίπολο ήταν ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο-ΠΑΟ στο μπάσκετ, τα πράγματα ήταν εύκολα. Τώρα που ο Παναθηναϊκός δείχνει να ανεβαίνει ποδοσφαιρικά, ποια θα είναι η εξέλιξη; Ως πότε θα χωράνε 2 καρπούζια και ένα... πεπόνι κάτω από την ίδια αντιολυμπιακή μασχάλη;

Είναι πάντως εντυπωσιακό ότι όλα αυτά τα έλεγε η Θύρα 7 πριν από αρκετό καιρό και τώρα αναγνωρίζονται από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που είναι εξοργισμένοι με τη στάση του συγκεκριμένου μέσου!

Οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν ασπαζόμαστε και δεν υιοθετούμε τους χαρακτηρισμούς, τις θεωρίες και τις απόψεις που διαβάσαμε και παραθέσαμε. Ωστόσο δεδομένου ότι ασχολούμαστε με το ποδοσφαιρικό παρασκήνιο και τη στάση των αθλητικών ΜΜΕ, θέλαμε να δώσουμε τον σφυγμό του κόσμου του ΠΑΟΚ κατά της ιστοσελίδας SDNA στην παρούσα χρονική συγκυρία.

Σχόλια